Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Başka Bir Düşte Unutmadım Gözlerini...


kaan_bebeto

Önerilen İletiler

Sana o kadar yakınım ki. Bakışların kanıtlıyor bunu bana. Dönüşü olmayan yollara adım atmadan önce, herzaman hayalini kurduğum kadar yakınım sana. Neden herşeye bu kadar geç kaldık acaba? Yakınındayken tutamadığın ne çok şey geçiyor gözlerimizin önünden. Biz hiç tepkisiz; birisinin kaçan şeylerin üstüne itmesini bekliyoruz; saçma sapan bir umutla.. Asla olmayacak bir düşe inanıyoruz.

 

Yeniden sabah olacak.. Sen odaya dağıttığın birkaç parça eşyanı toplayıp, en savunmasız olduğum anda; uykunun kollarında; sessizce kapıdan çıkacaksın en başından beri yaptığın gibi. Bu kez farklı olacak. Biliyorum ki o kapıdan bir daha hiç ürkek adımlarla kaçmayacaksın çünkü o kapıdan artık içeri girmeyeceksin.

 

Uyuyorsun... O kadar masumsun ki... Yeryüzündeki bütün acıları yüzünde taşıyorsun. Yüzünden hüznün en son noktasındaki çizgiler geçiyor. Ve düşünde bile terk edip gidiyorsun gözlerimi. Gözlerine dokunuyorum sessizce. Özlemle yanan dokunuşlar oluyor bunlar; yanacağından korkuyorum. Kutsal bir gülümseme beliriyor yüzünde. Düşlerinde mutluluğu buluyorsun belki, belki benim hiçbirzaman içinde olmayacağım bir mutluluk oyununu taşıyor düşlerine; beyaz kanatlı bir umut kuşu. Sonsuzluk kadar güzel uyuyorsun ve ben sana o kadar yakınım ki. Ne korkutabilir ki bedenimi şimdi. Işıklar vuruyor pencereye, sokaktan arabalar geçiyor. Yanımdasın, içimde ezilen binlerce benle boğuşuyorum. Sen hala yanıbaşımdasın. Yanına uzanıp etrafına savurduğum düşünceleri izliyorum.Serseri kurşunlar gibi etrafımdan geçiyorlar. Çıldırıyorum... Kapkara bir gün doğmaya başlıyor... Sonu belkide hiç gelmeyecek bir gün.. Uyanmanı istemiyorum, uyumayı istemiyorum.. Gideceksin.. Ben çok uzaklarda; gözyaşlarının düşerken çıkardığı sesleri duyacağım; bomboş bir sokağın çıldırtan yalnızlığında. Kapatıyorum gözlerimi.. Gideceğini bilmenin yorgunluğu omuzumda. Uyuyorum...

 

 

Yoksun! Neredesin? Herşey bildiğim gibi olup bitti. Yanağımda, gözyaşlarımın dokunduğu yerde dudaklarının sıcağını hissediyorum. Gözlerimi açıyorum yavaşça.. Karanlık... Sonsuz karanlık..! Bir şeyler yazıyor aynada:

 

Uyuyorsun..

 

Başka bir düşte sakın gözlerimi unutma..!

-_--_--_-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.