Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Donald Trump'ın Bütün Sırları Ortaya Dökülebilir: Rapora göre, Trump'ın eski basın sekreteri Stephanie Grisham, Trump'ın Melania'dan sakladığı sırları yayınlamayı planlıyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Donald Trump'ın Bütün Sırları Ortaya Dökülebilir: Rapora göre, Trump'ın eski basın sekreteri Stephanie Grisham, Trump'ın Melania'dan sakladığı sırları yayınlamayı planlıyor

AAOocrC.img?h=560&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Stephanie Grisham, Beyaz Saray'da çalıştığına dair bir hesap yayınlayan en son Trump yardımcısı.

Politico, eski Beyaz Saray basın sekreterinin yakında çıkacak kitabının bir önizlemesini yayınladı.

Melania'nın Capitol isyanını kınamayı reddetmesi ve Trump'ın Melania'dan sakladığı "sırlar" hakkında yazdığı bildiriliyor.

Politico'nun Pazartesi günü bildirdiğine göre, eski Beyaz Saray basın sekreteri Stephanie Grisham, Trump Beyaz Saray'da çalıştığı sürenin perde arkası ayrıntılarını yeni bir kitapta açıklamaya hazırlanıyor.

Kitabın piyasaya sürüldüğü geçen hafta duyuruldu ve yayına yakın kaynaklar Axios'a Grisham'ın Donald Trump için çalıştığı ve First Lady Melania Trump'ın genelkurmay başkanı ve iletişim yardımcısı olduğu zamanı hakkında övünmeyen ayrıntıları açıklayacağını söyledi.

İsmi açıklanmayan bir yayın kaynağı Politico'ya şunları söyledi: "Stephanie, Trump hakkında First Lady'nin bile bilmediği sırlara sahip. Onun bilmesini istemediği sırlar. Bunlar bu kitapta olacak."

Politico raporu, sırların ne olduğunu açıklamadı, ancak Donald ve Melania Trump'ın ilişkisi uzun süredir söylenti ve dedikodu konusu oldu.

Alıntılar, Melania'nın Capitol isyanına verdiği yanıtı, Grisham'ı Beyaz Saray'dan istifa etmeye iten bardağın son damlası olarak tanımladı. Grisham, ayaklanmanın ardından istifa eden ilk Trump yönetimi yetkilisi oldu.

Politico'nun raporuna göre kitap, isyancıların 6 Ocak'ta Capitol'ü bastığı sırada Grisham'ın Melania'ya mesaj atarak, "Barışçıl protestoların her Amerikalı'nın hakkı olduğunu, ancak kanunsuzluğa ve şiddete yer olmadığını tweet atmak ister misiniz? "

Rapora göre First Lady, "Hayır," diye yanıtladı.

Politico'ya göre, kitap ayrıca Melania'nın kocasının 2020 seçimlerinin kendisinden çalındığına dair iddialarını desteklediğini ve Jill Biden'ı geleneksel Açılış Günü çay partisi için Beyaz Saray'a davet etmemesinin nedeninin bu olduğunu söyledi.

Donald Trump'ın temsilcileri, Insider'ın yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Melania Trump'ın bir sözcüsü Politico'ya yaptığı açıklamada, Grisham'ın kızgınlıkla motive olduğunu ve iddialarının yanlış olduğunu söyledi.

"Bu kitabın arkasındaki niyet açıktır. Basın sekreteri olarak kötü bir performans, başarısız kişisel ilişkiler ve Beyaz Saray'daki profesyonel olmayan davranışlardan sonra kendini kurtarma girişimidir. Yanlışlık ve ihanet yoluyla, iş yerinde ilgi ve para kazanmaya çalışır. Bayan Trump'ın masrafı" denildi.

Grisham, Temmuz 2019'dan Nisan 2020'ye kadar Beyaz Saray basın sekreteri olarak görev yaptı ve bu noktada Melania Trump'ın en üst düzey yardımcısı rolüne yeniden başladı. Hiç basın brifingi vermeyen tek ABD basın sekreteri ve bunun yerine Trump yanlısı muhafazakar ağlarda görünmeyi seçiyor.

"Sorularınızı Şimdi Alacağım: Trump Beyaz Sarayında Gördüklerim" kitabının 5 Ekim'de piyasaya çıkması planlanıyor.

Kaynak: Business Insider

the-white-house-1623005.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.