Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Jay Leno Konsept Tesla Cybertruck'ı Test Ediyor Hem de Kiminle: Elon Musk

Gönderen: Admin, 27-05-2020
  • 310 görüntü
  • 0 yorum

Jay Leno Konsept Tesla Cybertruck'ı Test Ediyor Hem de Kiminle: Elon Musk

Tesla'nın Cybertruck pikap konsepti, en çok beklenen otomobillerden biridir. Doğal olarak, Jay Leno ellerini kaldırdı ve şirket dışında deneyen ilk kişi o.

Elon Musk, CNBC'den Jay Leno'nun Garajının son sezonu için açısal konsepti göstermek için Leno ile bir araya geldi ve bize yolda nasıl performans göstereceğine daha yakından bir bakış verdi. CNBC Prime tarafından YouTube'da yayınlanan bir teaser videosunda Leno, anında hızlanma ve iyi tasarlanmış bir sera ile diğer Teslas'a benzer şekilde sürdüğünü söylüyor.

Musk, Cybertruck'un burada gördüğünüz konseptten yüzde beş daha küçük olacağını, ancak aynı hiper-fütüristik tasarımı koruyacağını açıklıyor. Yüksek mukavemetli çelik gövde ve eğimli ön cam gibi şeyler de kalacak, bu da güzel.

BB14CoUB.img?h=559&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Tabii ki, bu sadece Leno'nun Musk ve Cybertruck ile tüm segmenti için bir teaser, 27 Mayıs Çarşamba günü saat 10'da yayınlanacak. CNBC doğu. Segmentin sonuna doğru video, The Boring Company'nin kamyonla olan yeraltı tünelinden geçmeyi önerir. Bu yüzden aşağı inmesini görmek istiyorsanız, ayar yapmanız gerekecek.

Kaynak: CNBC

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.