Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

yam_yam' ca

  • başlık
    100
  • yorum
    47
  • görüntü
    378.784

Özürlü Çocuk ve Kader Meselesi


yam_yam

1.200 görüntü

Sizin inancınıza göre bu bir bedeldir. Size göre tüm sıkıntı ve dertler tanrıdandır. Dolayısı ile özürlü çocuk, tanrıdan ebeveyn ve yakınlarına verilmiş bir derttir. Yoksa tanrı neden özrülü bir çocuk göndersin ki? Siz cenneti arzuluyorsunuz. Ancak bu cennetin de bir bedeli var. Tüm sıkıntı ve dertlere tanrıya isyan etmeden göğüs germek, tanrıya itaat etmek. vs.vs. O yüzden burada "bedel" ifadesini kullanmak yanlış değil.

 

Gelgelelim, bilim yöntemin böyle olmadığını bize açıkça gösteriyor. Özürlü çocuk doğmasının çeşitli nedenleri var. Bunların çoğunluğu genetik sebepler. Özellikle akraba evliliklerinde özürlü çocuk doğma oranı diğer popülasyona göre 2 kat fazladır. Yine bir hastalık taşıyıcısı ile bir başka taşıyıcı evlendiğinde, doğacak olan çocuğun hasta olma ihtimali çok yüksektir.

 

Anlamanız gereken, tanrı kime isterse özürlü çocuk vermiyor. Bunu belirleyen genellikle genler ve yapılan seçimler oluyor. Bu durum artık "kader" ile açıklanamayacak kadar belirgindir. Sen eğer bir akraba ile evlenirsen çocuğunun özürlü doğma ihtimalinin normalden çok daha fazla olduğunu bileceksin. Özürlü doğan bir çocuğu sınav vesilesi sayarsan, özürlü doğan hayvanların açıklamasını yapamazsın....

1 Yorum


Önerilen Yorumlar

ÇOK SAÇMA YİNE ALLAHI ŞUÇLAYACAK BİR ŞEYTANLIK YADA YAMYAMLIK BULDUNUZ AMA YALAN,YALAN

 

TÜRKİYEDE TAM 8,5 MİLYON ÖZÜRLÜ VAR YANİ %12 YANİ ALLAHMI SUÇLU,

 

ALLAHMI DİYORKİ BEN SİZE ÖZÜRLÜ EVLAT VERECEĞİM DİYE,LÜTFEN YAPMAYIN

 

ALLAHIN YEMEĞİNİ,SUYUNU,HAVASINI TENEFFÜS EDİP ALLAHA BÖYLE YAKIŞTIRMALAR YAPMAYIN

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.