Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ericafischer

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    4
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ericafischer - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Efsanevi Lenovo ThinkPad Uzayda kullanılıyor!!! NASA astronotları uzayda sadece Lenovo ThinkPad kullanıyorlar. Lenovo'nun üstün teknolojisi ve sağlamlılığı ile ön plana çıkan dünyaca ünlü ThinkPad isimli dizüstü bilgisayarları yıllardır NASA'nın (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) tercihi. Son derece sağlam bir kasaya sahip olan ThinkPad serisi, bilgisayarınızı güvenle kullanabilmenizi sağlayan tüm özellikleri bünyesinde bulunduruyor. Laboratuar ortamında 114 kez test edildikten sonra satışa sunulan ThinkPad serisi dizüstü bilgisayarlar, - 20 dereceden 60 dereceye kadar dayanıklı. Bu nedenle teknoloji üssü NASA'da da kullanılıyor, ThinkPad bilgisayarlar astronotların en büyük yardımcısı olarak uzay araçlarında yerini alıyor. Güvenlik özellikleri konusunda da son derece gelişmiş olan ThinkPad serisi, tümleşik parmak izi okuyucusu, G/Ç bağlantı noktası devre dışı bırakma özelliği ve 32 baytlık şifre korumasıyla donatıldı; bilgisayarlar, veri korumaya ve izinsiz girişi engellemeye destek olmak amacıyla da kademeli bir güvenlik yaklaşımı sunuyor. Yüzde 90 geri dönüşümlü malzeme kullanan Lenovo ThinkPad serisi, çevreci yaklaşımıyla da beğeni topluyor.
  2. Büyük Ödüllü Lenovo Warcraft 3 Ligi Açıldı! Bir süredir devam eden bekleyiş nihayet sonra erdi, beklediğimize de değdi. ESL Türkiye birbirinden güzel ligler ve toplam 20.000 TL değerindeki hediyelerle birlikte açıldı. Önümüzdeki 6 ay boyunca Lenovo Warcraft 3 1on1 liginde çok çekişmeli maçlara şahit olacağımıza eminiz. Çünkü ESL Türkiye Lenovo Warcraft 3 1on1 liginde 6 ayın sonunda (25 Aralık 2010 saat 21:00) ligdeki ilk 3 oyuncuya muhteşem ödüllerimiz olacak! Siz de bu heyecana katılmak ve birbirinden güzel Lenovo notebook ve netbook'ları kazanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey Warcraft 3 oynamak!
  3. Lenovo ve Intel’den Augmented Reality Teknolojisiyle hazırlanmış eşsiz bir oyun deneyimi ile Lenovo Hız Tutkusu Ödüllü Hız Oyununa katılın: -http://www.lenovohiztutkusu.com- Lenovo ve Intel’den Augmented Reality Teknolojisiyle hazırlanmış eşsiz bir oyun deneyimi: “Lenovo Hız Tutkusu” Lenovo ve Intel’in, Augmented Reality teknolojisi ile geliştirildikleri oyun, kullanıcının tamamen fiziksel hareketleri ile kontrol ediliyor. İlk kez Facebook gibi bir sosyal paylaşım sitesinde uygulanacak bu oyun, klasik bilgisayar oyunlarından sıkılanlara müthiş bir heyecan sunacak. Klasik oyunlardan sıkılan, hızın yanı sıra strateji üretmekte de kendine güvenen oyunseverler adresinde farklı bir oyun deneyimi yaşayacaklar. Oyundaki kullanılan Augmented Reality Teknolojisi, gerçek dünya ile dijital verilerin, çoğu zaman kamera ile çekilen bir görüntünün üzerinde birleştirilmesiyle elde edilen bir teknoloji. Gerçek dünyanın, bilgisayarlardan gelen bilgilerle ve görüntülerle zenginleştirilmesi, daha faydalı ve işlevsel hale getirilmesi konseptini kapsayan teknoloji ile geliştirilen oyunda kullanıcı, yarışırken klavye ya da mouse gibi klasik araçları kullanmıyor; araç kontrollerini kendi fiziksel, gerçek hareketleri ile yapıyor. Oyunda yarışı en kısa sürede ve en az hasar puanı ile bitiren yarışçılar en yüksek skoru elde ediyor. Otomobil normal şartlarda standart hızında ilerliyor. Yarışan diğer otomobillere çarpmak, pist üzerindeki yağ birikintilerinden geçmek, otomobili pist dışarısına çıkarmak aracı yavaşlatıyor ve negatif hasar puanı toplamasına neden oluyor. Ayrıca pistteki Intel® Turbo Boost imgelerini toplamak da ekstra bir hız avantajı sağlıyor. Yarışmaya başlamak için sitesine girdikten sonra sayfadaki marker çıktısını almak gerekiyor. Sonrasında ise yapmanız gereken tek şey marker’ı kemaraya göstererek direksiyonu kullanmak ve yarışa başlamak. Lenovo Hız Tutkusu 20 Haziran’da başlayarak 20 Ağustos’a kadar devam edecek. Yarışma sonunda en yüksek skoru elde eden 5 kişi, Intel® Core™ i7 işlemci ile güçlendirilmiş Lenovo IdeaPad Y560 kazanacak. Portatif sinema ve oyun keyfi... Lenovo IdeaPad® Y560 sizi eşsiz film dünyasına davet ediyor. Intel® Core™ i7 ile güçlendirilmiş Y560, Intel® Turbo Boost Teknolojisiyle iş yükünüze göre hızınızı otomatik olarak artırır. Y560, OneKey® Theatre II teknolojisinin yanısıra, JBL® tasarımlı hoparlörleri ile güçlendirilen Dolby® Home Theatre™ teknolojisini beraberinde getiriyor. Yumuşak dokunuşlu Slide-Nav özelliği ile masaüstündeki kısayollara hükmedebilir ve eşsiz bir film ve oyun keyfi sürebilirsiniz.
  4. Lewis Hamilton McLaren http://www.dailymotion.com/video/xdm76e_lewis-hamilton-ile-mclaren_sport Hamilton'ın sponsoru Lenovo'nun kampanyasına katılarak Lenovo sahibi olabilirsiniz: http://www.chip.com.tr/konu/benim-lenovo-m-projesi_19834.html
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.