Şu anda yemek tarifleri bölümümüzde 24 dizin ve 2,736 yemek tarifi bulunmaktadır!
» Portal'a Dön - » Tarif Forumları - Son Eklenen Yemek Tarifleri4 orta boy elma
2 yumurta sarısı
1 yumurta beyazı
1 bardak un
½ su bardağı süt
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1 çorba kaşığı sıvıyağ
2 kibrit kutusu tereyağı
Unu ve tuzu bir kasede karıştırıp , ortasını havuz biçiminde açarak , yumurtaları ve sıvıyağını koyun. Tahta bir kaşıkla, yavaş yavaş unu yedirip sütü katarak yumuşak bir hamur haline getirin. Üstünü örterek 30 dakika serin bir yerde bekletin.
Elmaların kabuklarını soyup , çekirdeklerini çıkarın. 1 cm. kalınlığında halkalar halinde kesin.Halkaları tabağa dizip üzerlerine suyunu ve 1 çorba kaşığı pudra şekerini dökün. Tereyağını tavada eritin. Bir maşa ile elma halkalarını unlu karışıma bulayıp tavaya koyunuz. Elmalar kahverengileşene kadar kızartın.Kızaran halkaları tabağa dizip üstlerine kalan pudra şekerini dökün.
Bu tarif için şu anda 0 resim var.
Elma halkalarını tabağa dizdik ama üzerlerine ne suyu dökücez onu çıkaramadım.........??????? Yorumu ekleyen: gülşen (8 May 2013)
TARIFIN YAPILISI SIRASINDA KULLANILACAK MALZEMELERDEN BIR KISMI GERECLER KISMINDA BELIRTILMEMIS BU YUZDEN UYGULAMASI IMKANSIZ SAYGILAR Yorumu ekleyen: VERDA UGURLU (8 May 2013)
1
Yeni tarif ekle Bu tarif hakkında bizimle iletişime geçiniz Bu tariften arkadaşına bahset Tarifi yazdır
Bu tarifi oylamak istermisiniz?: Bu tarife yorum eklemek istermisiniz?:
Spam önleme için, kodu girin.:
Code:
Bu Dizindeki Diğer Tarifler:
Tahinli Kurabiye (3) Beğendim bisküvisi Pixies (Chocolate Cookies) Un Kurabiyesi (2) İncir Ruloları
Yemek Tarifi Etiket Bulutu - Etiketleri:
Teşekkür ederiz yorumunuz kısa süre içersinde gözden geçirilecektir!