Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Gwyneth Paltrow Tipik Bir Günde Ne Yediğini Paylaştı - Ve Düşündüğünüz Kadar Deli Değil

Gönderen: Admin, 15-04-2020
  • 368 görüntü
  • 0 yorum

Gwyneth Paltrow Tipik Bir Günde Ne Yediğini Paylaştı - Ve Düşündüğünüz Kadar Deli Değil

47 yaşında, Gwyneth Paltrow gelişiyor. Cildi parlıyor, saçları parlak ve inanılmaz derecede uygun görünüyor. Bu yüzden düzenli olarak ne yediğini merak etmek doğaldır. Karışımda yeşim yumurtası seviyesinde sıra dışı yiyecekler bulunan tamamen organik bir diyetle mi yaşıyor? Gizlice tamamen abur cubur mu?

BB12CRHx.img?h=745&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Paltrow’un eski kişisel şefi Kate McAloon, 2017 röportajında ailesinin beklediğiniz kadar sağlıklı yediğini açıkladı. “Çok katılar. Herhangi bir şekerden, tatlıdan, sütten, sadece daha fazla sebzeden kaçındılar ”dedi McAloon. Ancak, kuralları biraz eğdi. “Oraya vardığımda brifinge sadık kalmaya çalışıyordum ve daha fazla malzeme eklemeye başladığımı fark ettim,“ Yiyecekleriniz iyiye gidiyor! ”Dediler. “Çimenlerden daha fazla yediğinizde olan budur.”

Şimdi, Harper's Bazaar'la yeni bir videoda Paltrow, “hemen hemen her şeyden daha çok hale geldi” diyor. Goop'un kurucusunun diyeti tipik bir günde şöyle görünüyor.
H2O'nun ilk işini yüklüyor.

Paltrow, Harper's Bazaar'a gününe “büyük bir bardak su” ile başladığını söyledi. “O zaman, çocuklar uyanmadan önce bilgisayarımla mutfak masasına oturuyorum” dedi. Sırada kahve ve kocasıyla iş günlerine ileriye bakarken “biraz sessiz zaman”.
Ve gerçekten kahvaltýda deđil.

“Ben büyük bir kahvaltı insanı değilim,” dedi Paltrow. “Hafta sonları bazen geç saatlerde brunch yiyeceğim ama çocuklarımı okula götürdükten sonra doğruca spor salonuna gidiyorum ve spor salonunda daima büyük bir su var.”

Paltrow iki GoopGlow süper tozunu “C vitamini ve cilt için… sabah portakal suyum gibi” suyuna koyduğunu söyledi.

Ama bir sabah güler yüzlü karışıma atılır.

Paltrow, Goop podcast'inde 2018'de “normal bir günde kahvaltı için bir smoothie'm olacağını” söyledi. “İyi yağ”, protein ve lif içeren bir şey bulmaya çalışır. Onun arasında: Ispanak ve protein tozu ile bir kakao ve badem ezmesi smoothie. Eğer "acele" ise, bir fıstık ezmesi protein çubuğu olacak.
Çok fazla içmek zorunda kalırsa karıştırır.

Paltrow, bu günlerde çok nadir olduğunu söyledi, ancak akşamdan kalma varsa, Harper's Bazaar'a bir yumurta sandviçi ya da “bana yardımcı olacak bir şey” yapmaya çalıştığını söyledi.
Öğle yemeği genellikle Goop web sitesinden ilham alır.

Paltrow, Harper's Bazaar'a “biraz proteinli bir salata” konusunda büyük olduğunu söyledi, ancak bazen Goop mutfağında test edilen bir şeyi yiyor, marulla sarılmış bir hindi burger gibi.

Öğleden sonra atıştırmalıkları bir zorunluluktur.

Paltrow, “Genellikle üç ya da dört civarında Goop ofisinde atıştırma dolabına vuracağım. Orada, kaju fıstığı veya simit gibi tuzlu ve gevrek bir şey alır.

Ayrıca bir fincan yeşil çay içmeyi sever. “Bu beni akşam yemeğine kadar tutacak” dedi.
Akşam yemeğini basit tutar, ancak değişir.

Paltrow, Goop podcast'inde akşam yemeği ile biraz daha gevşek olduğunu söyledi. “Akşam yemeğinde istediğim her şeye sahibim,” dedi. “Ama her zaman çok işlenmiş gıdalardan ve yüksek fruktozlu mısır şurubundan kaçınmaya çalışıyorum.”

“Her hafta sonu yemek yapıyorum, ancak hafta boyunca işim yüzünden zor” dedi Shape'ye. “Bir sürü tavuk yemeği ve makarnalarım var ve çocuklar için çok fazla kızartma yapıyorum. Ben her zaman buzdolabında pişmiş kahverengi pirinç tutmak. Sonra biraz sebze doğramak, güzel bir sos yapmak iki dakika sürüyor ve işiniz bitti. ”

Ayrıca, altta kök sebzeleri ve patatesleri olan bir Hollandalı fırında tavuk gibi tek kişilik yemeklere katılıyor. Harper's Bazaar'a “Erken akşam yemeği yemeyi seviyorum” dedi. “6:00, 6:30 akşam yemeğiyle ilgili gerçek bir geriatrik oldum.”
Ara sıra şımartır.

Paltrow, “Tanınmış bir gerçek olan patates kızartmasını seviyorum. “Patates kızartması benim en sevdiğim yemek türüdür. Teknik olarak bir taraf, ama sanırım onları yemek için yiyebilirim - ve yapardım. ”

Ve geri kalanımız gibi, bazen bir gece içkisine ihtiyacı vardır. Paltrow, “Hafta içi akşamları çok fazla içmemeye çalışıyorum, çünkü içine girmek çok kolay bir alışkanlık” dedi. “Ama bazen iş zor ve sadece birine ihtiyacın var.” Seçtiği içecek: Gibson, (kokteyl soğanlı bir votka martini) veya kayaların üzerinde viski.

Bu kadar sağlıklı yemekler yediği için Paltrow, 2017 yılında Kadın Sağlığı ile yapılan röportaj başına işlenmiş gıdalar ve içki içtikten sonra “hissedebileceğini” söylüyor. “Ama aynı zamanda lezzet istiyorsun, eğlenceli bir hayat istiyorsun - zevk! Bazen baget-ve-peynir-ve-kırmızı-şarap çılgınlığı yaşayacaksınız - ama bunun uyanık olduğunuz bir seçim olmasını istiyorsunuz: 'Biliyorum bu beni harika hissettiremez, ama bugün ben' yine de seçiyorum. 

Önerilen Yorumlar

Yorum

Gösterilecek hiç bir yorum yok



×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.