Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ellen DeGeneres ve Portia de Rossi'nin Hayatı Değiştiren Aşk Hikayesi


media

Önerilen İletiler

Ellen DeGeneres ve Portia de Rossi'nin Hayatı Değiştiren Aşk Hikayesi

2004'te Büyük'ün ne olduğunu hatırlıyor musun? Paris Hilton, "Bu çok havalı" diyor. Yeni evliler olarak Nick Lachey ve Jessica Simpson. Flavor Flav ve Brigitte Nielsen, The Surreal Life'ın en seksi çifti.

Bunların hiçbiri artık büyük değil, ancak VH1'in Big in '04 Awards'taki perde arkasında çok daha önemli bir şey demleniyordu.

1 Aralık 2004, Ellen DeGeneres'in Los Angeles Shrine Oditoryumu'nda Portia de Rossi ile karşılaştığı ve sonrasında de Rossi'nin hayatının asla eskisi gibi olmayacağı geceydi.

Eh, ikisinin de hayatı asla eskisi gibi olmayacaktı çünkü o zamandan beri birlikteler ama de Rossi krizalitinden bir kelebek gibi yavaş ama emin adımlarla çıktı ve sonunda kim olduğunu kucakladı.

AATk8r1.img?w=634&h=1024&m=6&x=101&y=221

Ally McBeal ve Arrested Development yıldızı, 1999'da Mel Metcalfe'den boşandığından beri kadınlarla ilişkilerden kaçınmıyordu. (Avustralyalı aktris onunla yeşil kart için evlendiğini söylüyor, ancak sonunda "harika, sevecen ilişkilerinden" yararlanmak için kendine gelemedi.) Aslında, yazar ve film yapımcısı Francesca Gregorini ile bir ilişkisi vardı. DeGeneres ile tanıştığında.

Ama çok geçmeden itiraf edeceği gibi, dünyanın en ünlü açık gey kadınlarından birinin partneri olarak gerçek ilgi odağına yalpalarken, hayatını gerçekten sonuna kadar yaşamamıştı.

De Rossi, Vancouver'da bir süre birlikte yaşadıkları iki yıllık ilişkileri boyunca Gregorini ile çekilmiş fotoğraflarının onun adına konuşmasına izin verdi. Ancak görüşmeciler eşcinsel olup olmadığını sorduğunda konuyu kendisi değiştirecekti. DeGeneres ile birlikte olana kadar özel hayatının bu kısmı hakkında hiç konuşmadı, en azından halka açık değil.

"Düşündüm ki, Şey, eşcinsel olduğumu bilmesi gereken insanlar biliyor ve bir şekilde kariyerime devam ederek ve dolu, zengin bir hayat yaşayarak örnek olarak yaşıyorum ve tesadüfen eşcinselim, ama öyle değil. de Rossi 2005 yazında The Advocate'e verdiği demeçte, "Bunu pek çok yönden haklı çıkardım."

Birkaç gün önce, listesindeki son kişiye, Avustralya'daki 98 1/2 yaşındaki büyükannesine, başlangıçta "Ellen" değil "Alan" dediğini düşündüğünü açıkladı.

AATk8r6.img?w=634&h=830&m=6&x=218&y=138&

Bu arada DeGeneres'in kamuoyunun ortaya çıkması, 14 Nisan 1997'de TIME dergisinin kapağında gerçekleşti, bu yüzden basitçe birinin gerçeğini yaşamanın ne kadar büyük bir konuşma başlatabileceğinin tamamen farkındaydı.

De Rossi hayranlıkla, "97'de çok cesur ve çok gürültülüydü ve şimdi daha bilinçaltı olan bir şey yapıyor" dedi. "Dünyayı değiştiriyor, gerçekten öyle ve bunun bir parçası olmak heyecan verici." "Halka açık bir ilişkiye sahip olmak zor. Biraz halka açık bir hayat yaşamak zor ve bu hayatı çok ünlü, çok sevilen ve takdir edilen biriyle bir araya getirdiğinizde zor. Ayrıca gerçekten heyecan verici."

Anne Heche ile birkaç yıl manşetlere çıktıktan sonra DeGeneres, de Rossi ile ilk kez 2000 yılında tanıştı. De Rossi, The Advocate'e şunları söyledi: hayatım. Yani bu var."

Sonra bir fotoğraf çekiminde birbirlerini tekrar gördüler ve DeGeneres "nefesimi kesti" dedi aktris. '04 Ödülleri'nde Big'de yeniden bir araya geldiklerinde, hepsi buydu.

2005'in sonunda, Los Angeles'ta iki yatak odalı bir evi paylaşıyorlardı ve üç kurtarma kedisine ebeveynlik yapıyorlardı. (2004'te Gregorini'nin ani ayrılık nedeniyle harap olduğunu bildiren London's Evening Standard, de Rossi'nin ödül töreninden iki hafta sonra DeGeneres'in yanına taşındığını söyledi.)

Ayrıca 120 dönümlük bir çiftlik satın aldılar, de Rossi hevesli bir at binicisiydi.

AATk135.img?w=634&h=1024&m=6&x=147&y=153

DeGeneres, Kasım 2005'te People'a, "Hayatımın geri kalanında biriyle birlikte olacağımı, varlığımın her hücresinde ilk kez biliyorum," dedi. Fotoğrafçı Alexandra Hedison ile dört yıldır bir ilişkisi vardı. o ve de Rossi bir araya gelmeden önce.

Henüz oldukça yeni olan talk show sunucusu, "Sadece birlikte olmamız gerekiyordu" dedi. "Zor bir karardı. Fiziksel olarak hastalanıyordum çünkü hiçbir şey söylememeye çalışıyordum. Bu yüzden Alex'e söyledim ve o da Francesca'ya söyledi. Her şeyi kökünden sökmek gerçekten zordu."

Gregorini 2014 yılında The Advocate'e de Rossi ile ayrılığının "oldukça üzücü olduğunu" itiraf etti. huzurum—Portia ve ben arkadaşız, Ellen ile arkadaşım."

"Her şey olması gerektiği gibi çıktı," diye ekledi Gregorini, "ama o zamanlar kesinlikle çok üzücü bir deneyimdi, çünkü kalp kırıklığı üzücü. Herhangi bir ayrılık sadece korkunç, ama sonra basına sürüklenmek, Bu olurken, gerçek zamanlı olarak, bu kesinlikle bir piknik değil.Beni daha güçlü yaptı.Kesinlikle sayım için orada birkaç ay kaldım, ama, kesinlikle bana kendimi toplama ve bir şeyler yapma kararlılığı verdi. kendimden ve hayatımdan...

"O an için birlikte olmamız gerekiyordu ve sonra olmadı ve bence onun için harika bir ortak buldu. Bence gerçekten çok uyumlular."

64 yaşındaki DeGeneres, ilişkilerinin ilk günlerinde, çocuk sahibi olmalarına "asla asla deme" yaklaşımındaydı, ancak De Rossi 31 Ocak'ta 49. doğum gününü kutlarken, görünüşe göre gayet mutlular. iki kişilik bir aile olarak.

Ayrıca bir ev dolusu hayvan tabii ki.

Çeşitli kurtarma evcil hayvanlarına anneler yağdırıyorlar (her ikisi de özel hayvan severler ve ilgili hayır kurumlarıyla aktif) ve DeGeneres'in isimsiz talk show'u 2003'ten beri diğer bebeği oldu - ancak bu, mevcut sezonun sonunda sona eriyor.

DeGeneres, 2005'te İnsanlara Ellen DeGeneres Şovu henüz üçüncü olduğunda, "Bu şimdiye kadar sahip olduğum en zor iş, ama şimdiye kadarki en tatmin edici şey, bu yüzden anne olmak gibi olduğuna eminim" dedi. mevsim. "Sana her gün meydan okuyor."

Şu anda 32 kez Emmy kazandı - 1990'lardaki sitcom Ellen'dan yazdığı için bir prime-time ve 2010'da yarışmadan çekilmeden önce beşi Olağanüstü Konuşma Şovu Sunucusu için 31 Daytime'a katıldı.

Ellen'ın perde arkasında zehirli bir çalışma ortamı olduğu iddialarına yönelik bir soruşturma sırasında, 2020-2021 sezonu öncesinde istifa edebileceği (veya gerçek TV anlamında iptal edilebileceği) söylentileri bolca dolaşıyordu. Sonunda üç yapımcı kovuldu, ancak DeGeneres ekibine ve izleyicilerine daha iyisini yapma sözü verdi ve sonunda çıkış tarihini 2022 olarak belirledi.

DeGeneres, Eylül 2020'deki 18. sezon prömiyerinde "Burada asla olmaması gereken şeylerin olduğunu öğrendim" dedi. "Bunu çok ciddiye alıyorum ve etkilenen insanlar için çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum... gerekli değişiklikleri yaptık ve bugün yeni bir bölüme başlıyoruz."

Hayranları onun için oradaydı ve talk şovunu E! 2020 ve 2021'de Halkın Seçimi Ödülleri.

DeGeneres Aralık ayında izleyicilere "Özellikle şimdi benim için daha çok şey ifade ediyor" dedi. "Bu bizim son sezonumuz, oy veren herkese ve 19 yıldır birlikte çalıştığım herkese biz bir aileyiz. Hepinizi seviyorum. Beni desteklediğiniz için minnettarım ve teşekkür ederim. Gösteriyi yaptığımız bu 19 yıl ve gösteri hayatımın en büyük deneyimi oldu. Her bir parçasından keyif aldım."

Ve de Rossi her şeyde onun yanındaydı. (Eh, 18 yıl.)

DeGeneres, geçen Şubat ayında İnsanlara şovunu çevreleyen kargaşa hakkında “Kalbimi kırdı” dedi. "O olmadan yaşadığım her şeyi yaşayamazdım." Hayatımda korkunç bir zamandı ve o bir kayaydı. Devam etmemi sağladı ve olayları perspektife koymama yardım etmeye çalıştı."

De Rossi dergiye şunları söyledi: "Bir çift olarak birlikte büyüdük ve gerçekten birbirimizi düşünüyoruz ve ilişkimize öncelik veriyoruz. Bunu yaparak çok daha sağlam hale geliyorsun. Ondan başka kimseyle vakit geçirmeyi hayal edemiyorum. "

Bu yıl 14. evlilik yıldönümlerini kutladıklarında DeGeneres'in artık bir şovu olmayabilir, ancak o ve de Rossi hala birbirlerine sahip olacaklar.

AATjYim.img?w=634&h=1024&m=6&x=149&y=179

DeGeneres'in de Rossi ile tanıştığında geri gelmesini umduğu bir başka dönüm noktası daha gerçekleşti: 15 Mayıs 2008'de, Kaliforniya Yüksek Mahkemesi eşcinsel evliliği anayasaya aykırı bularak yasaklayan bir yasayı iptal ettikten sonra, DeGeneres yayında bunu planladıklarını duyurdu. düğüm bağlamak için.

O ve Portia, 16 Ağustos 2008'de Beverly Hills'deki mülklerinde, her ikisi de büyük günleri için Zac Posen giyerek evlendiler. (Üç ay sonra, bir erkek ve bir kadın arasında yasal evliliği tanımlayan önceki bir eyalet anayasa değişikliğini onaylayan bir oylama tedbiri kabul edildi, ancak bir bölge mahkemesi yargıcı 2010 yılında değişikliği anayasaya aykırı buldu ve kararı nihayet ABD Yüksek Mahkemesi tarafından onaylandı. 2013 yılında eşcinsel evlilik 2015 yılında her eyalette yasal hale geldi.)

Uzun bir süredir Ellen, soyadına ihtiyaç duymayan pop kültürü devleri açısından Oprah Winfrey ile birlikte oradaydı. Ve 2003'ten bu yana 20'den fazla mülk alıp satan, Güney Kaliforniya emlak kralı oldu ve Los Angeles'ta kendisi ve de Rossi'nin 2014'te Napster'ın kurucu ortağı Sean Parker'a 55 milyon dolara sattığı bir malikane de dahil olmak üzere 20'den fazla mülk satın aldı - satın aldıktan altı ay sonra 40 milyon dolara; Montecito'da 2019'da 27 milyon dolara satın aldıkları ve sonraki yıl 33,3 milyon dolara çevirdikleri Bali'den ilham alan bir ev; ve 2019'da kozmetik devi Jamie Kern Lima'ya 23 milyon dolara satmadan önce iki yıl Carpinteria'da sahip oldukları bir sahil evi.

Mayıs 2021'de, Architectural Digest'e göre, birkaç yıl önce Tinder'ın kurucusu Sean Rad'a 11 milyon dolara sattıkları tarihi bir Montecito mülkü olan Rancho San Leandro'yu yeniden satın aldılar. Bu sefer 14,3 milyon dolar ödemek zorunda kaldılar ama ne yaptıklarını bildiklerini varsayıyoruz. Haziran ayında portföylerine 2,9 milyon dolara Butterfly plajı yakınında mütevazı iki yatak odalı, yüzyıl ortası modern bir bungalov eklediler.

Beverly Hills'de düğüm attıkları 9,200 metrekarelik eve gelince: Ellen, 2012'de Ryan Seacrest'e yaklaşık 40 milyon dolara sattı - görünüşe göre Jennifer Aniston'ın hemen altında.

"Evim nasıl?" Aniston, E'de Seacrest ile dalga geçti! 2020'de Altın Küre'deki Kırmızı Halıdan Canlı Yayın, bu yıl Carol Burnett Ödülü'nün sahibi olan Ellen'ı tanıdığını söyleyerek şaka yapıyor olabilir ve komedyenin ev hakkındaki duygularının "çok iyi farkında" olabilir.

AATk5nu.img?w=634&h=1024&m=6

Bununla birlikte, ev sahipliğinin aslında zaman zaman üzücü olduğu kanıtlanmıştır. DeGeneres ve de Rossi, 2017 Thomas yangını Kaliforniya tarihinin en büyük yangını olma yolunda ilerlerken Montecito'daki evlerini tahliye etmek zorunda kalan binlerce sakin arasındaydı.

Yangınları, Montecito bölgesinde en az 20 kişinin ölümüne neden olan çamur kaymaları izledi. Tekrar tahliye ettiklerinde çift 10 gündür evlerine dönmüştü.

Her iki felakette de hayatlarını riske atan kahraman itfaiyecilere ve diğer ilk müdahale ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.

Aralık 2017'de Extra ile Montecito'da geçirmeyi planladıkları tatil planlarındaki son dakika değişiklikleri hakkında konuşan Ellen, her şeyi perspektife koydu.

"Gitmeyip sadece, bilirsiniz, evcil hayvanlarımızın yanımızda olduğu ve Portia'nın atları tahliye edildiği için minnettar olacağız ve onları yakında bir yere götürmeyi umuyoruz ve bilirsiniz, sadece hatırlamak için böyle bir şey gerekiyor. , bilirsin, hayat ne kadar kırılgan ve hiçbir şeyi asla hafife almamalısın" dedi. "Noel için kutsamalarımı sayıyor olacağım."

AATk9Kb.img?w=768&h=569&m=6&x=306&y=73&s

Herhangi bir ünlü çift gibi Ellen ve Portia'nın birbirlerini bulma hikayesi, kolayca atlattıkları (bazen gerçek) fırtınalara rağmen, onları halkın gözü önünde olmanın sıkıntılarından muaf tutmadı. Kaçırılan bir ödül töreni ya da çıplak bir yüzük parmağı kadar zararsız görünen herhangi bir şey tarafından tetiklenen, DeGeneres'in 2013'teki programında onlar hakkında şaka yapmasına yetecek kadar, herkes kadar bölünmüş söylentiye konu oldular.

Kapağına evliliğinin çökmekte olduğunu yazan bir gazeteyi karıştırdığını, ancak o makalenin yırtıldığını bulduğunu söyledi. "Evliliğimi neyin parçaladığını asla bilemeyeceğim," diye espri yaptı.

Ancak dağınık bir bölünme yaşadıklarına dair hikayeler ortadan kaybolmayınca, Ellen Mart 2014'te daha güçlü bir şekilde konuşmak zorunda kaldı.

"Gerçek şu ki, bu bayat, Portia'ya her zaman daha çok aşık oluyorum. Gerçekten seviyorum," diye ısrar etti People'a. "Beni her zaman şaşırtıyor. Seni anlayan, seninle ilgilenmek isteyen, senin için en iyisini isteyen birini bulduğunda herkes bunu deneyimliyor. Bunun ne kadar nadir olduğunu bildiğimiz için gerçekten şanslıyız."

AATkeLW.img?w=634&h=1024&m=6&x=211&y=132

2016'da söylenti değirmeni yine iş başındaydı ve DeGeneres'in İnsanlara "Evli olmadığımı hayal edemiyorum. En iyi arkadaşım var, dünyadaki herkesten daha çok zaman geçirmek istediğim kişi" demesine yol açtı.

O ve Portia her zamanki gibi birbirlerine bağlı kaldılar ve herhangi bir bağlı ilişkinin gerektirdiği işi seve seve ortaya koydular.

DeGeneres, "Önceliklerimiz de birbirimizdir." Dedi. "Çocuklarımız olsaydı eminim olurdu, ama biz varız. Ve bu önemli."

Dokuzuncu evlilik yıldönümlerinde, düğün fotoğraflarından birinin yanına Instagram'da "Karısı olmak benim en büyük şeyim." yazdı.

2018'de düğün günlerinden daha önce hiç görülmemiş fotoğraf ve videolar paylaşarak 10. büyükleri hayranlarıyla kutladılar.

DeGeneres bir gönderiye, "On yıl önce, Wayne Dyer düğün törenimizi yönetmişti. Bu sözler bizim için hayat değiştiriyordu ve şimdi de aynı anlama geliyor" dedi.

De Rossi bir diğerinde "10 yıl önce bugün, Ellen ve ben evlendik" diye yazdı. "Ne kadar ilerlediğimizi, #evlilikeşitliğini #waynedyer'ı destekleyen bir ülkede yaşadığımızı bize hatırlatmak için Wayne Dyer'ın dokunaklı ve özel sözlerini sizinle paylaşmak istedik."

Ellen DeGeneres, Portia de Rossi'yi Yıldönümü Hediyesiyle Şaşırttı... Gözlük Gerektirebilecek

Kitaplarda 13 yıldan fazla evliliğe rağmen, çift hala olağan söylentileri görmezden geliyor (her nasılsa herkes her zaman ev sattıklarını anlamadı, bu kişisel değil) ve hala birlikte en iyi zamanlarını geçiriyorlar.

BB1dA4Qp.img?w=768&h=569&m=6&x=472&y=196

DeGeneres, 2020'de Altın Küre'de onurunu kabul ederken, "Son 17 yılda beni gerçekten tanıdığınızı hissediyorum, ben açık bir kitabım" dedi. koca, Mark. Mark, sen benim kayamsın. Bu çılgın yolculukta beni desteklediğin için teşekkür ederim. Senin için ya da çocuklar için kolay olmadığını biliyorum. Rupert ve Fiona, yatağa gidin, sizi seviyorum... komik, çünkü şimdi üniversitedeler."

Oda buna bayıldı ve bu noktada kendisine sayamayacağı kadar çok kez saygı duruşunda bulunulan de Rossi, herkesle birlikte yürekten güldü.

AATk9Kk.img?w=634&h=1024&m=6&x=151&y=110

David Letterman'ın 2019'daki Bir Sonraki Konuğum Giriş Gerekmiyor'da DeGeneres karısını "harika" olarak nitelendirdi.

"O çok, çok komik. Beni güldürüyor, ki bu gerçekten önemli." Komedyen, 15 yılı aşkın süredir ilk stand-up gösterisine hazırlanmaya başladığında, de Rossi'nin tamamen destekleyici olduğunu ve hatta her performanstan sonra notlarını verdiğini söyledi.

Ayrılık söylentilerine gelince, DeGeneres onları olumlu bir ışık altında görmeyi seçti.

Letterman'a “Boşanma söylentileri geldi ve sonra algıların gerçekten değiştiğini biliyorduk” dedi. "Şaka yapmıyorum. Kulağa saçma geldiğini biliyorum ama bu olmaya başladığında, 'Ah, sonunda kabul edildik' diye düşündüm. Her ünlü çiftle aynı s--t'yi alıyoruz.'

"Düşündüm ki, 'Vay, bu harika, ben daha önce

Kaynak: ENEWS

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.