Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kate Winslet Su Altında 7 Dakikadan Fazla Nefesini Tuttu: "Öldüm mü?"


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kate Winslet Su Altında 7 Dakikadan Fazla Nefesini Tuttu: "Öldüm mü?"

Kate Winslet gizli yeteneklerle dolu. Aralarında şef? Suyun altında nefesini tutuyor. Bu, "Avatar: The Way of Water" setinde keşfettiği alışılmadık bir beceri ve oksijensiz yedi dakika 15 saniyelik şok edici bir kişisel rekor kırdı.

AA15fozV.img?w=768&h=768&m=6&x=257&y=284

"'Öldüm mü, öldüm mü?' Winslet, Total Film dergisine 13 Aralık'ta verdiği bir röportajda, "[benim zamanım] neydi?" "Hemen zamanımı öğrenmek istedim. Ve buna inanamadım... Bir sonraki söylediğim şey, 'Radyoya ihtiyacımız var'. Jim'in hemen bilmesini istedim," diye devam etti, "Avatar" devam filminin yönetmeni James Cameron'a atıfta bulunarak.

Winslet, herkese nefesini bu kadar etkileyici bir süre boyunca tutması gerekmediğine dair güvence vermesine rağmen, sınırlarını test etme şansını kaçıramazdı. Winslet, "Nefesimi yedi dakikadan fazla tutmak zorunda kalmadım. Sadece bir rekor kırma fırsatı önüme çıktı," diye itiraf etti Winslet. "Zaten altı dakika 14 saniye olan kendi rekorumu kırmak istedim. Ve 'Hadi!' Bu yüzden bir dakika farkla kendi rekorumu kırdım" diye açıkladı. Cameron daha sonra Winslet'in hırslı ruhu hakkında şaka yaptı ve alaycı bir şekilde "O hiç rekabetçi değil" dedi.

Variety'ye göre, Winslet'in "Avatar" kostarları, Sigourney Weaver'ın nefesini su altında toplam altı buçuk dakika tutması ve Zoe Saldaña'nın beş dakikalık bir kişisel rekorla hemen arkasından gelmesiyle bu dostça rekabeti teşvik etmiş olabilir. Cameron'ın The New York Times'a söylediği gibi, bu su altı becerisi Winslet'in su karakteri Ronal için bir ön koşul olmasa da sette hoş bir sürpriz oldu.

"Kate'in karakteri, okyanusa uyum sağlamış bir Na'vi olarak su altında büyümüş biri. Fiziksel olarak ormandaki Na'vi'den o kadar farklılar ki, onları neredeyse bir alt tür olarak sınıflandıracağız. Bu yüzden, Kate'in su altında tamamen sakin olması gerekiyordu. ," açıkladı. "Doğal olduğu ortaya çıktı."

Kaynak: PopSugar

woman-2725337.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.