Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Riz Ahmed, 'Mogul Mowgli' rolü için üç haftada 22 kilo verdi: 'Kimseye tavsiye etmem' dedi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Riz Ahmed, 'Mogul Mowgli' rolü için üç haftada 22 kilo verdi: 'Kimseye tavsiye etmem' dedi

Riz Ahmed, bu yılın başlarında Sound of Metal rolüyle Oscar'a aday gösterilen ilk Müslüman ve ilk Pakistanlı olarak tarihe geçti. 38 yaşındaki oyuncu, Mogul Mowgli için rekor bir hızda kilo vererek bunu takip etti.

AAObVvz.img?h=745&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Bassam Tarık'ın yönettiği drama, geçen Cuma (3 Eylül) seçili sinemalarda gösterime başladı ve Ahmed'i, ilk dünya turuna çıkmaya hazırlanırken İngiliz-Pakistanlı rapçi Zed'i canlandırıyor, ancak bunun yerine kendisini zayıflatan bir otoimmün hastalıkla karşı karşıya kalıyor. başlamadan önce büyük bir mola:

Ahmed ayrıca IndieWire ile rolün "yoğun kilo kaybı hakkında" olduğunu paylaştı.

"Üç haftada 10 kilo [yaklaşık 22 kilo] verdim" dedi. "Kimseye tavsiye etmem. Benimle çalışan profesyonel bir diyetisyenim vardı ama gerçekten yorucuydu ve beni duygusal olarak yoğun bir yere götürdü, bu da muhtemelen filme bilgi verdi. Bu, büyük bir kısmıydı. zayıflığın, yorgunluğun ve doyumsuz açlığın yeri."

Ahmed, filmi Tarık ile birlikte yazdı.

Yakın zamanda Ahmed, 6 Eylül Pazartesi günü Brooklyn'deki dairesinde olası bir aşırı dozda uyuşturucudan ölü bulunan The Night Of başrol oyuncusu Michael K. Williams'ın yasını tuttu.

Ahmed, Variety ile paylaşılan bir açıklamada, "Bu yıkıcı bir kayıp" dedi. "Michael K. Williams bize TV'nin en ikonik karakterlerinden bazılarını verdi. Nadiren bir araya gelen bir güce ve duyarlılığa sahipti, hepsi hem sette hem de set dışında kendine özgü bir tarza sahipti. Yeteneği sadece onun boyutuyla eşleşti. inanılmaz derecede cömertti. Birlikte çalıştığımızda birçok yönden bana baktı. Çalışmaları zaten zamansız ve yaşayacak."

İkonik The Wire yıldızı için şöyle devam etti: "Zor bir çekim haftasında bir öğleden sonra boş olduğunu fark etti. Ama yine de çekim yapmam gerekiyor ve zorlanıyorum. Günün sonunda karavanıma döndüğümde, boş zamanını bir mağazada geçirdiğini ve bana bugüne kadar sahip olduğum en güzel ve muhtemelen en pahalı ceketi aldığını gördüm. Elle yazılmış küçük bir not, önemli bir şey değildi, bunu sadece bana güç vermek ve sevgisini göstermek için yaptı. Başka bir zaman prova yapmak için dairesine giderim. Lanet olası sahneleri analiz ediyorum. Bana 'düşünmeyi bırak, hayal kurmaya çalış' diyor. Anlamam bile yıllarımı aldı. Sanata gönül verdi.”

Kaynak: YardBarker

scale-403585.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.