Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kocanızın İyiki Doğmuşum Diyeceği Hediyeler


asisedef06

Önerilen İletiler

Önemsediğiniz biri için bir hediye almak kolay olabilir, çünkü onun doğum günü için ne istediğini biliyor olursunuz. Ama eğer doğum günü olan kişi bir erkekse, zorluk derecesi artar, özellikle de kocanızsa. Kadınlar genelde evliliklerinin ilk birkaç yılında sıradan hediyeler almaktan kaçınırlar. Ne kadar uzun süre aynı kişiyle evli kalırsanız, onlara beğenecekleri hediyeyi vermek zorlaşır. Özellikle de onlara verebileceğiniz her hediyeyi verdiyseniz ve ne alacağınızı bilmiyorsanız. Eşiniz için kişisel doğum günü hediyeleri almak onlara sizin için ne kadar önemli olduklarını göstermenin bir yoludur.

 

Eşiniz için kişisel doğum günü hediyesi seçenekleri

 

Birini çok iyi tanıdığınızda, aklınızda mutlaka bir hediye fikri olacaktır. Ama bazı durumlarda ne alacağınız konusunda emin olamayabilirsiniz. Bu bölümde, size eşiniz için bazı ideal ve yaratıcı doğumgünü hediyesi fikirleri vereceğiz.

 

Spor Ekipmanları

Eşiniz bir spor fanatiğini? Evet, bu saçma bir soru oldu. Her erkek bir spor ya da bir oyun konusunda fanatiktir. Bu yüzden ona sporla ilgili bir hediye vermekten daha iyi ne olabilir? Eğer eşiniz arkadaşlarıyla golf oynamayı seviyorsa, adının baş harflerinin kazındığı bir golf seti hediye edebilirsiniz. Eğer eşiniz bir poker fanıysa, ona üzerinde ismi olan bir kart seti alın. Ana fikri anladınız. Ona seveceği bir şey verin, alacağınız tepkiye çok şaşıracaksınız.

 

Süper Kahraman Figürleri

Çizgiromanlar ya da süper kahramanlardan etkilenmeyen bir erkek tanımadım. Bu konu çocuklukla ilişkili olduğu için ona çok değer veriyor olmalılar. Bu yüzden favori süperkahramanlarıyla ilgili bir hediye iyi bir fikir olabilir. Sevdiğiniz adamın yüzünün olduğu minyatür figürler yapan bir çok şirket var. Bir şirketle iletişime geçin ve onlardan süper kahramanın yüzünü eşinizin yüzüyle değiştirmelerini isteyin. Bu hediye, eşinizin içindeki çocuğu uyandıracaktır.

 

İmzalı kitaplar

Eğer eşiniz kitapları seviyorsa ve favori romanlarını okuyarak saatler geçirebiliyorsa, ona favori romanlarını hatırlaması için bir neden daha verin. Bu biraz zaman ve çaba gerektirir. Eğer favori yazarı hala hayattaysa, yazarın eşinize imzalı bir kitap vermesini sağlayın. Bu hediye eğer kitabın ilk baskısını kullanırsanız çok daha değerli olacaktır. Eğer eşinizin favori yazarı artık hayatta değilse, bütün kitaplarının ilk baskı koyalarını bulun ve eşinize bunları hediye edin.

 

Kişisel bir koku

Eşinizi ilk gördüğünüz zamandan aklınızda kalan ne? Bir çok kadın için bu, eşinin kendine özgü kokusudur. Bu hesiye için çok az çaba harcamanız gerekebilir, ama harika bir fikirdir. Kokular oluşturabilen bir parfümcü bulun ve ona eşinize özel bir parfüm yaratmak için danışın. Ayrıca üzerinde isminin olduğu bir şişe de alın. Bu, eşiniz için en iyi doğumgünü hediyelerinden biri olacaktır.

 

Bunlar eşiniz için bazı kişisel doğumgünü hediyesi fikirleri. Fotoğraf çerçeveleri, el yapımı bilezikler, albümler, içinde favori yemekleri olan hediye paketleri vb. bunların hepsi eşiniz için harika hediye fikirleridir. Eşinizin hoşlanacağı bir hediye seçin ve hediyeyi açtığında yüzünde oluşacak aydınlanmayı izleyin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.