Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yeni Politik Reklam Donald Trump'ın oğlu Jr.’ın kelimelerini kullanarak Donald Trump'a Saldırıyor

Gönderen: Admin, 14-07-2020
  • 373 görüntü
  • 0 yorum

Yeni Politik Reklam Donald Trump'ın oğlu Jr.’ın kelimelerini kullanarak Donald Trump'a Saldırıyor

İlerici siyasi eylem komitesi MeidasTouch tarafından yapılan yeni bir saldırı reklamı Twitter'ı çılgınlığa sürüklüyor. Pazartesi gecesi grup, YouTube'da bir dakika sürecek bir video yayınladı ve Donald Trump Jr. MeidasTouch, yaptığı açıklamada, “iğrenç Trump çocukları” başrolünü bırakmayı planladıkları birçok kişiden biri olduğunu söylüyor.

BB16J4wh.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

PAC, “Banana cumhuriyet diktatörlüklerinde görülen tuhaf ve utanmaz kayırmacılığın bu rejime desteklediği Trump çocukları, şu anda Trump'ın altında olduğumuz felaket, yetki ve saygısız ikiyüzlülüğün karışımını temsil ediyor” diye yazdı. “Don Jr., Amerika Birleşik Devletleri'ni şimdiye kadar rezil eden en aşağılık ve kanserli bireylerden biri olarak tarihe geçecek.”

MeidasTouch videosunu anlatmak için kullanılan kelimeler varsayımsal demokratik aday Joe Biden için tasarlanmış olsa da, saldırı reklamı Donald Trump ve ailesinin Biden'i suçladıkları şeyleri nasıl yaptığını tasvir etmek konusunda ustaca bir iş çıkarıyor. Teleprompter gaff'lerinden nepotizme, mitinglerdeki küçük katılımlara kadar, Trump kamuoyunda aynı yanlış adımları yaptı.

Koronavirüs pandemisi ve can sıkıcı bir siyasi kampanya arasında bu hatalar güçlendi. Reklamda belirtildiği gibi, 135.000'den fazla Amerikalı sakin roman salgını için hayatını kaybetti. Biden kampanyasının Hızlı Müdahale Direktörü Andrew Bates, Donald Trump'a son altı ayını “bir yüzyıldaki en kötü halk sağlığı krizini feci şekilde yanlış yöneterek geçirdiğini ve tüm zaman boyunca tıp uzmanlarının uyarılarına ve rehberliklerine uymadığını” söyledi. Ayrıca ESSENCE ile paylaşılan bir açıklamada, bu nedenle on milyonlarca kişinin işini kaybettiğini de sözlerine ekledi.

BB10DipW.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Binlerce kişi "Bye Don Jr." ı retweetledi “ikiyüzlülük, aptallık ve kayırmacılığın” sona erdirilmesini destekleyen reklam. Bunun Kasım ayında sadece seçmen katılımı gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini belirleyecek.

Kaynak: Essence

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.