Zıplanacak içerik

Bilgi ve iletişim teknolojilerinden yararlanan ticaretin yeni yüzü, yakından izlenmesi ve özellikle önem verilmesi gereken bir konudur.

Bugün ticarette yaşanan bu gelişmelerin dış ticaret alanında e-dönüşümü ve yansımaları konuşulmaktadır.

Bizler de bu süreci en iyi şekilde değerlendiriyoruz.

Bu noktada dış ticaretimizi geliştirmeye, firmalarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Halim ÖZTÜRK Royal Akademi-İhracat İthalat Yönetim Merkezi

ROYAL E-DIŞ TİCARET AKADEMİSİ – İHRACAT İTHALAT YÖNETİM MERKEZİ

EĞİTİM, UYGULAMA VE DANIŞMANLIK

İŞ HAYATINDA KAZANDIRAN ÖĞRENME GARANTİLİ TEMEL E-DIŞ TİCARET EĞİTİM PROĞRAMI

AMACIMIZ / MİSYONUMUZ

Bilginin ve iletişimin hızla arttığı günümüz dünyasında, küreselleşme sürecinde pazar kavramı, artık bütün dünya’yı kapsamaktadır. Dünya ticaretinin yapısını iyi kavrayabilmek, geleceğin anahtarını da elde tutmak demektir.Bunun bilincinde olan kurumumuz, interneti en etkin bir şekilde kullanımını sağlayarak, uluslararası ve ülke hedef pazarlarını araştırmak, ileri düzeyde en kaliteli eğitimi, uygulamaya dönük ve sonuç odaklı olarak vermeyi amaç edinmiştir. Dış ticaret operasyonunun gerçekleşmesinde gerekli bilgilerin öğretilmesinin yanında fark yaratan, hızlı ve yaratıcı düşünme yeteneğinin ortaya çıkarılması, olaylar karşısında karar verme, nasıl kazanacağını öğrenme en kolay ve pratik bir şekilde kursiyerlerimize gösterilmektedir. Yeni fikirlerin, projelerin desteklediği, güçlü öğretim kadrosunun birebir iletişim kurduğu, ileri teknolojik alt yapıyla desteklenen birebir eğitimci ile yapılan eğitimler kursiyerlerimizi başarıya götürmektedir. Danışmanlıklarımız ve Hizmetlerimiz konularında 35 yıllık tecrübemiz ile; Ankara'da bulunan Dış Ticaret Müsteşarlığı, Hazine Müsteşarlığı, Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Patent Enstitüsü ve daha bir çok bakanlıkta Firmanız işlerini tam ve eksiksiz olarak yapmaktan mutluluk duyacağız. Konusunda Uzman Personelimiz İle tüm sorularınız ve sorunlarınız çözüme kavuşacaktır. Sonuç olarak; Eğer hedefiniz varsa, başarılı olmaya odaklandıysanız ve geleceğe ait hayalleriniz varsa sizi bekliyoruz gelin birlikte başaralım.

FARKIMIZ NEDİR?

Eğitimlerimize Katılan Kursiyerler, @ E-Ticaret ve Dış Ticareti, pratik, uygulamaya dönük ve sonuç odaklı olarak, gerçek piyasa koşullarında yapmayı öğrenirler. @ E-Ticaret sistemi ile sanal marketlerin kullanılmasını, mamullerin nasıl sunulduğunu ve nasıl pazarlandığını öğrenirler. @ E-Ticaret müşteri bulma yöntemlerini öğrenirler. @ Uluslararası pazarlamada hedef ülke seçim analizlerinin nasıl yapıldığını Pazarlamada kullanılan satış stratejilerin öğrenirler. @ Uluslararası pazarlamada başarılı olmanın sırlarını öğrenirler. @ Uluslararası pazarlanma planının nasıl hazırlandığını öğrenirler. @ Uluslar arası pazarlamada marka yaratılmasının önemlerini öğrenirler. @ İhracat prosedürleri ve ihracata başlama sistemlerini öğrenirler. @ İhracat organizasyon sisteminde kullanılan ödeme ve satış işlemlerini öğrenirler. İhracatta kullanılan tüm belgeler ve belgelerin düzenlenmesinde kullanılan bilgilerin nasıl temin edeceklerini öğrenirler. @ İhracat planlamasının nasıl yapıldığını ve iş planının bölümlerinin neler olduğunu öğrenirler. @ İthalat organizasyon sisteminde yapılması gerekenleri,adım adım, öğrenerek uygulayabilirler. @ Dahilde ve Hariçte işleme izin belgelerinin nerede ve nasıl kullanacaklarını öğrenirler. @ Firmanın yararlanması gereken İhracata Yönelik Devlet Yardımları’nın neler olduğunu ve nasıl kullanılacağını öğrenirler.

TEMEL DIŞ TİCARET, TEMEL E-TİCARET EĞİTİM ,TEMEL E-DIŞ TİCARET EĞİTİMİ PROGRAM DETAYLARI:

1-Kurumsal eğitimlerimiz: Firmanın talepleri doğrultusunda, istenen yer ve zaman ayarlanarak eğitimlerimiz yapılır.2-Kendi yerimizdeki eğitimlerimiz:Eğitimlerimiz süreklilik arz etmekte olup toplam 40 / 70 saattir.Eğitim gün/Saat: Cumartesi………………. 09,30 – 16,45 Salı-Çarşamba-Perşembe 09,30 – 13,30 / 18,30 – 21,30 Royal E-Dış Ticaret Akademisi - İhracat İthalat Yönetim Merkezi Eğitim Salonu. Çobanoğlu Zeki Bey Caddesi No.7 Halim Alanyalı İş Hanı Kat.3 Daire.307/2 35260 KONAK-İZMİRTel:0232-483 24 50 Cep:0505 – 456 46 84www.ihracatyonetimi.com www.royalakademi.com E-Mail:[email protected] [email protected]Temel Dış Ticaret Eğitim : 375 TL+KDV Peşin KrK:37,5+Kdv x 12 WorldcardTemel E-Ticaret Eğitim ücreti : 425 TL+KDV Peşin KrK.42,5+Kdv x 12 WorldcardTemel E-Dış Ticaret Eğitimi : 725 TL+KDV Peşin KrK.72,5+Kdv x 12 Worldcard Elektronik Temel Dış Ticaret Kitabı, Eğitim Sertifikası verilmektedir.Temel Dış Ticaret Eğitimlerimiz, özel birebir Kendi alanında uzman olan ve sektörün içerisinden gelen, deneyimli eğitmenler tarafından görsel, uygulamalı olarak sunulmaktadır. Kayıtlarımız devamlı yapılmaktadır. Her sınıf toplam kontenjan 10 kişi ile sınırlıdır. . Fırsatı değerlendirmek için , Lütfen Acele ediniz. Proğrama alınan eğitimlerimiz:Temel E-Ticaret Eğitim Proğramı 15.Ağustos.2011 Pazartesi Saat:19,00-21,30 (Pazartesi-Salı-Perşembe) Bitiş:19.Eylül.2011 (40 Saat) Temel E-Ticaret Eğitim Ders ProğramıDers programı:E-Ticaret Nedir? E-Ticaretin adımları nelerdir?E-Ticaret sizin için neler yapabilir, neler kazanabilirsiniz?E-Ticaret türleri nelerdir? E-Pazaryeri nedir ve içerisinde neler vardır?E-Ticaret müşteri bulma yöntemleri nelerdir?E-Ticaret;ürünlerin tanıtılması,pazarlanması ve satış stratejileri.İnternet üzerinden hedef pazarların tespit yolları ve dış pazarlara giriş stratejileri.İnternet üzerinden ticareti yapılacak ürün tespiti ve belirlenmesi.İnternet üzerinden ürün hakkında bilgilerin toplanması ve bilgilerin teknik değerlendirilmesinin yapılması.Üreticilerle temas edilmesi.E-Ticaret İngilizce yazışma teknikleri ve uluslararası yazışma örnekleri.

Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir inceleme bulunamadı.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.