Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sibel79

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

sibel79 - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Evet artık dert etmiyorum, sonuçta aşk acısının da doğal bi süreci var yaşanması gereken ve o süreç yaşandı, bitti. Benim durumumda o insandan hiç haber alamamak, ne yaptığını hiç bilememek beni boş umutlara sürüklemişti. Ayrıldıktan sonra bir kerecik bari görebilseydim, bir kerecik göz göze gelip bakışlarındaki sevgisizliği hissedebilseydim böyle umutla beklemezdim. '' Asıl terkedilen terkedendir '' böyle boş laflara sakın inanıp kendinizi kandırmayın.Bu kendinize yapacağınız en büyük kötülüklerdendir çünkü birgün gerçekler illa ki başınıza balyoz gibi inecektir, gerçeklerden kaçılmaz sonuçta. Biran önce durumu kabullenip yolunuza devam etmeye bakın. Hatalardan ders çıkarın ve birgün güzel bir aşk yaşayacağınıza dair umudunuzu yitirmeyin ))
  2. Evet , dönmez diyenler kazandı ne yazık ki. Doğru, niye dönsün ki? Sevmeyen insan terkeder sonuçta,seven hiç terk eder mi? Sevmeyen bir erkek de haliyle sonradan o kızı sevmeye başlayacak değil ya. Benden terkedilip de bu sayfayı bir umutla okuyan bayanlara tavsiye: Terkeden erkek asla geri dönmez, zaten sevmediği için gitmiştir, siz acılar içinde dönmesini umut ederken o yeni limanlara çoktan yelken almıştır bile ve ne yazık ki asla geriye dönüp terk ettikleri kadını düşünmezler, yani terkedilenin arzuladığı anlamda. Umut işkencenin süresini uzatır sadece. Aylarca boşuna bir umutla geri dönmesini bekledim. Bu ihtimale inanmak istedim, bu şekilde acımı hafiflettiğimi sandım ama sadece acı sürecini uzatmışım. artık doğal olarak hiç umudum kalmadı, gerçekler tüm çıplaklığıyla karşımda, hiç sevilmemişim ve bu benim suçum değil , şimdi yani tam bir ylı sonra çektiğim aşk acısından kurtuluyorum. her bitiş bir başlangıçtır !!!
  3. merhaba arkadaşlar, benim forumdaki erkek arkadaşlara bir sorum olacak,birşeyler yazarsanız çok sevinirim, 7 ay önce 2 aydır görüştüğüm çocuk ' birbirimize uygun değiliz' dedi ve beni terk etti,bir daha da birbirimizden hiç haber almadık çünkü ortak hiçbir tanıdığımız yoktu,beni başkası için mi terk etti yoksa sıkıldı mı bıraktı bilmiyorum ama 7 ay geçmesine rağmen onu unutamıyorum ondan hiçbir beklentim yok ama sadece merak etmeden duramıyorum hiç pişmanlık duymuş mudur, beni hiç düşünmüş müdür? bir erkek görüştüğü, bir şekilde emek harcadığı bir kızı terk ettikten sonra birgün gelir de arkasına dönüp bakar mı, o kızı özler mi,ufak da olsa bir pişmanlık hisseder mi, kendisi için o kız bir anlam ifade eder mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.