Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

HANGİSİ OLMAK DAHA ZOR..?


figgaro

Önerilen İletiler

başkalarıyla konuşurken bu kadar saygılı mı konuşursun ?canımlar kabulen bazı şeyleri vsleri kendi düşünceni belli edersin ama başkalarına kabul ettiremezsin bunuda sen öğren ..

bazen insanları anlamak iki zenciden bir beyaz doğurtmaya çalışmak gibi..sanaldır diyipte takmadıkları onca şeyin arasında takılan şu küçücükler düşündürücü..

 

sözlerimdir rahatsızlık yaratan..acıdır gerçek..bilirim..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

neden böyle yapıyorsun mavikız..senin profiline bakmıştım..benden 5-6 yaş kadar küçük olduğunu gördüm..bunu küçümsediğimden söylemiyorum..ve ona istinaden samimi konuşmalarından ki bende öyleydim..sana kurduğum cümleler arasında canım kelimesini kullandım..ama bu laf arasında zararsız ve ard niyet düşünülmeyen bir kelimeydi..ama sen bu kelimeyi aradan seçip durmadan karşıma çıkarıyorsun..bir kabahat işlemişim gibi..

 

Bazen küçük şeyler fark yaratır küçümsememek gerekir..demişsin..küçük şeyden kastım..sana kelime arasında kullandığım "canım" kelimesiydi..bu kelimeden ne tür farklılıklar doğarki..ne olabilirki, beynimi acıttın yaa..

 

--benden rahatsız olduğun bi başka şey varsa bunu açıkça söyle..bana saygı duymak, düşüncelerimi kabullenmek zorunda diğilsin..hürsün.. -_-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba;

 

Sizden küçük olmam sizinle iletişim kurmama engel olmadığına göre yaşımın önemi yoktur.Orda takıldığım canım kelimesi değildi. Ben yeterince samimi cevaplar verirken canım kelimesi laubali bir yaklaşım olduğunu anlamama neden olduğu için kullanılması taraftarı değilim.Bu nedenle kızdım.Sizden rahatsız olursam bunu ifade ederim ama sizden rahatsız değilim.Ayrıca güncel konulara Acil durum başlıklı bir video paylaştım bakıp yorumlarsanız sevinirim. İyi günler...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.