Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sevgiliniz için Özel Doğum günü hediyeleri


asisedef06

Önerilen İletiler

Doğum günleri kesinlikle önemli ve kutlanması gereken günlerdir. Ve eğer söz konusu olan sevgilinizin doğum günü ise, o günü özel kılmak için her imkanı kullanmalısınız. Sevgilinizi özel hissettirmenin en iyi yolu ona hediye vermektir. Kız arkadaşınız için seçebileceğiniz yaratıcı hediye fikirlerine bir göz atalım.

 

 

 

Eğer yeni bir ilişki içindeyseniz, kıyafet, parfüm ya da iç çamaşırı gibi kişisel hediyeler vermeniz iyi bir seçenek olmayabilir. Daha az kişisel, ama yaratıcı ve klas bir hediye bulmalısınız. Diğer yandan, eğer uzun bir süredir beraberseniz, hediye seçme makalelerini artık aşmış olmanız gerekir. İki durumda da, yaratıcı hediyeler bulmalısınız. Ama endişelenmeyin. Aşağıda bahsedilen hediyeler size yardımcı olacak.

 

Yemek ziyafeti

 

Ev yapımı hediyelerin sıkıcı olacağını kim söyledi? Ev yapımı hediyeler her zaman örgü ya da kağıttan yapılmış şeyler demek değildir. Eğer yemek pişirmeyi seviyorsanız ya da amatör bir aşçıysanız, onun için güzel yemekler pişirmeyi deneyebilirsiniz. Kurabiyelerden çikolatalı keklere, bir şey hazırlayabilir ve hazırladığınız şeyi dekoratif bir kutuya koyarak ona hediye edebilirsiniz. Eğer bunu hazırlayacak yeterli zamanınız yoksa, sevgilinizi yemeğe davet ederek doğum günü kutlayın.

 

Aktivite günü

 

Bütün yaratıcı hediye alternatifleri içinde benim bir kızarkadaş favorim bir aktivite günüdür. Eğer macarayı seven bir kızarkadaşınız varsa, bir tekne gezisi, paraşüt, serbest düşüş gibi şeyler yapabilirsiniz. Eğer yemek pişirmeyi seviyorsa, ona bir çikolata yapım kursu hediye edin. Eğer bunu karşılayabilirseniz, şehrinizin en güzel yerinde bir yemek ya da stadyumda bir maç da yaratıcı ve harika hediye fikirleridir.

 

Hediye sepeti

 

Bu da benim favori hediyelerimden biridir, çünkü hiçbir şeyin ters gitme olasılığı yoktur. Onun hobilerini, ne sevdiğini biliyorsanız, onlarla ilgili hediyeleri sepete koyabilirsiniz. Bir çikolata sepeti, , okuma sepeti, gurme yemekleri sepeti, İtalyan sepeti, şarap ve peynir sepeti en iyi fikirlerden bazılarıdır. Bir başka numara da, size onu hatırlatan bir hediyeyi sepete dahil etmektir. Örneğin, eğer kumralsa ya da kahverengi gözleri varsa, ona bir kahve paketi hediye edebilirsiniz.

 

Müzik

 

Kızarkadaşınız için bir başka yaratıcı fikri ise romantik şarkılardan ya da onun favori şarkılarından oluşan bir CD yapmaktır. Kendiniz bir CD yapabilir ve ikinizin de sevdiği şarkıları içine koyabilirsiniz. Ayrıca şarkıların içindeki mesajları ya da aşk sözlerini CD içine ekleyebilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.