Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Benim sadece bakmakla bile başım döndü Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ DR€@M€R [email protected]€RK@ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Bence gereksiz olmuş o kadar bisikleti arka arkaya bağlamaları.Çünkü o bisiklet kendi etrafında dönmekten başka birşey yapamaz.Teşekkürler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 oldum olası dayre cizen seylere binemedim abi mide tutuyor ama guzel.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ okty_00 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 ya bu millet o bisikletle nereye gitmeyi planlıooooo:d saol... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denixpa Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 teşekkürLer , kaLanınıda ben vereyim de bende anLamadım ne işe yarıyo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Size de teşekkürler denixpa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeinep Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 çok ilgnçmiş negüzel düşme sorunuda olmaz bunda ama spor yapmak için kullanılabilr herlde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ rotorcli Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Hakikaten çok güzel. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ alican39 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 fotolar ölmüş.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 fotolar ölmüş.. Güncellendi.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2009 dön baba dönelim 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2009 Barış Manço'nun Dönence şarkısı aklıma geldi birden 3 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Bu daha da tuhaf...Ya bisikletçilerin ikisi de "ben kullanıcam işte" diye inat ederse... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Bu daha da tuhaf...Ya bisikletçilerin ikisi de "ben kullanıcam işte" diye inat ederse... Yürümez bu bisiklet.. Millet kafayı yedi azar azar... Arka tekeri yok bunun, iki başlılığa tam bir örnek olmuş bence... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Yürümez bu bisiklet.. Millet kafayı yedi azar azar... Arka tekeri yok bunun, iki başlılığa tam bir örnek olmuş bence... :D Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 :lol: bisikletini heryere yanında götürmek isteyip, uçak vb. araçlarda başına birşey gelmesinden korkanlar için oldukça pratik bir çözüm olan helium bisiklet çantası, biknd icadı. dışı pvc'den üretilen çantanın iç kısmı şişirilebilir yastıklardan ve köpükten oluşuyor. kapatıldığında bir valizden farksız olan helium, 85 x 127 x 31cm boyutlarında ve 8.5kg ağırlığında. :lol: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 bisikletini heryere yanında götürmek isteyip, uçak vb. araçlarda başına birşey gelmesinden korkanlar için oldukça pratik bir çözüm olan helium bisiklet çantası, biknd icadı. dışı pvc'den üretilen çantanın iç kısmı şişirilebilir yastıklardan ve köpükten oluşuyor. kapatıldığında bir valizden farksız olan helium, 85 x 127 x 31cm boyutlarında ve 8.5kg ağırlığında. Apartmanda oturup bisiklet garajı olmayanlar için harika bişey bu... bir de böyle bir araba çıkarsalar hiç fena olmazdı hani Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Apartmanda oturup bisiklet garajı olmayanlar için harika bişey bu... bir de böyle bir araba çıkarsalar hiç fena olmazdı hani Fiyatı arkadasın söylediğine Göre 2005 model Mercedes parasıymış vallaha arkadaşın yalancısıyım Arabasını F16 parasına yaparlar artık bunlar :lol: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mart , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2010 Fiyatı arkadasın söylediğine Göre 2005 model Mercedes parasıymış vallaha arkadaşın yalancısıyım Arabasını F16 parasına yaparlar artık bunlar :lol: O zaman bir F16 alayım daha iyi... hiç olmazsa çatıya park eder park sorunu yaşamam... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 14 Mart , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2010 O zaman bir F16 alayım daha iyi... hiç olmazsa çatıya park eder park sorunu yaşamam... Demek kendinize ait hava alanınız var ne güzel bizimkilerede soledim bitürlü almadılar bi hava alanı banada :lol: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2010 Demek kendinize ait hava alanınız var ne güzel bizimkilerede soledim bitürlü almadılar bi hava alanı banada :lol: Siz karete bilmiyorsunuz herhalde Yeni bisikletler buldum, ilginç ve de komikler bana göre bu tam jöne göre Bravo valla adam elindeki malzemeyi hayaline uydurmuş... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2010 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2010 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bfplayer Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2011 eminim egleniyorlardır Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-2644-ilginc-bisiklet-bicymple/ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.