Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İğrenç Görünen Ama Yaptığınızda Yararlı Olan 8 Şey

Gönderen: Admin, 21-05-2018
  • 517 görüntü
  • 0 yorum

İğrenç Görünen Ama Yaptığınızda Yararlı Olan 8 Şey

Ne yaparsanız yapın herkesin olduğu gibi sizin de iğrenç alışkanlıklarınız var. Belki de bu korkunç alışkanlıklar sizin için hiç de kötü değil ve onlardan kurtulmak için mümkün olan her şeyi yapmak zorunda değilsiniz? Muhtemelen her gün yaptığınız bazı iğrenç şeyler ortaya çıkıyor.
Glamour dergisi 1000 kadını inceledi ve onlara duşta işleyip iş çıkarmayacakları da dahil olmak üzere farklı sorular sordu. Katılımcıların yaklaşık% 75'i, yaşamlarında en az bir kere yapmış olduklarını itiraf etti. Ne kadar kusursuz olursa olsun ortaya çıkıyor, aslında sizin için iyi.
Çalıştığımızda, ağzımızdan nefes alma eğilimindeyiz ve bu da normal nefes almayı engelleyen daha fazla tükürük üretmesine neden olur. Bu yüzden tükürmek suretiyle egzersiz yapmaktan üretilen aşırı sümükten kurtulmak gayet iyi.
Sakız, odaklanmanıza, hafızanızı keskinleştirmenize, stresi azaltmanıza ve kortizol seviyenizi yükselterek hormonlarınızı dengelemenize yardımcı olur.
Eğer genellikle osuruklarınızı tutmaya çalışırsanız, bunu yapmayı bırakmak isteyebilirsiniz. İçerideki gazın tutulması karın ağrısı ve şişkinliğe neden olur.
Tırnaklarınızı ısırma, vücudunuzun tırnaklarınızdan çıkardığınız bakterileri hafıza bankasına kaydetmesine yardımcı olur. Bu nedenle, eğer belirli bir iplikçikle karşılaşırsanız, daha önce bunu yenebilen lenfositlere sahip olursunuz.
Burnunuzu karıştırırken, bağışıklık sisteminizi, belirli bir bakteri türüne karşı kendini savunmak için beyaz kan hücrelerini serbest bırakacak şekilde tetiklersiniz. Ve işte gidiyorsunuz, sisteminiz daha güçlü çıkıyor.

  1. Duşta Çiş
  2. Tükürmek (Sadece Spor Yaparken)
  3. Sakız Çiğneme
  4. Osurmak
  5. Geğirmek (Yemeklerden sonra)
  6. Tırnak yeme veya ısırma
  7. Burun karıştırma ve yeme
  8. Duş almama

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.