Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

yam_yam' ca

  • başlık
    100
  • yorum
    47
  • görüntü
    378.898

Kimin Cumhurbaşkanı?


yam_yam

1.002 görüntü

  1. Erdoğan, öldürülen Filistinliler için İsrail Cumhurbaşkanı Peres'e "Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz" dedi.
  2. Erdoğan, Mısır’da İhvan lideri Muhammed Biltacı’nın ölen kızı Esma’ya yazdığı mektubun okunması sırasında canlı yayında ağladı.
  3. Erdoğan, Suriye’deki kimyasal silah kullanıldığı iddia edilen saldırıya ilişkin “O çocukları nasıl öldürdünüz, hâlâ birileri yorum getirmeye çalışıyor. BM Genel Kurulu toplandı hâlâ doğru bir açıklama yok. Aynı şey Mısır için oldu, orda da bir kınama dahi yok” ifadelerini kullandı.
  4. Erdoğan, ABD'de geçtiğimiz günlerde üç Müslüman gencin öldürülmesinin ardından Obama'ya seslenerek: "Ben, Sayın Obama'ya sesleniyorum, 'Neredesin Başkan' diyorum. Dışişleri Bakanına, Biden'e sesleniyorum, 'Neredesiniz' diyorum. Biz siyasiler, ülkemizde işlenen cinayetlerden sorumluyuz. Tavrımızı ortaya koymak zorundayız. Çünkü halk size oylarını verirken 'Benim can güvenliğimi, mal güvenliğimi sağlayacaksın' diye veriyor." dedi.

Şimdi gelelim bu tarafa...

  1. Türkiye'de son 10 yılda resmen kadın katliamı yaşanıyor; Erdoğan'dan bu konuda hiç açıklama gelmedi. Yalnız şöyle bir şey söylemişliği var : "Kadın-erkek eşitliği fıtrata ters".
  2. Türkiye'de kaza görünümlü iş cinayetinde tek seferde 300 işçimiz öldü; Erdoğan'ın tek söylediği "Bu işin fıtratında var"
  3. Gezi olaylarında, biri 14 yaşında olmak üzere 8 kişi polisin aşırı şiddet ve hedef gözeterek ateş etmesi sonucu hayatını kaybetti; Erdoğan "emri ben verdim" dedi, polislerin kahramanlık destanı yazdığını söyledi.
  4. Reyhanlı'ya düzenlenen saldırıda 53 vatandaşımız hayatını kaybetti; Erdoğan "53 sünni vatandaşımız şehit oldu" dedi.

Erdoğan'ın söylediğine göre, madem siyasiler ülkelerinde işlenen cinayetlerden sorumlular, biz de soralım o zaman "Sizin sorumluluk alanınız neresidir hocam?" Siz kimin/nerenin cumhurbaşkanısınız?

  • Beğen 1

0 Yorum


Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.