Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Echo Look - Amazon'dan Görünümünüzü Değiştirecek Kişisel Asistan​

Gönderen: Admin, 27-04-2017
  • 1.316 görüntü
  • 0 yorum

Echo Look - Amazon'dan Görünümünüzü Değiştirecek Kişisel Asistan​

 

Ürün hakkında

 

Echo Look - Alexa hakkında sevdiğiniz her şeyi tanıtmak ve şimdi size en iyi şekilde bakmanıza yardımcı olabilir
Sadece sesinizi kullanarak, dahili LED aydınlatması, derinlik algılama kamerası ve bilgisayarla görme tabanlı arka plan bulanıklığı içeren eller serbest bir kamera ile tam boy fotoğraf ve kısa videoları kolayca çekin
Tamamlayıcı uygulama ile her açıdan kendinizi görün. Kişisel bir göz defteri oluşturun ve fotoğraflarınızı paylaşın.
Makine öğrenme algoritmalarını moda uzmanlarının tavsiyeleri ile birleştiren yeni bir hizmet olan Style Check ile hangi kıyafetin en iyi görüneceği hakkında ikinci bir görüş edin
Echo Look, gözlüğünüz esinlenerek yeni markalar ve stiller keşfetmenize yardımcı olur.
Alexa'dan haberleri ve sesli kitapları okumasını, alarm ayarlamasını, trafik ve hava durumu güncellemeleri almasını, akıllı ev cihazlarını kontrol etmesini, müzik çalmasını ve daha fazlasını yapmasını isteyin
Her zaman daha akıllıca olun ve yeni özellikler ekleyin, ayrıca Starbucks, Fitbit, NPR ve benzeri binlerce beceri

 

Echo Look ile, yalnızca sesinizi kullanarak günlük görünümünüzün tam boy fotoğraflarını çekebilirsiniz. Dahili LED aydınlatma ve derinlik algılayan kamera, kıyafetlerinizi patlatmak için arka planı bulanıklaştırmanıza izin verir ve size temiz, paylaşılabilir fotoğraflar verir. Echo Look uygulamasında canlı bir görünüm elde edin veya kendinizi her açıdan görebilmek için Alexa'dan kısa bir video çekmesini isteyin. Günlük görünümünüze dayalı önerileri görüntüleyin ve Stil Denetimi'ni kullanın, en iyi görünen şey hakkında ikinci bir görüş edin. Ve Alexa bulutta yer aldığı için her zaman daha akıllılaşıyor - ve Echo Look da olacak.

 

Kıyafetinizin 360 derece görüntüsünü görebilmek için tam uzunlukta fotoğraflar veya kısa videolar çekin. Kişisel bir göz dizini oluşturmak, kıyafetlere göz atmak ve kıyafetlerinizi pop yapmak için bilgisayarla görsel tabanlı arka plan bulanıklığı kullanmak için uygulamayı kullanın.

 

Stil Kontrolü, gelişmiş makine öğrenme algoritmaları ve moda uzmanlarının tavsiyeleri ile noktaya bakmanızı sağlar. Sığdırma, renk, stil ve güncel eğilimler temelinde hangi kıyafetin en iyi görüneceği hakkında ikinci bir görüş için iki fotoğraf gönderin. Zamanla, bu kararlar, deneyimli moda uzmanlarından oluşan ekibinizden gelen görüşleriniz ve girdileriniz aracılığıyla daha akıllıca gelir.

 

Alexa'dan haberleri ve sesli kitapları okumasını, alarm ayarlamasını, trafik ve hava durumu güncellemeleri almasını, akıllı ev cihazlarını kontrol etmesini, müzik çalmasını ve daha fazlasını yapmasını isteyin. Sadece sor.
Gününüze hazırlanmak kolaydır - sadece Alexa'dan Starbucks'tan bir latte sipariş etmesini, Google veya Outlook takviminize erişmesini, gidip gelip gelmediğinizi kontrol etmesini isteyin. Alexa sıklıkla eklenen yeni özellikler ve becerilerle daha akıllılaşıyor.

 

EH-techspecs-image-1000x750-2x._CB529298492_.jpg

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.