Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

20 Dakikada Sağlıklı Fritöz Kabak Cipsi Nasıl Yapılır


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

20 Dakikada Sağlıklı Fritöz Kabak Cipsi Nasıl Yapılır

Fritözünüzde yapabileceğiniz sağlıklı ve kolay bir kabak tarifi mi arıyorsunuz? Başka yerde arama! Bu fritöz tarifinin yapımı basittir ve canınız iştah açıcı bir atıştırmalık istediğinde mükemmeldir. Hava fritözlü kabak tariflerinin çoğu, kabak turlarını baharatlamadan önce ekmek için çağırır, ancak bu farklıdır. Sonuç vegan, glütensiz, düşük karbonhidratlı ve yağsız bir tarif.

AAMpRzj.img?h=700&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Hava Fritöz Kabak için Malzemeler

1/8 inç kalınlığında madeni paralar halinde kesilmiş 2 kabak

1 çay kaşığı İtalyan baharatı

1/4 çay kaşığı sarımsak tozu

1/4 çay kaşığı tuz

1/2 limon, suyu sıkılmış

Bir fritözde kabak yapmak, derin kızartmayı taklit eder, ancak yiyecekleri kızartmak için yağ yerine sıcak hava kullanır. Kabak, kızartıldığı zamanki kadar gevrek olmayabilir, ancak yine de harika sonuçlar verir. Henüz bir fritöz satın almadıysanız, Taste of Home Test Kitchen'ın en iyi fritözler için seçtikleri burada.

Hava fritözü ısındığından, kabak turlarını sepetten çıkarmak ve çıkarmak için bir çift ısıya dayanıklı maşa kullanın.

Bir mandolin, dilimlerin eşit şekilde kesilmesini sağlar, bu da eşit şekilde pişirilmiş kabaklara yol açar.

Hava Fritöz Kabak Nasıl Yapılır

Adım 1: Kabak hazırlayın

AAMpRzH.img?h=980&w=980&m=6&q=60&o=f&l=f

Kabakları yıkayın ve 1/8 inç kalınlığında dilimler halinde kesin. Gerekirse nemi çıkarmak için kurulayın. Eşit kesilmiş dilimler elde etmek için bir mandolin kullanın. Yine de mandolin dilimleyiciye dikkat edin!

Adım 2: Kabağı baharatlayın

AAMqawV.img?h=980&w=980&m=6&q=60&o=f&l=f

Büyük bir karıştırma kabına kabak, İtalyan baharatı, sarımsak tozu ve tuzu ekleyin ve iyice karıştırın. Baharatın her bir kabak dilimini kapladığından emin olun.

3. Adım: Kabağı havayla kızartın

AAMqcRp.img?h=613&w=980&m=6&q=60&o=f&l=f

hava fritözünü tekrar 400°F'ye ısıtın. Kabakları hava fritözü sepetine aktarın ve kabakları toplam 20 dakika havayla kızartın. Her 5 dakikada bir kabakları sallayın

Kabak piştikten sonra maşa kullanarak dikkatlice bir kaseye alın. Taze sıkılmış limon suyu ile serpin.

Havada Fritöz Kabak Yapmanın İpuçları

Bu kabakla ne servis edeceğim?

Kabağı olduğu gibi yiyebilir veya sarımsaklı aioli, humus, körili mayonez veya dereotu sebze sosu gibi en sevdiğimiz soslardan biriyle eşleştirebilirsiniz.

Kabakların yapışmasını nasıl önleyebilirim?

Kabak disklerinin kenarlara yapışmaması için hava fritözü sepetini her 5 dakikada bir salladığınızdan emin olun.

Dondurulmuş kabak kullanabilir miyim?

Evet! Dondurulmuş kabak kullanıyorsanız, kabakları çözmediğinizden ve önceden ısıtılmış bir fritözde pişirmediğinizden emin olun.

Hava fritözlü kabak cipsi yapabilir miyim?

Kesinlikle. Taste of Home Test Kitchen'da yemek stilisti olan Josh Rink, kızartma süresini uzatarak hava fritözlü kabak cipsleri yapmak için bu tarifi kullanıyor. Sadece kabakları gevrek ve kahverengi olana kadar her 5 dakikada bir sallamayı ve karıştırmayı unutmayın.

Kaynak: TasteOfHome

zucchini-6583886.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.