Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kişiliğiniz Hangi Renk? (Ve Senin Hakkında Ne Diyor)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kişiliğiniz Hangi Renk? (Ve Senin Hakkında Ne Diyor)

Kişilik özelliklerinizi tanımlamanın pek çok yolu vardır - Beş Büyük Kişilik Özelliğinden Myers-Briggs Tip Göstergesine kadar her şey. Bazen tam olarak hangi kişilik tipine sahip olduğunuzu bilmenin gerçekten gerekli olup olmadığını merak etmelisiniz.

What_Color_Personality_Are_You.jpg

Ne tür bir kişiliğe sahip olduğunuzu bilmek önemlidir çünkü kişiliğiniz düşünme şeklinizi ve nasıl karar verdiğinizi etkiler. Arkadaş ve eş seçiminde size rehberlik eder ve yaptığınız bazı şeyleri neden yaptığınızı ve verdiğiniz kararları açıklamaya yardımcı olabilir.

Uluslararası üne sahip bir davranış psikolojisi uzmanı olan Dr. Carol Ritberger, kişilik tiplerine kendi bakış açısına sahiptir.

"Kişilik dünyasına bu yaklaşım, her biri durumları görme, kendilerini ifade etme, sorunları çözme ve insanlarla etkileşime girme konusunda kendine özgü bir yolu olan dört renk kullanır" diyor ve hangi renk kişilik tipine sahip olduğunuzu öğrenebileceğiniz web sitesinde diyor. NS.

Kişiliğin dört rengi Kırmızı, Turuncu, Sarı ve Yeşildir.

AAOyXob.img?h=560&w=840&m=6&q=60&o=f&l=f

Dr. Berger, "Kendinizi ve diğer insanları daha iyi anlarsanız, açılacak fırsatları hayal edin" diyor. "Karşılıklı olarak tatmin edici, ödüllendirici ve üretken olan kişisel ve iş ilişkileri kurabilseydiniz, faydaları hayal edin."

Kişiliğinizi ve kim olduğunuzu gerçekten anladığınızda faydaları harikadır.

Yukarıdaki testi yapın ve her rengin ne anlama geldiğini öğrenin:

1. Kırmızı

Eğer bir kırmızıysanız, işlerin yapılmasına inanırsınız. Olmadığınız biri gibi davranmaya inanmıyorsunuz ve aklınızdan geçeni tam olarak ifade etmekte zorlanmıyorsunuz. Senin için gri bir alan yok, çünkü dünyayı siyah beyaz görüyorsun.

Bu yolculukla ilgili değil, A noktasından B noktasına ulaşmakla ilgili. Çok çalışkansın, kesin kararlar alıyorsun, iddialısın ve güçlü liderlik yeteneklerine sahipsin. Kesinlikle sorumlu olmayı seviyorsun.

2. Turuncu

Turuncu bir insansanız, barış ve uyum için can atıyorsunuz. Siz bir bakıcı ve barışçısınız ve sadakat, bağlılık, nezaket ve işbirliği gibi birçok güzel niteliğe sahipsiniz. Harika bir dinleyicisiniz ve sosyal olarak sorumlusunuz. Güçlü bir topluluk duygusuna sahipsiniz ve insanlara hayatlarına anlam katmak için neredeyse her şeyi yapacaksınız. Herkesin iyi geçinmesini ve gelişmesini istiyorsunuz.

3. Sarı

Sarı kişiliğe sahip olanlar vizyonerler, derin düşünürler ve problem çözücülerdir. Sürekli olarak işlerin nasıl daha iyi yapılabileceğini merak ederler ve hayatlarının amacı bir fark yaratmaktır. Sarıysanız, bir meydan okumadan veya problemden çekinmezsiniz.

İşleri aynı tutmakla ilgilenmiyorsunuz ve onları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Başkaları bir problemden vazgeçtiğinde, sarı onu çözmeyi amaç edinecek ve diğer insanların umutsuz olduğunu düşündüğü bir şeyi başarmaktan büyük zevk alacaktır.

4. Yeşil

Yeşiller her şeyi ve her yerde deneyimlemek isterler. Yaratıcı, yenilikçi, sezgisel, duygusal, coşkulu, tutkulu, iyi vakit geçirmeyi seviyorlar ve kesinlikle kalabalığı takip etmekten ziyade kendi işlerini yapmaktan zevk alıyorlar.

Mevcut ürün ve hizmetler için yenilikçi fikirler ve özgün uygulamalar yaratmalarıyla tanınırlar. Fikirleri sınırlı değildir ve bir önseziyi takip etmeyi ve mantığı takip etmek yerine onları nereye götürdüğünü görmeyi tercih ederler. Yaşamalarının tek nedeni değişim için bir katalizör olmaktır.

Kaynak: yourtango

pencils-452238.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.