Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Football Manager 2007 FULL DOWNLOAD/İNDİR!

 

 

Kurulum:

[600 MB FULL Oyun için]

Fm2007a ve Fm2007b adlı iki klasör oluşturunuz.İndirdiğiniz rarlı dosyalarından Part1'e girip, içindeki dosyalar fm2007a'ya aktarın.(Bunu yaptığınızda otomatik olan bütün partlar ve içerisindeki dosyalar aktarılır.) Sonra tekrar Part1 i açın, part 1 deki ilk dosyaya çift tıklayarak içine girin, rzr-fm07.bin vb. şekilde bir dosya göreceksiniz.Bu dosyayı, Fm2007b adlı klasöre çıkartın, çıkartırken sizden rzr-fm07.002 şeklinde bir dosya isteyecektir, Gözat diyerek fm2007a'nın içine giriniz , burada tek bir dosya gözükecektir bu dosyayı seçiniz.İşlemlerin bitmesini bekleyin, sonunda fm2007b klasöründe Fm2007.iso yada benzeri bir adla ama mutlaka .iso uzantılı dosya oluşacaktır.Tavsiye ettiğimiz IsoBuster veya istediğiniz herhangi bir Iso programı ile bu dosyayı açtığınızda karşınızaa Fm 2007'nin gerçek yükleme dosyaları gelecektir.İster direkt çalıştırıp yüklemeye başlayın, isterse dosyaları bir yere çıkarttıktan sonra yükleyin karar sizin..İyi Oyunlar !

 

[70 MB Sadece ses dosyalarını içermeyen FULL FM için]

Rarlı dosyaları, Program Filesda oluşturacağınız Sports Interactive/Football Manager 2007 yoluna çıkartınız.Fm2007.exe'ye tıklayarak oynayınız :D

 

DİKKAT !!! (Sorun 1)

 

Tüm Türkiye Çapında satılan FM 2007 Cdlerinde, oyunu yükledikten sonra açmaya çalıştığınızda, bir süre sonra;

 

aşağıdaki resimde ki gibi yada bir benzeri hata ile karşılaşılabiliniyormuş.

 

 

 

Bu sorunu yine FifaCmTR olarak , araştırdık ve sizler için çözümledik ;

 

-Bu hatayı vermemesi için, bilgisayarın dilini oyun başlamadan önce İngilizce olarak ayarlayınız(Başlat>Denetim Masası>Tarih, Saat, Dil ve Bölgesel Seçenekler >Bölge ve Dil seçenekleri kısmında Diller penceresinde , Ayrıntılara tıkladığınzda, Varsayılan giriş dilinde seçili olan Türkçe'yi, İngilizce(A.B.D.) yapınız.Ve sorun çözülüyor ve bir not daha bu sorun bütün Türkiye çapında satılan cdlerde de olup, bizim full oyunumuzdan dolayı kaynaklanmamaktadır.

 

 

 

DIKKAT 2 !!! (Sorun 2)

 

Yine oyunun başında menajer profili yaratırken, create new profile kısmından sonra, first name ve second name bölümlerinde bazı arkadaşlarımız yazacak bir yer bulamamış ve profil yaratamamışlar.Bunu çözmek için:

C: document and settings / kullanıcı hesap adınız 'ın içinde gizli dosya olarak Application Data olacaktır, eğer gözükmüyorsa klasör seçeneklerinizden gizli dosyayı göster seçeneğini aktif hale getiriniz.Application Data nın içine girdikten sonra buradaki Sports İnteractive dosyasının içindeki Football Manager 2007 klasörünü siliniz.Ve böylece bu sorun da çözümlenmiş olaraktan, oyununuza rahat rahat devam edebilirsiniz.Buda yine, bizdeki oyundan dolayı değil bütün Türkiye çapında dağıtılan cdlerden dolayı kaynaklanıyor.

 

 

 

 

Not:70 mb rip oyunda, oyun içi zaten çok az olan sesler bulunmamaktadır.

0 Yorum

Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bir yorum ekle...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.