Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Dev Gorilin Hücresine Düşen Çocuk - Hayvanat Bahçesi

Gönderen: Admin, 30-05-2016
  • 1.145 görüntü
  • 2 yorum

Dev Gorilin Hücresine Düşen Çocuk - Hayvanat Bahçesi

 

ABD'deki bir hayvanat bahçesinde 4 yaşındaki çocuk, goril kafesine düştü. Goril, görevliler tarafından vurularak öldürülürken, yaralanan çocuk ise hastaneye kaldırıldı.
Cincinnati Hayvanat Bahçesi'nde gorilin bulunduğu büyük kafesin parmaklıklarının arasından sürünerek geçen 4 yaşındaki bir çocuk, gorili izlerken su bulunan bölüme düştü.
Çocuğun yanına giden 3 metre boyunda ve 180 kiloluk goril, 10 dakika boyunca çocuğu altında tuttu, sürükledi.
'Harambe' adlı 17 yaşındaki goril, görevliler tarafından vurularak öldürüldü.

 

Yaralanan çocuk ise hastaneye kaldırıldı.

Önerilen Yorumlar

Yorum

  • Admin

Öldürülen goril meğer çocuğu korumaya çalışmış

ABD'nin Cincinnati kentinde 4 yaşındaki bir erkek çocuğun kafesinin içine düşmesi nedeniyle öldürülen gorilin aslında çocuğu korumaya çalıştığı ortaya atıldı. Öte yandan tüm dünyanın sorumsuzlukla suçladığı çocuğun ailesiyle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Küçük çocuğun babasının hırsızlıktan uyuşturucu kaçakçılığına ciddi bir sabıka kaydı bulunuyor.

Öldürülen goril meğer çocuğu korumaya çalışmış

Hafta sonu yaşanan olayla ilgili ortaya çıkan yeni bir videoda Harambe isimli gorilin aslında küçük çocuğu korumaya çalıştığı gözleniyor.
Kafesin kenarında çocuğu korumak için önünde durduğu görülen Harambe’nin kısa bir süre için 4 yaşındaki çocuğun elinden tuttuğu da görülüyor.
Görgü tanıkları, etraftaki kişilerin çığlıklarıyla strese giren gorilin çocuğu korumaya çalıştığını belirtiyor.

Hayvanat bahçesi yöneticisi Thane Maynard 17 yaşındaki gorilin küçük çocuğa saldırmadığını ancak, hayvanın çok güçlü olmasından ötürü saldırı amacı taşımadan da ölümcül zarar verebileceği göz önünde bulundurularak karar verildiğini ifade etti.

BABASININ SABIKASI KABARIK

İhmal nedeniyle tüm dünyanın eleştirdiği aileyle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. 36 yaşındaki baba Deonne Dickerson’ın soygun, silahlı saldırı, uyuşturucu kaçakçılığı ve adam kaçırma suçlarından sabıkasının kabarık olduğu ortaya çıktı.

DÖRT ÇOCUKLARI VAR

Bu arada gorilin öldürülmesinin ardından pazar günü çocuğun ailesi hakkında ihmalden inceleme başlatılması için Change.org sitesinde başlatılan kampanyaya 48 saatte 290 binden fazla kişi kişi imza verdi.

Şimdiye kadar sessizliğini koruyan anne Michelle Gregg ise Facebook hesabından yaptığı açıklamada eleştirilere şöyle cevap verdi: “Herkese duaları için teşekkür ederim. Çocuğumu Tanrı korudu, şimdi iyi. ‘Herkes, ailesi nasıl göz kulak olmaz’ diye yargılamakta gecikmedi, beni bilen bilir, gözlerimi çocuklarımdan ayırmam. Böyle kazalar olur. O an doğru zamanda orada olan doğru insanlara teşekkür ederim.” Çiftin toplam dört çocuğu bulunuyor.

Yoruma sekme


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.