Admin Admin 2.518 Gönderi tarihi: 5 Temmuz Admin Ayarlanmış Sarhoş kafası ve kalbi, tarla ve kahkaha sesi, akortlu Ona başka bir şarkı söylemek için onun topraklarına gittim Biraz hareket etti, hafifçe hafifçe vurdu ve bana şöyle dedi: Git ve şarkını başkalarıyla birlikte söyle Bir sürü şarkıyla Bu zamanlardan beri üzücü Denizle yüzleştim ve rahat bir nefes aldım Yine benim şiirim bir sevgilinin tutkusuyla Onu gökyüzündeki kuşlarla birlikte gönderdim Sarhoş kafası ve kalbi, tarla ve kahkaha sesi, akortlu Ona başka bir şarkı söylemek için onun topraklarına gittim Biraz hareket etti, hafifçe hafifçe vurdu ve bana şöyle dedi: Git ve şarkını başkalarıyla birlikte söyle Mahallesinden fersahlarca uzakta Yüzü gibi çiçeklerle dolu bir tarla Güller onun nektarına ve kokusuna şahittir (O kadar güzel kokar ki güller bile şahitlik eder ve ona hürmet eder) Rüzgârın yolunda bir atın eyerinde Uluyanların arasından sessiz bir haberci Müziğim sessizce ona doğru uçtu Sarhoş kafası ve kalbi, tarla ve kahkaha sesi, akortlu Ona başka bir şarkı söylemek için onun topraklarına gittim Biraz hareket etti, hafifçe hafifçe vurdu ve bana şöyle dedi: Git ve şarkını başkalarıyla birlikte söyle Bir sürü şarkıyla Bu zamanlardan beri üzücü Denizle yüzleştim ve rahat bir nefes aldım Yine benim şiirim bir sevgilinin tutkusuyla Onu gökyüzündeki kuşlarla birlikte gönderdim Yoruma sekme