Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

AYYAŞ ATATÜRKÇÜLER


tekturk

Önerilen İletiler

Bildiğiniz gibi yakın zaman önce Üsküdar Belediyesi sokakta içki içilmesini yasakladı. İstanbul Belediyelerinin nadir olarak aldığı doğru kararlardan biri olarak medyada yer aldı. Sonra ne mi oldu? Cumhuriyetimizin bayraktarı olduğunu iddia eden Cumhuriyet Gazetesinin anlı şanlı Cumhuriyetçi yazarlarından biri olan Deniz Som bu yasağı protesto etmek için eşi ve yandaşları ile birlikte sokakta şarap içme partisi düzenledi. Deniz Som’un partisine kimler mi katılarak destek verdi. CHP teşkilatı ve Atatürkçü Düşünce derneği üyeleri. Bizim sosyete Atatürkçülerinin, Atatürk’ün günler yetmediği için ülke sorunlarını tartıştığı ve çözümler ürettiği akşam sofralarını, Üsküdar sahilleri ile karıştırdıkları gün gibi ortada. Yahu siz ne istiyorsanız yapın, isterseniz sokakta tiner çekin, ama ne olur üzerinizdeki şu Cumhuriyet ve Atatürk sıfatlarını terk edin.

Tektürk...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 65
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

bunların ve bunlar gibilerinin ne Atatürk le nede laiklikle ilişkileri olamaz ...sadece içlerinde İslamın degerlerine olan sonsuz nefretleri...bunu her zaman görüyoruz,kanunen yasak olmasına ragmen maskelerini takıp meydanlara çıkıp milleti proveke ederler...yazık ki bir şeye olan kinleri onların ve onlar gibilerin gerçeklere olan yaklaşımlarıda hakkaniyetli degil.ben içkinin degil dışarda her yer ve zamanda içilmesine karşıyım ama sanki böyle bir durum varmış gibi ortaya çıkmaları gelecegimiz ve nesillerimiz adına üzüntü verici...birde sözde aydın toplum rehberi yazık,yazık...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Birşeyi eleştirirken böyle başlık açılmaz arkadaşım.

AB ye üye olduğunda nolacak peki.Kefere elinde

birasıyla yolda yürüyecek.Gel bakiim sen şöyle

merkeze kadarmı diyeceksin. :D Hoş sen şimdi

diyebilirsinki AB mi ne üye olması falan..Haklı

olabilirsin ama,bu yasakları yavaş yavaş toplumsal

yaşamın içine dayatacaklardır.Aslında akıl sahibi

hiç kimse açık alanda alkollü içki içmez.Çünki

onun zevkle alınacak yerleri fazlasıyla mevcut.

Ama dedimya fransada,almanyada millet gazoz

içer gibi yolda alkollü içki tüketiyor.Onlara bu yasakları

anlatamazsın...Birde başlık bana göre çok kışkırtıcı...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

insanların ceza gerektirmeyen,teşhir edilmeyi hiç gerektirmeyen bir eyleminden dolayı haksızca cezalandırılmasına,bir belediyenin yetkisini aşmasına(!) karşı gösterilmiş bir yerinde bir tepkidir.maksadını aşan bu uygulamalar insanları böyle bir tepki göstermeye mecbur bırakmıştır.

parklarda içki içip rahatsızlık veren,gürültü çıkaran,saldıranlar için gerekli hükümler tck'ya göre uygulanır.parkta içki içmeye para cezası kesip,teşhir etmenin bunla bir alakası ise yoktur.bir eylem hukuka aykırı bir hal alırsa,suç teşkil ederse cezalandırılır.ee hani suç??? o zaman bu cezanın burda işi ne?bu belediye başkanının görevi kötüye kullanması,insanları küçük düşürerek,aşağılaması söz konusu değil mi?sokaklarda içki içmeyi engelleyip,huzuru böyle mi sağlıcaksınız,sizin kolluk kuvvetlerinizin eli armut mu topluyor?çevreyi rahatsız etmemek,alkol kullanmış ya da kullanmamış,herkesin uyması gereken bir kural değil mi?

 

e ne diye bu kaşıntı o zaman,bir takım gizli emelleri "insanlar rahatsız oluyor" diye bir kılıfa sokmak,sonra buna tepki gösterenleri "laiklik şarap içmeyle mi yaşatılacak" diye tartışmayı basit bir düzleme çekmek değil mi bu?üsküdar belediyesinin internet sitesine foto koymaya da ihtiyacı yok,o isterse gönüllü olarak insanları hedef göstericek,"sokakta içki içiyorlar,içki eşittir topluma rahatsızlık verme yakın bunları!!" gibi cümleler kullanıcak basın kuruluşları mevcut.üsküdarlı değilim,o bölgeye de çok yabancı biriyim ama,eminim ki üsküdarda oturan insanların sokakta içki içenlerden çok daha büyük dertleri,belediye tarafından çözülmesi gereken daha önemli sorunları mevcuttur..deniz som ve o gün orada bulunan insanlar da bu kanundışılığa,keyfiyete karşı birşeyler söyledikleri için tebrik edilmeli,insanlar 1 dakikalığına ışıklarını söndürürken mumsöndü oynuyorlar diye dalga geçenler olmuştu..dert değil..

 

ek;kabahatler kanunu md 35:sarhoşluk

sarhoş olarak başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde davranışlarda bulunan kişiye,kolluk görevlileri tarafından 50 tl idari para cezası verilir..

 

BU YAZIM ÜSTÜNDEKİ 2 ****** KAPAK OLSUN

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ben belirtim içkinin hertürlüsüne ve heryerde içilmesine karşıyım...şimdi bunun cahillikle alakasını bana açıklamak borcun var ....ben inandıgımı maskelemek ihtiyacı hissetmem, bu sokak da böyle ,önce dini olarak sonra insani felsefi sosyal her türlü karşıyım dışarda içerde ....bide şu var yani AB de şöyle yada kanunda böyle söylüyor bunlar beni ilgilendirmez ne AB deki yapılan her dogru nede kanunda yazılanlar aslında bunu alıcaksak ele sosyal yönleriyle alırız...serbestligini savunanlar kadar savunmayanlarda cahil,ne yaparsın işte...:)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Üsküdarın dincisi, gönlümün birincisi.

Sen bir kere gül, Üsküdar senin olsun.

Ama Kadıköy'ü de bari bana bırak.

Göztepe parkıma da zorla cami yapmaya kalkma.

 

Bunların sokakta içki içenlerin verdiği rahasızlıktan şikayeti filan yokki.

Maksat içkiyi tamamen yasaklamak.

Şimdilik sokakla başladılar, daha sonra satışını da tamamen yasaklayacaklar.

 

Niye Kadıköy belediyesi yasaklamıyorda Üsküdar yasaklıyor?

Çünkü Üsküdar belediyesi dinci bir belediye de ondan.

Sarhoşlardan bu denli rahatsız olunsaydı, bütün belediyelerin yasaklaması gerekirdi.

 

Zaten sokakta kaç kişi içki içerki?

Hele ki Üsküdar gibi bir yerde kim içer?

Eskiden belediyelere ait içkili restorantlar vardı.

Onlarıda dincilere teslim edip, haremlik selamlık yaptılar.

Yavaş yavaş, sıra diğer boğaz restorantlarına da gelecek.

Alıştıra alıştıra gidiyorlar işte.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ne yanii üsküdar belediyesinin açık havada alkol yasağını neyle protesto etseydik? vişne suyuyla mı yoksa kristal kolayla mı? yada senin bi gidip çay koymanla mı ?

 

mustafa kemal atatürk'e alkolik diyenlerin, demeye getirenlerin, kafalarının aynı tas içinde sıkışıp kaldığının apaçık göstergesi oluyor, bu etkinlikle ilgili okuduklarımız. bu muhafazakar sağ demagoglarının, başbakanından forumdaki yazarına aynı diz boyu sularda eğleştiğini görmek de şaşırtmıyor artık bizi. "şarap içiyorlar, laiklik diyorlar, öyleyse bunlar çankaya'ya bir alkolik istiyorlar" çıkarımından ötesini yapabilecek, gariban olmayan anadolu halkının kimin işine gelmediğini, geçtiğimiz 60 senede çok iyi gördük biz. cehaletin nimetlerinden yararlananların, cehaletle savaşanları, ***** bırakılmışın gözünde düşman göstermeye çalışması, dünya kurulduğundan beri var; yeni bir şey söylemiyor bize sizin sözleriniz.

 

yazılanları okudukça, daha bir üzüldüm orada olamadığıma.

 

bir de, şu ikiyüzlülük konusuna değinmemek olmaz: neredeydi kardeşim üsküdar belediyesi? neden göndermedi zabıtalarını ceza yazmaya? aynı eylem için ceza kesmiyor muydu, yalnız başına yakaladığı kendi halindeki insanlara? yemiyor mu, bas bas bağırarak böyle bir eylem yapınca aynı uygulamaya devam etmek?

 

dünya görüşünüz ne olursa olsun, biraz delikanlı olun bari be!

 

buarada bundan önceki yazım marcusun yazısıyla aynı anda gönderilmiş.marcus üstüne alınma arkadaşım.benim ****** dediğim insanlar kendilerini çok iyi biliyorlar...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Birşeyi eleştirirken böyle başlık açılmaz arkadaşım.

AB ye üye olduğunda nolacak peki.Kefere elinde

birasıyla yolda yürüyecek.Gel bakiim sen şöyle

merkeze kadarmı diyeceksin. :D Hoş sen şimdi

diyebilirsinki AB mi ne üye olması falan..Haklı

olabilirsin ama,bu yasakları yavaş yavaş toplumsal

yaşamın içine dayatacaklardır.Aslında akıl sahibi

hiç kimse açık alanda alkollü içki içmez.Çünki

onun zevkle alınacak yerleri fazlasıyla mevcut.

Ama dedimya fransada,almanyada millet gazoz

içer gibi yolda alkollü içki tüketiyor.Onlara bu yasakları

anlatamazsın...Birde başlık bana göre çok kışkırtıcı...

 

kafanı yorduğun konuya bak avrupa birliğine girersek ne olurmuş o zaman avrupa konusunda biraz bilgi öğren haber sitesine gelen yorumlardan anlarsın avrupanın ve amerikanın içkiye bakışını

 

haber sitesine gelen bi kac yorum

....

ben rusyada yasiyorum burda sokakta, parkta, bahcede bira dahil olmak uzere herturlu alkollu icki icmek para cezasini gerektiriyor karsi olunmasi halindede hapis cezasi.Ayrica bu karar iki yildir uygulaniyor ve hic kimsede bu karari (cok tartismiyor)

.....

 

çoookkk iyi yapmış zaten avrupa ve amerikada bunun cezası baskanın uyguladığından çok dafa agır .kararı destekliyorum

.....

 

Su an burada eline alip ickiyi parka gitseydim ....bir guzel de soyle firt firt cekseydim...biliyormusunuz ne olurdu...polis yanima gelirdi...sonra uyarirdi...alkolun etkisiyle karsi koysam beni oldurme hakkina sahip olurdu ama oldurmezdi sanirim...buyuk ihtimalle 2 gun hapis yattirirlardi beni...3. gunde mahkemeye cikartip 100 $ para cezasi verip beni serbest birakirlardi sanirim...burasi amerika....homeless lar bile icki icerken posete sanip iciyorlar disarida

......

Haberin sacmaligina bak, kardesim Amerikayada gitsen Avustralyayada gitsen oradada ceza kesiyolar hemde ayakta, niye guceniyorsunuzki hatta sokakta sigara icmeye bile ceza var bazi yerlerde. bence cok sacma bir haber. Icki iceceksen git evinde ic yada bara git restorana git sana laf diyenmi var. Alkolikmisinde sokakta icki icecen. Haber bence cok gereksiz...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

benim derdim başka kusura bakmayın bu ülkede iç içmeyi savunanlar kadar karşı görüştekilerde artık cesur davranmak zorunda çoluk cocugun diline düşmemek için bu en iyisi ...ilkeli bir duruş olsunda kim olursa olsun anlaşılır , ama bu yarım agızlar yokmu her taraftan insanı inan ki bayıyor artık, çogu kendi inandıgı degerleri savunurken bile samimi degiller acziyet içindeler,ben alkolün her türlüsüne karşıyım şimdi bırakın da slogan atmayı (deniz somlarda sahilde zaten slogan atıyolardı yani içkiyi bile çankayayla laiklikle savunuyorlar,içkiyi sadece içki oldugu için savunun ya :) )daha ciddi karşı görüler yazında ****ligimizi alın da...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

tepki gösterilmesi gerekenler,oy kaygısıyla,******* ******** tatmin etmek için sokakta içki içene kıçından uydurduğu birşekilde 132 milyon ceza kesip,üstüne internet sitesinde teşhir edenler değil mi?

keyfi uygulamalarla insanları bezdirmeye çalışanlara karşı güzel bir tepkidir..3-5 adam da çıksa da bağcılarda haremlik-selamlık park yapanlara inat,tepki gösterse...anlamıyorum Türkiyede yaşadığınızı unutuyormusunuz ne yapıyorsunuz ? kardeşim bu ülkede kaç tane milletten insan yaşıyor.herkes eşit haklara sahip olmasada bu böyle.ben Ermeniyim vergimi ödüyorum ezan okunurken müziği kapatıyorum.ben ateistim müslümanları eleştirmiyorum.ben yahudiyim sinagogda adam linç etmiyorum vs vs böyle milyon tane örnek verebilirim bu ülkede.Ama ben İnsanım rahatsızlık vermediğim sürece içkimi her yerde içerim.birde şu olay var neden başımızdakiler baştan savma işler yapıyor her zaman ? demek istediğim PKK büyük bi sorundur Terör Örgütüdür.ama her kürt pkk yanlısı diildir.konuyu dağıtmadan şunu diyeceğim PKK doğu ve güney doğudaki köyleri basıp ihtiyaçlarını gideriyor.evet bu böyle.ama Devlet neden çözümü köyleri boşaltıp yakmada buluyor ? bu yasakda aynı şekilde.bi kaç tane serseri içip içip insanları rahatsız ediyorsa güvenlik görevlisi koyarsın yeterince olayı engellersin.yasaklara neden bu kadar sığınıyoruz ??? yapmayın Allah aşkına...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

meselede bu ya Türkiyede yalnız senin gibi düşünenler yaşamıyor,senden farklı düşünen insanlarda yaşıyor, birileri gücün karşısında ezilebilir,inandıklarını açıkdan haykıramaz,bu gücün hukuku uygulaması oldugundan dolayıdır,benim inancıma göre içkiyi yasalamak benim görevim degil sadece varolan bir yasagı uygulamak dır yada çalışmaktır. yasaklamanın olmadıgı tek bir sistem söyleyemessiniz,tabiki bu sistemlere göre degişir. birinin yasak kıldıgını bir başkası el üstünde tutabilir ve tabiki kim güçlüyse o anda onun hukuku uygulanır....şimdi tarihte bundan başka birşey varmı yaşananlarda....pardon şunu hatırlatmak isterim; inancımıza göre evlerin içi mahremdir buralara el uzatamazsınız( hayati mesele yoksa)....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

içki içmek meselesi beni alakadar etmiyor sadece bu topicin adını onaylamıyorum. ve topicin kaldırılmasını istiyorum. Atatürkçülüğü ve Atatürkçüleri ayyaşlarla anmak hiç hoş değil.

 

topici açan arkadaş maksatını aşan bir şey yapmış üstelik kendi avatarında Atatürk resmi olan birinin buna daha çok dikkat etmesini beklerdim...

 

içki kullanan herkesi ayyaşlıkla suçlayamazsınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

inançtaki yasaktan sözediyorsunuz anlıyorum.

ama bu tercihe kalmış birşey... içki bedene, aileye, topluma zarar veriyor buda dinin kuralları ölçüsünde yasaklanmış... ancak düşünceyi bir kenara itemeyiz, uyuşturucudan Kuran söz etmiyor diye uyuşturucu yasaklanmamış diyemeyiz. değil mi?

o içkiden daha fazla zarar veriyor topluma değilmi... hele kullanım yaşı 13'e düşünce bu dehşet verici... ancak bence bu konuda önlemler alınmalı... satılması ve kullanılması büyük cezalara sebeb olmalı... alkol kullanan insanlar ceplerine ve kendi ailelerine, kendi bünyelerine zarar veriyor... oysa uyuşturucu tüm toplumu ilgilendiriyor. ve gençleri zehirliyor...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sen Müslümansın sana göre yasaklanmıştır.okumuşsun anladım diyorsun ama anlamamışsın ki.bu memlekette bir sürü dilden,dinden insan var diyorum ve hepsinde TC Kimliği var.

 

İlla bi yerde uygulamak istiyorsan git Suudi Arabistandan ordan burdan vatandaşlık iste.

 

sizde rahat edin bizde.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

içki içmek meselesi beni alakadar etmiyor sadece bu topicin adını onaylamıyorum. ve topicin kaldırılmasını istiyorum. Atatürkçülüğü ve Atatürkçüleri ayyaşlarla anmak hiç hoş değil.

 

topici açan arkadaş maksatını aşan bir şey yapmış üstelik kendi avatarında Atatürk resmi olan birinin buna daha çok dikkat etmesini beklerdim...

 

içki kullanan herkesi ayyaşlıkla suçlayamazsınız.

 

Değerli Sardunya....

Ayyaşların Atatürk ve Atatürkçülüğü maske yapması hoş mu sence ?

Selam ve saygılarımla... Tektürk...

 

Değerli arkadaşlar,

Bu başlığı (topic değil) [Türk Demek Türkçe Demektir, Ne Mutlu Türküm Diyene] açmamdaki amaç, amacımı aşmak değildi. Bence tartışanlar amaçlarını maskeliyorlar. Şöyleki,

Alkol almanın kişinin düşüncesi ile falan alakası yoktur, kişinin alkol alışkanlığı olabilir.Saygı ile değil ama, anlayışla karşılanmalıdır. Bir şartla, evinde yada bu işin daha nezih yapıldığı ortamlarda almak kaydı ile. Sokakta içkiyi ayyaşlarla berduşlar içer. Bunun ne sol, ne sağ, ne din, nede demokrasi, hiç bir şeyle alakası yoktur. Bunu söyleyen açıkça takiye yapıyordur. Avrupada da, Amerikada da bu işi böyle sokakta yapana aynı şeyi söylerler, ha oralarda yokmudur, vardır. Emperyalistlerin de ayyaşları vardır tabiki. Yaklaşık 15 gün önce İstanbulda işlek bir caddede, gündüz vakti, 5-6 kişilik bir öğrenci gurubu gördüm. Gençler okul kıyafetleri ile idi, kızlı erkekli. Bir ellerinde bira şişesi, diğer ellerinde naylon torbalar içinde yapıştırıcı vardı. Bir birinden, bir birinden çekiyorlardı. Bu mu savunmaya çalıştığınız yaşam. Ben dinci falan değilim, ama hiç kusura bakmayın. Ne düşünürseniz, ne yaparsanız yapın ama bırakın yahu Atatürk'ün yakasını. Neyzen Tevfik kadarda mı olamıyorsunuz. Bu anlayış sürdükçe hiç merak etmeyin yakında Atatürkün parti teşkilatı ve ADD ler sahilde şarap tiner partileri düzenleyecekler herhalde...

Saygı ve selamlarımla... Tektürk

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bence böyle başlığa muhatap olup yazı yazmayı doğru ve uygun bulmuyorum...

Yazılmasının da kaçınılmaz olduğunu görüyorum...

Çünkü tektürk vb bilmem kimlerin **** ****** bir yapıda kendilerine uydurulan ve gardoroplarındaki Atatürkçülük kıyafetin kullananları muhatap almak bize uygun değil..

Birde; başlıktaki zihniyet ile örtüştükleri Türklük algılamaları ne bize uyar, ne bu foruma ve ne de Aydın, ilerici ve çağadaş Atatürk Türkiyesine...

Öncelikle bu bilinmeli ve bu oluşuma saygı duyulmalı..

Unutmadan Mustafa Kemal'de içerdi, ve öyle doğmaların içinde bulunduğu durumu çok ta iyi biliyordu ki o nedenle inanılmaz bir Türkiye Cumhuyireti denen dehasa bir oluşuma altın arflerle ismini kazıdı...

Önce siz bunu böyle bileceksiniz..

Sonra biz de sizin Türkçülüğünüzü ne olduğunu bileceğiz..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Değerli Sardunya....

Ayyaşların Atatürk ve Atatürkçülüğü maske yapması hoş mu sence ?

Selam ve saygılarımla... Tektürk...

 

sence bu eylemi yaptı diye deniz som " ayyaş" mı oldu.

 

Oradaki tepki belediyenin keyfi gerici uygulamasına gösterilen tepkidir. Artı unutma Atatürk te alkol kullanıyordu. Yani insanları salt alkol kullanmalarıyla "tukaka" yaparken bunuda göz önünde bulundur bence.

 

Deniz köşesindeki yazılarıyla o eylemin altınıda doldurmuştur. Dolandırıcılara, yolsuzluk yapanlara, hortumculara sahip çıkan partinin. Sanki dünyadaki tek haram şey alkolmüş gibi, ikiyüzlülük göstermesini çok güzel teşhir etmiş. ve o eylemiylede bunu perçinlemiştir.

 

Olay gerici bir uygulamanın protestosudur. Alkolu yasaklamakla alkolizmle mücadele edilemiyeceğini. Bin bir türlü yolsuzluğun pisliğin yanında, bu tür populist hareketlerle tabanı okşamak için konulmuş yasağın protestosudur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Başlık ürkütücü geldi bana.

yakında komunist dinciler gibi başlıklara da rastlayacağız galiba

Ayyaş olmak.

bence şu zamanda yapılacak en dogru hareket

Ayık olmak çıldırmak demektir.

Yuksek tansiyon, agresif tavır ve şiddet demektir.

İnadına içeceğim şimdi

Açacağım hayyamın rubaiilerini

"Bir elimde kur'an

Bir elimde şarab

Yarab

hangisi hakikat"

Yada camiden seccade çalıp saraba yatırdıktan sonraki o meşhur final.

"Allah kabul etsin"

www.tekturk.org davetlimsin.

Seni Ahmet Haşim'in yanında ağırlayacağım.

Bu muhterem yandaşınız kızları hiç sevmiyormuş

"Şaraba üzüm kızı dediler onu bile içmedim"demiş

Size alkolsüz kımız ikrm etmeliyim

Sonrada orta asyada at koştururuz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Başlık ürkütücü geldi bana.

yakında komunist dinciler gibi başlıklara da rastlayacağız galiba

Ayyaş olmak.

bence şu zamanda yapılacak en dogru hareket

Ayık olmak çıldırmak demektir.

Yuksek tansiyon, agresif tavır ve şiddet demektir.

İnadına içeceğim şimdi

Açacağım hayyamın rubaiilerini

"Bir elimde kur'an

Bir elimde şarab

Yarab

hangisi hakikat"

Yada camiden seccade çalıp saraba yatırdıktan sonraki o meşhur final.

"Allah kabul etsin"

www.tekturk.org davetlimsin.

Seni Ahmet Haşim'in yanında ağırlayacağım.

Bu muhterem yandaşınız kızları hiç sevmiyormuş

"Şaraba üzüm kızı dediler onu bile içmedim"demiş

Size alkolsüz kımız ikrm etmeliyim

Sonrada orta asyada at koştururuz.

 

sevgili arkadaşım herkes kendinden sorumludur içmek veya içmemek kendi sorunudur ama kullandığın kelimeler pek hoş değil dini inancımız ile ilgili kriterleri böyle nahoş bir şekilde kullanmanı pek tasvip etmiyorum lütfen kullandığın kelimelere biraz daha dikkat edersen sevinirim

 

Saygılar,

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

www.tekturk.org arkadaş, önce başlık yanlış bir başlık, birşeyi eleştireceksen buşekilde yapılmaz bu iş, yapılan eylemden önce bu yasağı değerlendirmek gerekiyor, böyle bir yasak koyulması için öyle şeyler olmuş olmalı ki bu yasak herkesin işine gelmeli yoksa adabıyla içilen yerlerde hangi akla hizmetle böyle bir yasak getiriliyor? kendi düşüncelerine ters olduğu için ve daha büyüklerine başlamak için yapılan bir başlangıç olması elbette hagi kesimden olursa olsun böyle tepkiler verilmesini gerektirir,bu eylemi yapan bir gazetecidir, aydınlardır seslerini duyurma ihtimalleri normal vatadaştan daha yüksektir, eylem kimseye zarar vermeden yapıldığına göre yerinde bir eylemdir...

 

 

senin ayyaş anlayışın ne ki acaba :unsure: ayyaşların Atatürk ve Atatürkçülüğü maske yapmasından bahsediyorsun :unsure: bu adamları zil zurna sarhoşken mi gördün? sanamı sataştılar? eğer cevabın hayrısa derdin ne?

 

 

sizin gibileri gördükçe ülkem için umutsuzluğa düşüyorum!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben yalnızca deneme yapıyorum..sonra cığımaaa..bilahare konulara karışacağım..ama başlığı görünce aklıma ilk geleni söylemeden yapamıyacağım...

 

1- Dünya'nın en tatlı insanları sarhoşlardır.

 

2- Ben Atatürkçü değilim .(yanımdaki Atatürkçü..çoook kızıyor )

 

3- Din ve şarap işlerini karıştırmayın..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.