Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

morbezelye

Önerilen İletiler

***

 

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği, milyonların sevgilisi Nihat Doğan ile ilgili haberleri bundan sonra bu başlık üzerinden takip edeceğiz değerli arkadaşlar...

 

Ondan haber almadan yaşamak biliyorsunuz halkımız üzerinde stres yaratıyor. Sevgili Nihatımıza bir şey mi oldu acaba diye kaygılanıyoruz. Buradan yola çıkarak bu soruna kökünden çözüm bulmak için bu önemli başlık açılmıştır. Ünlü fenomenimiz Nihat Doğan haberlerini lütfen burada paylaşalım...

 

***

 

"Türkücü Nihat Doğan" Tiplemesiyle Gönülleri Fetheden Başarılı Oyuncu Demir Kungül,

Artık Yeni Projelerde Yer Almak İstiyor.

 

DemirKungul.jpg

 

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği, milyonların sevgilisi Nihat Doğan karakterini yıllardır başarıyla canlandıran başarılı oyuncu Demir Kungül, verdiği özel bir röportajda Nihat Doğan tiplemesinin gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bundan sonrası için ise artık yeni projelerde de yer almak istediğini belirtti.

 

Demir Kungül, Ankara Devlet Tiyatrosunun emektar oyuncularından biri. Tiyatroyla başladığı oyunculuk kariyerine daha sonra televizyon yapımlarıyla devam eden ve ilk olarak "Cennet Mahallesi" adlı dizide "Fırıldak Taksici Cihan" rolüyle dikkatleri üzerine çeken Kungül, uzun yıllardır da ekranlarımıza "Fantastik Türkücü Nihat Doğan" tiplemesi ile konuk oluyor.

 

Yarattığı karakterle yaşamaya alıştı

Dün akşam verdiği bir röportajla yarattığı tipleme Nihat Doğan ve kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Demir Kungül, sözlerine Nihat Doğan karakterinin artık kendi isminin önüne geçtiğini itiraf ederek başladı.

 

"Nihat Doğan" olarak yaşamaya alıştığını kaydeden Kungül, "Halkımız sağolsunlar çok sevdiler Nihat'ı. Çünkü Nihat kimi zaman gerçek olamayacak kadar absürd bir karakter gibi görünse bile temelde içimizden biri; biraz duygusal, sapına kadar delikanlı, hafif kafası karışık, çoğu zaman da ne yaptığını, ne söylediğini bilmeyen bir adam." diyerek canlandırdığı karakteri, mizah sektöründeki çok değerli yazar arkadaşlarının da katkılarıyla yarattığını kaydetti. Kungül, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Toplumsal bir misyon üstleniyoruz"

"Tabii mizahın doğası gereği zaman zaman abartı derecede saf olabiliyor Nihat, oldukça karikatürize yanları var... Ama bir anlamda biraz da sürdürülebilir bir iş olmasını sağlıyor bu. Düşünsenize, her şeyi yükleyebiliyorsunuz oynadığınız karaktere. Ne dese sakil durmuyor, ne yapsa oluyor. Yani o haliyle siyaset bile yapmaya çalışabiliyor. İşte, Nihat mesela politikaya da atılmak istiyor, öyle bir hırsı var fakat o kadar saf ki, demagoji bile yapamıyor. Orada biraz da günümüz siyasetindeki dini, milliyetçi sömürüye dair göndermeler var. O anlamda, bence yarattığı farkındalıkla önemli bir toplumsal misyonu da yerine getirdi Nihat tiplememiz."

 

Farklı roller almak istiyor

İnsanların artık dışarıda kendisine "Nihat Abi" diye seslendiklerini söyleyen usta oyuncu Kungül, "Açıkçası başlarda Nihat rolünün üzerime yapışmasından korkuyordum ancak daha sonra bu durumu ben de kanıksadım. Şimdi evdeyken eşim bile beni zaman zaman Nihat diye çağırıyor. Aramıza bir espri oldu artık bu. Hem rahmetli Kemal Sunal'ı da yıllarca Şaban diye tanıdı sevdi insanımız. Onun gibi bir efsanenin yolundan gitmek de benim için ayrıca büyük bir onur." dedi ve ekledi: "Fakat yine de oyunculuk kariyerime bundan sonra farklı rollerde devam etmek istiyorum. Şu an bazı teklifler var ancak henüz netleşmediği için fazla ayrıntıya giremiyorum. Yalnız şu kadarını söyleyeyim, belki önümüzdeki dönem dram tarzı bir yapımda sevenlerimin karşısına çıkarak onları şaşırtabilirim."

 

"Oğlum senin hiç aklın yok mu?"

Kungül, sokakta insanlardan bugüne kadar ters bir tepki alıp almadığı yönündeki bir soruyu ise, "Hayır, genelde insanımız karakteri çok sevdiğinden, gelip benimle fotoğraf çektirmek isteyenler, 'Senin ruhun benimkinin önünde diz çöker' repliğini bir kere de onlar için okumamı rica edenler oluyor. Elimden geldiğince onları kırmamaya çalışıyorum. Yalnız bir defa yaşlı bir teyze bana sokakta, 'Oğlum senin hiç aklın yok mu?' diye çıkışmıştı, bir de geçen sene ulusal psikiyatri kongresinde bipolar bozukluk üzerine bir sunumda örnek vaka olarak adım geçmişti. Onlar var enteresan denebilecek." şeklinde yanıtladı.

 

Konuşmasında, Nihat Doğan'ı oynadığı süre içerisinde en çok eğlendiği bölüme de değinen başarılı oyuncunun, "Galiba o 'Benim ülkemin koyunu bile bir başka bakıyor' repliğini söylediğim bölümdü. Gülmekten o sahneyi kaç defada çektik hatırlamıyorum. Bütün ekip yerlerdeydi." derken dahi kahkahalarına engel olmakta bir hayli zorluk çektiği gözlerden kaçmadı.

 

Röportajın son kısmında yoğun ısrarlara dayanamayıp kısa bir süre Nihat Doğan'ı canlandıran Demir Kungül, "Bahın size söylüyorum. Eğer benim bu repliğimi de internette 1 milyon kereden az paylaşırsanız, yemin ediyorum hakkımı helal etmem. Ölsem de benim ruhum gelir o fiber kabloları size yedirir." diyerek sevenleri için hoş bir jest yaptı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

En son Survivor yarışmasıyla uzun bir süre gündemi meşgul eden türkücü Nihat Doğan, Başbakan Erdoğan'ın daveti üzerine kendisiyle birlikte birgün Somali'ye gideceklerini açıkladı. İki uçak kalkacağını belirten Doğan, “Sayın Başbakanımız ailesiyle ayrı bir uçakta, ben de iş adamlarının olduğu ikinci uçakla yolculuk yapacağım. Oradaki insanlık dramını yerinde görüp, yapılan kampanyaları daha da büyütüp dünyaya duyurma noktasında yapılan çok anlamlı bir ziyaret olacak." diye konuştu.

 

smile.png

morbezelye taksim/Istanbul/Turkey'den bildirdi..

 

Yapılan röportajlarda halkımızın bu konudaki görüşlerini aşağıda yayınlıyoruz.?

 

Peki siz değerli bu forumun sakinleri, sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

 

halkınsesi3.jpg

Serdar Koçbilgesel (Öğrenci)

"Sayın Başbakanımızın niyetini, çabasını takdir ediyorum. Ancak hatırlarsanız zamanında Acun Ilıcalı da Nihat Doğan'ı taa Pasifik'teki Dominik Cumhuriyeti'ne götürüp bıraktığı halde, kendisi yine bir şekilde yolu bulup geri dönmeyi başarmıştı. Niyetim kesinlikle nankörlük, kadir bilmezlik etmek değil ama dönüyor işte geri. Daha farklı bir önlem düşünülmeli belki. Bilemiyorum..."

 

261065_719724472_1787967888_q.jpg

Müzmin Bakırcıoğlu (Toptancı)

"Sayın Başbakanın Nihat Doğan'ı Somali'ye gidecek heyete davet etme fikrine olumlu bakıyorum. Kurban olduğum Allahımın her sıkıntıyı da tek bir millete musallat etmediğinin ispatı olarak, sıkıntılı bir dönemden geçen Somalili kardeşlerimiz için bir teselli olacaktır. Hayatta hala şükredecek bir şeyler bulunabileceğini hatırlatmak mahiyetinde gerçekten çok şık bir jest... "

 

372610_100000510363248_2095447196_q.jpg

Saadet Durusu ( İşletmeci )

"Nihat Bey olsun, değerli Başbakanımız olsun her ikisi de sesleri gür çıkan, hitabet gücü yüksek insanlar. Kitleleri etkileme kabiliyetleri var. Eğer ikisi birden yeterince konuşma şansı bulurlarsa, Somalilileri açlıktan ölmemeleri konusunda ikna edeceklerine inanıyorum ben. Bu işler biraz da kafada bitiyor aslında..."

 

372296_624204248_1561954860_q.jpg

Şirin Mine Kılıç · (Istanbul, Turkey)

Ben de o sıralar tatlı fininimin yediği mamaları beğenmediği için bak insanların halini görüpde ibret alması için somalideydim. Oradaki haber ajanslarından kulaklarımla duydum. Somali’yi ziyaretinde Başbakan Erdoğan’la görüşen Somali Devlet Başkanı Şerif Şeyh Ahmet, Nihat Doğan’ın ardından Ajdar, Bayhan, Lerzan Mutlu, Tuba Ekinci, Azer Bülbül ve Demet Akalın’ı da ülkesine davet etti. Başkan Ahmet, “Bu arkadaşların vereceği konser halkımızı toplu intihara sevk ederek çektikleri acılara son verecek” dedi.

 

369590_575869260_799737618_q.jpg

Ibrahim Dogan · (Ankara, Turkey)

Nihat Doğan en nihayetinde Türkiye'ye mal olmuş bir insandır bu çerçeveden bakıldığında Somali halkına da mal olup bir bayrak verilerek bizi orada temsil etmesi bahanesiyle en az 5 - 10 yıl orada kalması sağlanabilir. Bu surede yeni bir Türkiye'nin temelleri atılır anayasa felan değiştirilerek geri dönmesi engellenenler listesi yapılabilir (bu arada uluslararası boyutta buna justin bieber vs. de eklenebilir). Yani planlar zamana yayılmalı ve başlangıcı da bu ziyaret olmalı.

 

273585_1811092385_1319867357_q.jpg

Dunyali Osman · (Modena, Italy)

Somalili kardeşlerimiz Nihat Doğan'la tanıştıklarında veya uzaktan gördüklerinde," insanın hayatta sahip olabileceği en büyük hazine karakteridir" anlayışıyla hallerine şükredeceklerdir kanaatindeyim.

Buralarda son dakika haberlerinde, Somali'ye komsu Ülkeler hava sahalarini bir sureligine kapatmislar, yetkililer sure konusunda; Nihat Doganin tekrar ucagina binip ulkesine ulasana kadar olacagini soylediler ayrica sinirlarada takviye asker yerlestirdiklerini soylediler..

 

 

Tekrar soruyorum sevgili arkadaşlar...

 

"Siz değerli bu forumun sakinleri, sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?"

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.