Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Artık resmi bir 'Minecraft' oyun koltuğu var


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Artık resmi bir 'Minecraft' oyun koltuğu var

AAPBDFZ.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Temalı oyun koltukları tamamen yeni değil, ancak bu örnek oldukça sıra dışı. Windows Central'a göre, Microsoft ve Mojang, Minecraft sandalyesinde Secretlab ile işbirliği yaptı. Minecraft Edition Titan Evo 2022, zorunlu oyun logolarını içerir, ancak aynı zamanda oyunun rezil Creepers'larından birinin üzerinde oturuyormuşsunuz gibi görünmek için yapılmıştır. Bu kulağa biraz daha ürkütücü geliyor, ancak Minecraft'ı canlı yayınlarsanız veya klasik yaratıcı başlığa olan düşkünlüğünüzün reklamını yapmak istiyorsanız tam da aradığınız şey bu olabilir.

AAPBDG2.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Ve oyun içi Creepers'ın aksine, bu sandalye patlamamalı. Bu, Secretlab'ın, dayanıklılığı konforla harmanlamayı vaat eden SoftWeave Plus kumaşını kullanan ilk özel çalışma koltuğu. Oyun tahtınızı mahveden dökülmeler veya gözyaşları hakkında çok fazla endişelenmenize gerek olmayabilir.

Minecraft oyun koltuğunu bugün küçük ve normal sürümler için 549 dolardan ve XL için 599 dolardan başlayarak ön sipariş verebilirsiniz. Bu, herhangi bir sandalyeye, özellikle de özel bir baskıya harcayacak çok şey - oyun sevginizin kısa süreli bir kaçamaktan daha fazlası olduğundan emin olmak isteyebilirsiniz. Eğer öyleyse, bu uzun dünya inşa seansları için rahatınızı (ve umarım duruşunuzu) iyileştirmek için harcama yapmaya değer olabilir.

Kaynak: E

minecraft-2183885.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.