Φ cronaldo Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 bir şirkete gizli bir eleman girer ve gizli odaya doğru yol alır. şirketin adamlarından biri gelir ve kapıyı çalar gizli elemanda onu takip etmektedir kapıyı çalar içeriden biri 7 der adamda 4 der ve içeri girer.ikinci bir adam gelir oda kapıyı çalar içeriden 6 derler adamda yine 4 der ve içeri girer, üçüncü bir adam gelir kapıyı çalar içeriden 4 der adamda 4 der ve içeri girer.gizli eleman artık şifreyi öğrenmiştir (ne derse desin 4 diyecem der) kapıyı çalar ve içeriden 5 derler adamda 4 der PAROLA YANLIŞ GİREMESSİNİZ DER. adam ne demeliydide içeri girmeliydi??? (mantığıyla birlikte yazarsanız sevinirim) ----------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 7=yedi yani 4 harfli oyüzden 4 6=altı dört harfli oyüzden 4 4=dört dört harfli o yüzden 4 5=beş üç harfli o yüzden adam 3 demeliydi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Ben bunu şu sebepten yazmadım;1,2,5,100 ve 1000 rakamları da üç rakamlı olduğundan 3'ün olduğu kesin söylenemez.. Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 ben burada yeniyim hatta daha ilk mesajım sanırım biraz geç kalmışım. novocaine ye katılıyorum. evet cronaldo söz sende Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 tebrikler arkadaşım doğru bildin bu arada hoş geldin aramıza ---------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.