Zıplanacak içerik

TEMEL E-DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMIMIZ DETAYLARI:

Temel E-Dış Ticaret Eğitimlerimiz, aşağıda sunulan program gereğince, Kendi Eğitim Salonumuzda, süreklilik arz eden tarihlerde , gerçekleştirilmektedir. İş bu eğitim, özel birebir profesyonel eğitimci ile birlikte gerçekleştirilmektedir. Kayıtlarımız devamlı yapılmaktadır. Her sınıf toplam kontenjanı 10 kişi ile sınırlıdır. Fırsatı değerlendirmek için , Lütfen Acele ediniz.

E- Dış Ticaret Eğitimi size neler kazandıracaktır.

@-Geleceğin en değerli mesleğine sahip olacaksınız.

@-Firmanın İhracat, İthalat ve E-Ticaret işlemlerini rahatlıkla yürütebileceksiniz.

@-Firmanızın mamullerini yeni pazarlara açacak ve yeni müşteriler bularak , satışlarınızı arttırabileceksiniz.

@-Mamullerin imalatında kullanılan hammaddeleri ve yurt içinde talep gören satmayı düşündüğünüz ürünleri uluslar arası pazarlarda araştırıp daha uygun fiyatta bulabilir ve ithalatını yapabileceksiniz.

@Firmanızın tüm dış ticaret işlemlerini en iyi şekilde organize edebilir ve firmanızın satışlarını en yüksek karlılığa ulaştırabileceksiniz.

Eğitim metodumuz:

Eğitimlerimiz; Kendi alanında uzman olan ve sektörün içerisinden gelen, deneyimli eğitmenler tarafından görsel, uygulamalı olarak sunulmaktadır. Kursiyerlerimize firmalarını nasıl kurabileceklerini, ürünleri sektör bazında seçtirerek, nasıl tanıtım yapabileceklerini uygulamalı olarak gösteriyoruz. Kursiyerlerimizin özgeçmişlerini (eğer istenirse) alarak eğitim sonucunda staj yapmaları konusunda yardımcı oluyoruz.

Program sonunda kursiyerlerimize,

Elektronik E-Dış Ticaret Kitabı, Eğitim Sertifikası verilmektedir. Dropshipping sistemi doğrultusunda, web site kurdurarak kendi firmalarını kurmalarına ve Uluslar arasında,Broker olarak pazarlama ve satış yapmalarına yardımcı olunmaktadır.

Programın detayları:

Gündüz ve Hafta Sonu Eğitimlerimiz:

Eğitim tarihi : Eğitimlerimiz sürelilik arz etmekte olup toplam 70 saattir.

Eğitim gün/Saat:Salı – Çarşamba – Perşembe 09,30 – 13,35 Gündüz

Cumartesi…………………..........09,30 – 16,45 Hafta Sonu

Eğitim Yeri :İhracat İthalat Yönetim Merkezi Eğitim Salonu.Konak-İZMİR

Kayıt Yeri :Çobanoğlu Zeki Bey Caddesi No.7 Halim Alanyalı İş Hanı Kat.3 Daire.307/2 KONAK-İZMİR

Tel:0232-483 24 50 Cep:0505 – 456 46 84

www.ihracatyonetimi.com

E-Mail:[email protected]

Toplam ücret : 575 TL + KDV Peşin (KDV Oranı:%8)

Kredi kartına : 57,7 TL + KDV x 12 : (Worldcard)

Kullanıcı Geri Bildirimi

Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.