Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Jennifer Lopez Konseri

    

Freyja
   (0 kritik )
Etkinlik Takvimi

Etkinlik detayları

Jennifer Lopez 16 Kasım’da İstanbul’a geliyor!

 

16 Kasım 2012 21:00

Ülker Sports Arena, İstanbul

 

 

Müzikseverleri şaşırtmaya devam eden Bonus, büyük ses getirecek bir organizasyonun müjdesini veriyor: Jennifer Lopez 16 Kasım’da İstanbul’a geliyor! Ünlü popstar, geçen ay Panama’da başlayan “Dance Again” turnesi kapsamında Ülker Sports Arena’da sahne alacak. Her yaştan milyonlarca hayranı olan Lopez, konserde, dünya listelerinde uzun süre ilk sırada kalan “On The Floor” şarkısının yer aldığı “Love” albümünün yanı sıra, sevilen hit parçalarını da seslendirecek.

 

Bonus sponsorluğunda düzenlenecek konserde, Lopez’in sunacağı görkemli sahne şovu büyük yankı uyandıracak. Yeni lanse ettiği interaktif web sitesi üzerinden sevenlerini sahne arkası görüntülerini izlemeye çağıran Lopez, hayranlarına, konser bileti kazanma, özel röportaj ve resimlerine ulaşma şansı sunacak. Bonus Card müşterileri, 6 Ağustos Pazartesi günü satışa çıkacak konser biletlerini, ön satış fırsatıyla, 1-5 Ağustos tarihleri arasında %20 indirimli olarak alabilecek. Müzik kariyeri boyunca 7 albüm çıkaran Jennifer Lopez’in satışları, 1999 yılındaki parlak çıkışından bu yana dünya çapında 55 milyona ulaştı.

 

2001 yılında rol aldığı ve Amerika’da en çok izlenen film olan “The Wedding Planner” ile büyük bir başarı elde eden popstar, aynı yıl “J. Lo” albümüyle Billboard Top 200 listesinde ilk sıraya yerleşti.


Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir kritik bulunamadı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.