Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ETİKETLENDİRME


suheda

Önerilen İletiler

Son zamanlarda forumdaki tartışmalarda dikkatimi çeken bir durum söz konusu,burada mevcut bir kaç arkadaşımız,özellikle bir kaçı kendileri ile yapılan siyasi tartışmalarda kişilere etiket vurma yarışına girmişler..

Söyledikleri,yada savundukları fikirlere karşı en küçük tepkinize "sen şeriatcisin sen cumhuriyet düşmanısın"diye yaftalar yapıştırmaktadırlar,açıkca yüzüne söylenen arkadaşlarımız gibi banada kinayeli bir şekilde ifade edilen cümleler bunlar.

Bu kişilerin amacı insanları bölüp,guruplandırmakmı?Yazılan iletilere bakıyorum ki bunları sizde görüyorsunuzdur,bu ithamları hak eden bir ileti göremiyorum.Dinini savunan herkese şeriatci,mitingleri desteklemeyen herkese cumhuriyet düşmanı demek nasıl bir zihniyetin ürünüdür?

Bu bir kaç kişilik gurup hangi amaçla yada niyetle hareket ettiklerini açıkca söylemek mecburiyetindedirler.

Daha önce aynı kişiler vatan,millet,Türk'üm diyenlere "Faşist"etiketi vururken şimdi aynı kişileri vatan düşmanı gibi göstermektedirler.

Ben kendi adıma söylemem gerekirse hepsinden daha çok Cumhuriteciyimdir ve hepsinden daha çok vatanperverimdir,benim vatan sevgimi ölçmeye kimsenin gücü yetmez,peki bunlar kendilerinde bu hakkı nasıl buluyorlar..

Ben kafirim diyene kafir diye hitab etmemiz yasakken içinde gerçek vatan sevgisi barındıran insanlara nasıl Cumhuriyet düşmanı denilebilir..

Site yönetimi olarak sizden ricam bu tip yakıştırmalara kayıtsız kalmamanız gerekiyor,kişi açıkca ifade etmediği sürece bu ciddi ithamları hakedermi?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Arkadaslar farkindamisiniz bilmiyorum ama kendi aranizdaki tartismalari izledigim kadariyla kendi kendinize aranizda bir siniflandirma yapiyorsunuz.. tartisma icerisinde birbirinize gereksiz yakistirmalarda bulunuyor ve bunlarin devamini getiriyorsunuz.. nasilmi ? gereksiz cirkin yakistirmalarda bulunarak... bunlardan bazilari tartismalar icerisinde put perestlik (yani Ulu onder Mustafa Kemal Ataturk'e tapma), bazilarindan bir digeri ise Zihniyetsizlik, gerilik vb. bir cok turde cirkin ayip olan gereksiz yakistirmalar. burda kitlelere sesleniyorsunuz... bir yazicaginizi bin kere dusunmeniz gerekirken bin kere yaziyor ve bir kere dusunuyorsunuz.. birbirinze karsi dinleme, hos goru, sevgi, saygi, anlayis gostermeniz gereken bir yerde, boyle bir ortamda, boylesi ayip ve gereksizce yakistirmalari ve siniflandirmalari yapiyorsunuz ve bu sebepten dolayi bir cok arkadasim kendi fikir, dusunce, goruslerini acikliyamiyor nedeni fikrini aciklayan, dusuncesini vurgulayan, gorusunu soyleyen kisiye karsi bir siniflandirma yapilicak diye... eger kendi dusuncenize saygi bekliyorsaniz baskalarinin gorus ve dusuncelerini hice saymamaniz gerekli onlari siniflandirmadan buda beraberinde ayirm getirir kavga getirir cozum bulcaginiz yerde daha cok zorlastiriyorsunuz tartisma icerisinde yapmaniz gerekenleri soyleme geregi duymuyorum ama dusunce farkinizi hos gorup fikrinizide kus gormeniz gerekli.. ofkeniz degil sevginizi verin cicek verin :clover: icinizden ama :) buraya gelirken uzerinize bir sorumluluk aliyorsunuz aldiginiz bu sorumluluguda en iyisi sekilde yapmaniz gerekli.. biribirnize cirkin gereksiz benzetmeler yaparak degil...

 

Saygilar :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Hem de nasıl arkadaş;hem de nasıl ve dikkat ediyorum da hep belirli insanlar;ne zamandır aynı hikaye...

 

İki laf söylediğine pişman ediyorlar;daha doğrusunu öğreterek konuşsalar ne güzel;tek yaptıkları kendilerine karşıt bulduklarına "saldırmak"...

 

:zorro:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.