Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kadir Has Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden birisi olarak kabul edilen KADİR HAS Ödülleri’nin bu yıl konusu “Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Potansiyeli ve Kullanılabilirliği” olarak belirlendi.

Tarih : 23 Mart 2010

Yer : Kadir Has Üniversitesi

Yaşamını eğitime adamış, Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibi, Kadir Has Üniversitesi kurucusu büyük hayırsever ve eğitim sevdalısı iş adamı Kadir Has adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kadir Has Ödülleri bu yıl 6. kez sahiplerini bulacak.

Kadir Has Ödülleri bu yıl “Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Potansiyeli ve Kullanılabilirliği” konusunda yapılan çalışmalara verilecek. Ödül değerlendirme kurulu’nun, başvuruda bulunan eser sahipleri tarafından daha önce başka bir yarışmaya gönderilmemiş, özgün eserleri değerlendireceği 6. Kadir Has Ödülleri’nde bu yıl birinciliğe layık görülen eser sahibi 25.000 TL, ikinci olan eser sahibi 15.000 TL ve değerlendirmede üçüncü olan eser sahibi 10.000 TL ile ödüllendirilecek. Mansiyon ödülü kazanan üç eser sahibi ise 5000 TL’ lik ödüle hak kazanacak.

23 Mart 2010 tarihinde düzenlenecek, Kadir Has Anma Töreninde sahiplerini bulacak olan 2010 yılı 6. Kadir Has Ödülleri için son katılım tarihi 01 Mart 2010 Pazartesi olarak belirlendi.

www.khas.edu.tr

Kadir Has Üniversitesi Hakkında

Kadir Has Üniversitesi, Türkiye'de eğitimin sembolü olan, yaşamını Türk gençliğinin eğitim ve kültür sahibi olmasına adamış işadamı Kadir Has Tarafından 1997 yılında kurulmuştur. Güçlü Öğretim kadrosu ve modern fiziksel alt yapısı ile İstanbul’un kalbinde kentin tarihi ve güzelliği ile bütünleşmiş Cibali Merkez Kampüsünde bulunmaktadır. Aynı bina içersinde kültür ve sanat dünyasını birleştiren Rezan Has Müzesi de yer almaktadır. Yüksek öğretimde öncü, Bilimde çağdaş, Eğitimde yenilikçi ve araştırmada atılımcı olan bir felsefeye sahip olan Kadir Has Üniversitesinin ana hedefi “Dünya Üniversitesi” olmaktır. Yüksek Öğretim Sisteminde ve Vakıf Üniversiteleri arasında özel ve önemli bir yeri bulunan Kadir Has Üniversitesi; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Fen ve Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi olmak üzere 6 Fakülte, 2 Enstitü, 1 Uygulamalı Bilimler Okulu, 2 Meslek Yüksekokulu, 4 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile öğretim yapmaktadır. Kadir Has Üniversitesi öğrencilerinin eğitim düzeylerini desteklemek için Amerika’da ve Avrupa’da birçok Üniversite ile öğrenci değişim ve çift diploma alanlarında eğitim işbirlikleri kurmuştur.

Bülten detaylı bilgi için: Optima İletişim / Hande Akol / 212 347 79 11 / handeoptima-tr.com

Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir inceleme bulunamadı.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.