Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İyi Olduğunu Düşündüğünüz 10 Alışkanlık Ama Aslında Değil

Gönderen: Admin, 09-04-2018
  • 578 görüntü
  • 0 yorum

İyi Olduğunu Düşündüğünüz 10 Alışkanlık Ama Aslında Değil

Hepimizin sağlığımız için gerçekten tehlikeli olan bazı günlük alışkanlıklarımız var. Kendi güvenliğiniz ve ailenizin güvenliği için, hata ile iyi görünen ve bunun yerine bazı basit kuralları uygulayan bu 10 şeyi yapmayı bırakmanız daha iyi olacaktır.

Çocukken, muhtemelen yemeklerden sonra dişlerinizi hemen fırçalamanızı, bilgisayar ekranının önüne uzun süre oturamamayı ve bir şeyleri pişirirken mikrodalga fırınının yanında durmanızı önerdiler.

Diş minesinin insan vücudunun en katı kısmı olduğu, ancak meyve ya da bazı süt ürünleri yedikten sonra asidik koşullar altında daha yumuşak hale gelir. Dişlerinizi bir yemekten hemen sonra fırçalarsanız, emayeyi çıkararak onlara zarar verebilirsiniz.

Belli ki uzun bir süre bilgisayar ekranına baktıktan sonra gözlerin yoruluyor. Ancak, yorgunluğunuz vizyonunuzun daha da kötüye gitmesinin nedeni değildir. Mikrodalga fırınlar, birçok insanın düşündüğü kadar tehlikeli değildir. Aslında bu cihaz, ürettiği elektromanyetik radyasyonun kendi sınırlarından çıkamayacağı bir şekilde yapılır.

İnsan vücudu inanılmaz derecede kendi kendine yetiyor, kendiniz için tonlarca şey yapmanıza gerek kalmıyor. Burnunuzu temizlemek bazı ciddi problemlere yol açabilir, çünkü onu dış bakterilere açabilirsiniz.

Her çeşit yemek pişirmeden önce mutlaka yıkanmalıdır. Örneğin, kırmızı et ve kümes hayvanları asla su altına alınmamalıdır.
Uzun zamandır, insanlar bacakları ile oturarak varisli damarlar geliştirmenin kesin bir yolu olduğunu düşündüler. Ancak son çalışmalar, bu duruma hiç de yol açmadığını gösteriyor.

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.