Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yurtdışı'nda Yüksek Lisans Başvuruları


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

YURTDIŞI ÜNİVERSİTE BAŞVURULARINIZI GECİKTİRMEYİN....

 

GLOBAL VİZYON ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME HİZMETLERİ

 

İngiltere, Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada ve Avrupa Üniversitelerine dil, lisans ve yüksek lisans başvuruları Ekim 2006 tarihinde başlamıştır. Haziran 2007'ye kadar devam etmektedir.

 

Aşağıda listesi verilen üniversitelerde lisans ve yüksek lisans eğitimi yapmak isteyen öğrencilerin gerekli belgeler ile birlikte Global Vizyon Yurtdışı Eğitim ofislerine bizzat gelmeleri rica olunur. Başvurular, bazı okullar için Mart ayı sonunda tamamlanmakta, bazılarının ki ise Haziran 2007'ye kadar devam etmektedir. Ciddi adayların en kısa sürede başvuru yapmaları rica olunur. Danışmanlık ve yerleştirme hizmetlerimiz ücretsizdir.

 

Başvuru için Gerekli Evraklar;

 

1- Resmi transkript - İngilizce veya çevirisi ve noter onayı yapılmış olarak, not ortalaması en az 2,5 olan öğrenciler direk değerlendirmeye alınır, altında olan öğrenciler için üniversitelerle irtibata geçilip kabul edilip edilmeyecekleri spesifik olarak öğrenildikten sonra başvuruları kabul edilir.

2- Eğer mezun iseniz noter tasdikli İngilizce çevirili lise diploması (lisans başvuruları için), üniversite diploması (yüksek lisans başvuruları için)

3- 2 adet akademik referans İngilizce olarak yazılmış ve tercihen Profesörlerden alınmış

4- 200-300 kelimelik İngilizce bir essay

5- İngilizce bir CV

6- Varsa İngilizce yeterlilik belgesi- Toefl veya IELTS sonucu. Yurtdışı Üniversitelerin pek çoğu Lisans ve yüksek lisans eğitimi için en az 213 veya IELTS'den 6 yada 6,5 puan istemektedir. Henüz İngilizce testini almamış öğrencilere üniversiteler "şartlı kabul" verirler ve öğrenci üniversitenin verdiği tarihe kadar İngilizce testinden istenilen neticeyi alır. Bazı üniversiteler veya departmanlar Toefl veya IELTS'den daha yüksek puan isteyebilir. Bu konuda Global Vizyon danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

7- Özellikle Amerika'da master yapmak isteyen öğrenciler GMAT veya GRE sonucunu vermelidir. Eğer bu sınava daha sonra gireceklerse tarihleri bildirmelidirler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.