Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BiR ERKeK NiYe AlDaTıR ?


EmiLY_pandora

Önerilen İletiler

  • 1 ay sonra...
  • Cevaplar 58
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

ben doğaya baktığım zaman bütün canlılarda erkek cinsinin temel dürtülerinden biride üremek. Tabi ki de biz insanız dürtülerimi kontrol altında tutabiliriz tutmalıyızda. Ama iş aldatmaya gelince bu tamamen her erkeğin içinde olan çok güçlü üreme dürtüsünün tv dergi gibi yayınlarla iyice güçlenmesi ve yine bu yayınlarla insanın bilinç altına yerleştirilen cinsel objeleri eşinde bulamayacağını düşündürülmesi sonucu yada yine bu yayınlarda görüdüğü cinselliği eşinden beklemesi( Kİ bu yanlış çünkü izlediği yayınlardakiler flim çeker gibi bu işi yapıyorlar) ve hüsrana uğramasıyla bilinç altında ki cinselliği yaşamak için arayışta olması işte sonuç aldatma.. Yani özellikle cinsel yaşam bana göre aldatmanın en büyük nedenidir. Çünkü bizim gib i toplumlar cinselliği ****** sektöründen öğreniyorlar ve aynısını yaşamak istiyorlar ama bunu bir çoğuda yaşayamıyor..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 ay sonra...

kesinlikle katılıyorum . erkeğin aldatmasında kadının da suçu vardır . peki erkekler sadece dışarda cinsel yoldan açlığınını mı susturmaya çalısır . hayır . erkeklerde kadınlar gibi sevgi isterler . evde huzur ortamı önemlidir . kadın narin ve güzel olandır . kaç yaşında olursa olsun bakmalıdır kendine . sevgilisiin veya kocasının gözüne hitap etmeli ki yüreğine hitap edebilsin . zira kadınlar daha çok aldatırlar . çünkü erkekler ruha hitap etmezler .  kadınlar duygusal ilişki kurarlar ve mantıksal davranamazlar . duygularına yenik düşer affederler . duygularıne yenik düşer ağlarlar . ve duygusal acılarını karşılarında duran duygudan yoksul insana anlatamazlar . çünkü içinde olmalıdır onu seven erkeğin .bunu isterler . erkekler içinde bu zorlu bir süreçtir . bunu önce aşık oldukları insana yaparlar fakat zamanla yorar erkeği bu . ve sorgulanmadan sevilen zamanları özlerler . heyecanı ve tutkuyu . zamanla tutku ve aşk kalmıyor kadındada erkektede. aldatılmak bu yuzden sevmemekten degıldır . beklentıyı saglayamamaktır . özlem duymaktadır genclıgını çapkınlıgına ve tutkuya . 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Egee bir erkek esini aldatiyorsa iki tarafta hatalidir kadin kalkipta neden beni aldatiyorun dememeli once bi kendine sormali ben ne yaptinda kocam beni aldatti demeli neyi eksik yaptim neyi ilk gunki gibi ondan esirgedim demeli bir erkegin 4 4 luk karisi olursaniz o adam sizi aldatmaz erkeklerin vazgecilmezi cinsel ilişkidir, hanimliktir guleryuzluluktur ev hanimligidir siz ona surat asarsaniz siz onla degisik fantaziler yapmazsaniz siz onu memnun etmezseniz siz onu cok kiskanir ve cok sıkarsaniz o erkegi kendi elinizle baska bir kadina verirsiniz tabi bu soylediklerim bir erkek icinde gecerli ama en buyuk gorev bayanlarindir bir erkegin hayatina baska bir kadin girmisse onu tatmin edebiliyor heycanlandiriyor gulduruyor mutlu edip cocukluguna donduruyorsa o adam icin zaten bitmissinizdir sizden yavas yavas uzaklasir o yUzden ne kadinlar kocalarina nede kocalar eslerinde suc bulsun ikitarafta hatalidir iki tarafta sorumlulugunu bilip gorevlerini yerine getirmek zorundadir yoksa bu isin sonu cok tatsiz yerlere baglanir

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 5 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.