Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 ben murat boz___pufff 1 Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Taurus-Talamasca.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 delirdi abicim gaıpten mesajlar mı alıyosun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 İnanmıyor musun abine.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 oy kıyamam ben sana pardon yaw sevgi simıleyının ne işi var Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Kırdın kalbimiiii..Ku vak vaaak.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 şimdi de kurbağa rolu yapıp güzel biri gelıp öpsun dıye bekleme yemezler..ben yatayım seni böle görmeye dayanamıyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 yakışıklı bir prens bulasında öpünce kurbağaya çeviresin innnşallah.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Burak KUT:Komplee çok eğlencelii kıpır kıpır bi şarkı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 silentium - requiem..... Alıntı
Φ freak Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Ramones - Blitzkrieg Bop Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 shakıra hips don't lie Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Şuandamı?Gülay söylüyor sürüler içinde... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Nilüfer-Çok uzaklarda... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Serdar Ortaç - Tut ki Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 tutki karnım acıktı omu naty Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 muazzes ersoy, bir şarkısın sen... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 bu sana naty,boşver çarpa çarpa kendısı öğrensin komple komple komple bitiğiz komple komple komple kritiğiz komple komple komple tikiyiz Bıraktı mı hadi ya ! Üzülme be abi ya Hayat kısa tabi ya yürü başka kız mı yok Sevmeyiversin bas git Taksit taksit... komple komple komple bitiğiz komple komple komple kritiğiz komple komple komple tikiyiz Yani değerini bilemeyen aşkın Güm güm başını vuracak elbet şaşkın Bırak da bir kire pasa iyice bulaşsın Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin komple komple komple bitiğiz komple komple komple kritiğiz komple komple komple tikiyiz Gece ayazından sabah ezanına Akıştayız yine rakı beyazına Yazık ediyorsun, Niye geliyorsun sen bu kızın gazına.. O da özeniyor ama çözemiyor Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor Ee haksız da değil o da Sahip olmak istiyor marka imtiyazına.. Hiç kimsenin hiç kimseden ne bir farkı var ne fazlası Ama bu alemin tuhaf bir tarzı var Kuzunun kurda, habere tav olması Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin komple komple komple bitiğiz komple komple komple kritiğiz komple komple komple tikiyiz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 muazzes ersoy, kader diyemezsin sen kendin ettin... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Serdar Ortaç-Mutsuzsun Mutsuzsun benim gibi mutsuzsun Haksızsın ölüm gibi zamansızsın Wazgeçtim ne warsa götür benden Kalpsizsin bırakta git istersen.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 yolun açık olsun-ferhat göçer Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Koydum sevinclerimi önüme... Baktım hepsi sensin!... Yazdığım şiirlerin her hecesi... Üzüldüğüm tüm filmler... Yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler... Her işte bir hayır bu işte hepsi sensin!... Şimdi senden vazmıgeçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorumluydum anladım herşey sensin!... Şimdi senden vaz mı geçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorumluydum anladım herşey sensin!... yalın Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Funda Arar,Camdan kalp,tam beş kez başa alıp dinledim Yar senin hediyen, bir gönül ağrısı Ah ölüm olmalı, yok aşk değil adı Aşk bizi terketti, ah ne gelir elden Dertli bağrımda camdan bir kalp var Artık dönsen de geçmez ki bu kırıklar Sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı Ayrılık mı sen mi yoksa sevda mı Hangisi sebebim olur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.