Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kahraman Kedi Çocuğu Köpek Saldırısından Kurtarıyor

Gönderen: Admin, 15-05-2014
  • 890 görüntü
  • 1 yorum

Kahraman Kedi Çocuğu Köpek Saldırısından Kurtarıyor

Önerilen Yorumlar

Yorum

  • Admin

Kahraman kedinin hayranları stadyuma akın etti!

Ev sahibinin oğlunu köpek saldırısından kurtaran kahraman kedi Tara, stadyumda onurlandırıldı.

Kaliforniya’da yaşadığı evin küçük çocuğunu köpek saldırısından kurtaran kedi Tara, olayın görüntüleri internete düşünce ABD ’de günün konusu. Gözünü budaktan sakınmayan Tara’nın saldırgan köpeği pataklaması, 21 milyonu aşkın kişi tarafından izlendi. Görüntüleri geçen hafta YouTube’a yükleyen ev sahibi Roger Triantafilo, beysbol liginde başlangıç atışını yaptı. Triantafilo maça beraberinde kedisi Tara ile geldi.
 Triantafilo’nun 4 yaşındaki oğlu Jeremy, bisiklete binerken arkasından yaklaşan bir köpeğin saldırısına uğramıştı. Olayı görür görmez yardıma koşan Tara ise tırmıklarıyla köpeği korkutup kaçırmayı başarmıştı. Tara, Sam Lynn Stadyumu’nda hayranlarının karşısına çıktı. Kahraman kediyi görmeye gelenler nedeniyle stat , bir önceki maçın 3 katı kalabalığı ağırladı.
Meraklı hayranlardan Tab Rowles da stada kızı Tatum ile gelmişti.
 Rowles, “Bu kedi hakiki bir kahraman. Bir an onun kedi değil, robot olduğunu sandım” dedi. Erica Triantafilo ise “Anne olarak videoyu her izlediğimde yüreğim ağzına geliyor. Tara olmasaydı, her şey çok korkunç olabilirdi” diye konuştu. Jeremy, olayı bacağında bir ısırık ve bisikletten düşmeye bağlı ufak tefek yara berelerle atlatmıştı. ( REUTERS )

Yoruma sekme


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.