Zıplanacak içerik

Bu Etkinlik başlar 25-02-2011 ve her şuna kadar 18-03-2011 hafta tekrarlanır.

10.Dönem Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi 26.Şubat.2011 Cumartesi Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı Seminer odasında başlıyor. Kayıtlarımız başlamıştır. Toplam kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır. Acele ediniz.

Dış Ticaretin tüm bölümlerini uygulamalı olarak iş hayatımda nasıl kullanabilirim – düşüncesi ile işleyerek , katılımcılar firmanın dış ticaret departmanını idare edebilecek seviyeye geleceklerdir.

Dış Ticaret Eğitimi size neler kazandıracaktır.

@-Geleceğin en değerli mesleğine sahip olacaksınız.

@-Firmanın İhracat ve İthalat işlemlerini rahatlıkla yürütebileceksiniz.

@-Firmanızın mamullerini yeni pazarlara açacak ve yeni müşteriler bulacaksınız, satışlarınızı arttıracaksınız.

@-Mamullerin imalatında kullanılan hammaddeleri ve yurt içinde talep gören satmayı düşündüğünüz ürünleri uluslar arası pazarlarda araştırıp daha uygun fiyatta bulabilir ve ithalatını yapabilirsiniz.

@Firmanızın tüm dış ticaret işlemlerini en iyi şekilde organize edebilir ve firmanızın satışlarını en yüksek karlılığa ulaştırabilirsiniz.

Eğitim metodumuz:

Eğitimlerimiz; Kendi alanında uzman olan ve sektörün içerisinden gelen, deneyimli eğitmenler tarafından görsel, uygulamalı olarak sunulmaktadır. Kursiyerlerimize firmalarını nasıl kurabileceklerini, ürünleri sektör bazında seçtirerek, nasıl tanıtım yapabileceklerini uygulamalı olarak gösteriyoruz. Kursiyerlerimizin özgeçmişlerini (eğer istenirse) alarak eğitim sonucunda staj yapmaları konusunda yardımcı oluyoruz.

Program sonunda kursiyerlerimize,

Dropshipping sistemi doğrultusunda, web site kurdurarak kendi firmalarını kurmalarına ve Uluslar arasında,Broker olarak pazarlama ve satış yapmalarına yardımcı oluyoruz.

Programın detayları:

Eğitim tarihi : 26.Şubat.2011

Son kayıt tarihi : 25.Şubat.2011

Eğitim gün/Saat : Cumartesi 09,30 – 16,45

Eğitim Yeri : Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı Seminer Odası.Konak-İZMİR

Kayıt Yeri :Çobanoğlu Zeki Bey Caddesi No.7 Halim Alanyalı İş Hanı Kat.3 Daire.307/2 KONAK-İZMİR

Tel:0232-483 24 50

www.ihracatyonetimi.com

www.alibaba.com/member/tr105662440.html

E-Mail:[email protected]

Toplam Süre :8 Saat/Gün x 5 hafta sonu:Toplam 40 Saat

Toplam ücret :325+KDV Peşin fiyatı

Kredi kartına :32+KDV x12 (Worldcard)

Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir inceleme bulunamadı.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.