Admin Admin 2.589 Gönderi tarihi: 26 Ocak Admin Şımarık - In English (Translation of Şımarık - Tarkan) [Verse] She goes arms linked with a man Drives me crazy by doing so She has chewing gum in her mouth Insolently chewing it, making bubbles burst Maybe that's why I'm fond of you Because I did not become your owner Can a man stand that, you spoilt girl? Has this world changed? She dabbed kohl on her eyebrows Red lips coquettish She challenges me in front of me Grins arrogantly at me [Pre-Chorus] Did we learn it this way from our fathers? We're ashamed to everyone New tradition has come to the old village, ah Friends, we're ruined [Chorus] You are a nutcracker Who pulled the snake out of hole My fate is your trouble When I get hold of you (Mwah, mwah) You are a nutcracker Pulling a snake from its hole My fate is your trouble When I get hold of you (Mwah, mwah) [Post-Chorus] I've fallen in your furnace, baby I'm lying in your lap, baby I'm burning in your fire, baby I'm fed up I've fallen in your furnace, baby I'm lying in your lap, baby I'm burning in your fire, baby I'm fed up [Verse] She goes arms linked with a man Drives me crazy by doing so She has chewing gum in her mouth Insolently chewing it, making bubbles burst [Pre-Chorus] Did we learn it this way from our fathers? We're ashamed to everyone New tradition has come to the old village, ah Friends, we're ruined [Chorus] You are a nutcracker Pulling a snake from its hole My fate is your trouble When I get hold of you (Mwah, mwah) You are a nutcracker Pulling a snake from its hole My fate is your trouble When I get hold of you (Mwah, mwah) [Post-Chorus] I've fallen in your furnace, baby I'm lying in your lap, baby I'm burning in your fire, baby I'm fed up I've fallen in your furnace, baby I'm lying in your lap, baby I'm burning in your fire, baby I'm fed up [Chorus] You are a nutcracker Pulling a snake from it's hole My fate is your trouble When I get hold of you (Mwah, mwah) You are a nutcracker Pulling a snake from it's hole My fate is your trouble When I get hold of you (Mwah, mwah) My fate is your trouble Pulling a snake from its hole My fate is your trouble When I get hold of you (Mwah, mwah) You are a nutcracker Pulling a snake from it's hole My fate is your trouble When I get hold of you (Mwah, mwah) Türkçe Sözleri - Şımarık - Tarkan [Bölüm] Takmış koluna elin adamını Beni orta yerimden çatlatıyor Ağzında sakızı şişirip şişirip Arsız arsız patlatıyor Belki de bu yüzden vuruldum Sahibin olamadım, ya Sığar mı erkekliğe seni şımarık? Değişti mi bu dünya? Çekmiş kaşına gözüne sürme Dudaklar kıpkırmızı kırıtıyor Bir de karşıma geçmiş, utanması yok İnadıma inadıma sırıtıyor [Ön Nakarat] Biz böyle mi gördük babamızdan? Ele güne rezil olduk Yeni âdet gelmiş eski köye, vah Dostlar mahvolduk [Nakarat] Seni gidi fındıkkıran Yılanı deliğinden çıkaran Kaderim, püsküllü belam Yakalarsam (Muck, muck) Seni gidi fındıkkıran Yılanı deliğinden çıkaran Kaderim, püsküllü belam Yakalarsam (Muck, muck) [Arka Nakarat] Ocağına düştüm yavru Kucağına düştüm yavru Sıcağına düştüm yavru El aman Ocağına düştüm yavru Kucağına düştüm yavru Sıcağına düştüm yavru El aman [Bölüm] Takmış koluna elin adamını Beni orta yerimden çatlatıyor Ağzında sakızı şişirip şişirip Arsız arsız patlatıyor [Ön Nakarat] Biz böyle mi gördük babamızdan? Ele güne rezil olduk Yeni âdet gelmiş eski köye, vah Dostlar mahvolduk [Nakarat] Seni gidi fındıkkıran Yılanı deliğinden çıkaran Kaderim, püsküllü belam Yakalarsam (Muck, muck) Seni gidi fındıkkıran Yılanı deliğinden çıkaran Kaderim, püsküllü belam Yakalarsam (Muck, muck) [Arka Nakarat] Ocağına düştüm yavru Kucağına düştüm yavru Sıcağına düştüm yavru El aman Ocağına düştüm yavru Kucağına düştüm yavru Sıcağına düştüm yavru El aman [Nakarat] Seni gidi fındıkkıran Yılanı deliğinden çıkaran Kaderim, püsküllü belam Yakalarsam (Muck, muck) Seni gidi fındıkkıran Yılanı deliğinden çıkaran Kaderim, püsküllü belam Yakalarsam (Muck, muck) Seni gidi fındıkkıran Yılanı deliğinden çıkaran Kaderim, püsküllü belam Yakalarsam (Muck, muck) Seni gidi fındıkkıran Yılanı deliğinden çıkaran Kaderim, püsküllü belam Yakalarsam (Muck)