Φ contas Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 . Merhabalar, Bir iç mimar olarak sitenize yeni katıldım elimden geldiğince internette bulduğum dekorasyonda kullanabileceğim çok orjinal ürünleri sizlerle paylaşmaya çalışacağım.. Öncelikle birçok mekanda kullanılmasını tavsiye ettiğim modern hatlardaki soyut tablolar ile başlayalım fikirlerimizi paylaşalım, paylaştıkça aydınlanalım... Örnekler : bana kalırsa hakrika bir teması var, açık bir salonda harika durabilecek bir tablo; aslına bakarsanız bu tablo en beğendiklerimizin arasında : kahve tonlarda veya bej tonlarda nefis duracak bir tablo büyük bir salona laiyik, inanılmaz güzel bir tablo daha şömineli bir evde kullanılabilecek nefis bir tablo olduğunu düşünüyorum... tablo ismi milanoymuş, renk uyumu harika bir tablo, özellikle ısışıklı ortamlarda tercih edilebilir... şimdilik bu kadar ancak paylaşımlarım devam edecek... sevgiler saygılar.... 1 Alıntı
Φ sevginsen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2014 Dekorasyonlar ev ile çok güzel uyum sağlamış, kendi yaşam alanımdada bu tarz tsarımlar kullanmak çok isterim Alıntı
Misafir selin çimke Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2015 Evinizi en güzel bir şekilde dekora etmek istiyorsanız eğer,bence bu sayfayi ziyaret edin, çok güzel dekoratif kanvas tablo seçenekleri var,hepsi birbirinden güzel, binlerce çeşit tablo ve yağlı boya tablo seçenekleri, kişiye özel tablolarda yapıyorlar, hatta kendi tablonuzu kendiniz tasarlayabiliyosunuz, tablonu tasarla kısmında istediğiniz ölçüyü seçip, istediğiniz fotoğrafı yükleyebiliyosunuz. Alıntı
Misafir Umut Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2019 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2019 Çok güzel bir başlık... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.