Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Boş - Luis Fonsi, Rauw Alejandro - Vacío

Gönderen: Admin, 07-05-2021
  • 2.177 görüntü
  • 1 yorum

Boş - Luis Fonsi, Rauw Alejandro - Vacío

Önerilen Yorumlar

Yorum

  • Admin

Luis Fonsi ve Rauw Alejandro’nun ‘Vacío’ Şarkıları Latin Pop Yayın Listesinde 1 Numara

BB1dJr0M.img?h=741&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Luis Fonsi ve Rauw Alejandro’nun "Vacío" adlı eseri, 8 Mayıs tarihli ankette düet 3 numaradan yükselirken Billboard’un Latin Pop Airplay listesinin başına geçti. MRC Data'ya göre, şarkı 2 Mayıs'ta sona eren haftada kazanılan kitle gösterimlerinde% 21'lik bir artışla 6,7 milyona yükseldi.

Luis Fonsi, Farruko'nun Aralık 2020'den itibaren iki hafta boyunca hüküm sürdüğü "Perfecta" nın ardından listede dokuzuncu 1 numara oldu. Rauw, iki haftalık şampiyonu "Baila Conmigo" nun ardından yılın üçüncü ve ikincisini aldı. Selena Gómez ile birlikte (13 Mart tarihli liste).

"Vacío", 2021'de Billboard’un Latin Pop Airplay listesinde zirveye çıkan dördüncü erkek ortak faturalandırılmış düettir ve bunlardan biri, daha önce de belirtildiği gibi, Farruko ile birlikte Luis Fonsi: "Perfecta" (2 Ocak). Arada, diğer iki çift erkek eşleşme tacı aldı: Ozuna ve Camilo’nun "Despeinada" (9 Ocak tarihli listeden dört hafta sonra) ve Sebastian Yatra ve Guaynaa’nın "Ideal Girl" (2 Şubat'tan itibaren üç haftalık şampiyon).

“Vacío”, hem Latin pop hem de Latin ritmik dinleyiciler ve radyo arasında kabul gören bir avuç şarkıdan biridir. Latin Pop Airplay'in öncülüğünü yapan diğer dört başlığın ardından Latin Rhythm Airplay listesinin ilk 10'u arasına girmek için Latin Rhythm Airplay listesinde (9-7) 2021'in beşinci Latin pop şarkısı No. 1'e yükselmeye devam ediyor. daha önce: Ozuna ve Camilla'nın "Despeinada", Sebastian Yatra ve Guaynaa'nın "İdeal Kızı", Selena Gomez ve Rauw Alejandro'nun "Baila Conmigo" ve Karol G, Anuel AA ve J Balvin'in "Konumu".

“Vacío” 14-9 artışla aynı anda tüm tür Latin Airplay listesinde ilk 10'a girdi. Luis Fonsi kariyer sayısını ilk 10'a yükseltirken, Rauw altıncı sırasına yükseldi. “Vacío”, Luis Fonsi, Andres Torres, Mauricio Rengifo, Omar Alfanno ve Rauw Alejandro tarafından yazılmıştır.

Kaynak: Bilboard

Yoruma sekme


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.