Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2021 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2021 Ananas Izgara Nasıl Yapılır (Bu Şekilde Tadı Daha İyi Oluyor) Mevsiminde taze ananası geliştirmek zordur - siz onu ızgaraya atıp şekerlerinin karamelize olmasına ve tatlılığını daha da ortaya çıkarmasına izin verene kadar (biraz dumanlılık eklemekten bahsetmiyorum). Ananas nasıl pişirilir diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İdeal ürünü seçmede, parçalamada (ki bu gerçekten en zor kısımdır) ve Insta-layık sararmış işaretleri elde etmede size rehberlik edeceğiz. 1. Olgun Ananas Nasıl Seçilir Ananas mevsimi Mart'tan Temmuz'a kadar sürer, ancak zirvede bir tane almamanız meyvenin tadını çıkaramayacağınız anlamına gelmez. Sarı veya hafif yeşil (tamamen yeşil değil) ve sağlam ama sıkıldığında biraz verim veren birine bakın. Yumuşaksa, muhtemelen fazla olgunlaşmıştır. Ayrıca, yüksek su içeriğinin bir işareti olan boyutuna göre oldukça ağır hissettirmelidir, bu nedenle güzel ve sulu olacaktır. 2. Izgara için Ananas Nasıl Kesilir Bunu yapmanın birkaç yolu var, ancak ızgara söz konusu olduğunda, onları mızrak şeklinde kesmenin onları yönetmeyi en kolay hale getirdiğini gördük (ızgaralar arasında kayma riski en düşük olan). Yukarıdaki video size ananası nasıl parçalayacağınızı gösterecek, sadece puanı aldığınız bölüme geldiğinizde, her bir ananası yarım ay yerine mızrak şeklinde kesiyorsunuz. İşte adım adım yapmanız gerekenler: Her İki Ucunu da Kesin Ananasın kıvrımlarını takip ederek dikenli cildi kesin. İki dikdörtgen yarım daire ananas elde etmek için ikiye bölün. Çekirdeğin etrafında puanlama yapmak için bir bıçak kullanın. Her bir ananası uzunlamasına ikiye bölerek uzun mızraklar oluşturun. Çekirdeği çıkarmak için bir kaşık kullanın. 1. Izgarayı yüksek ısıya getirin 2. Ananas dilimlerini yağ ile fırçalayın Isıtılmış ızgaraya yerleştirmek için bir çift maşa kullanın. Her tarafta yaklaşık 4 dakika kömürleşene kadar pişirin. 3. Servis yapmadan önce biraz soğutun Onları olduğu gibi servis edebilir veya parçalara ayırabilirsiniz. Son olarak: Izgara Ananas İle İlgili Sorularınızı Cevaplayalım Izgara Ananas Tadı Nasıldır? Taze ananastan daha tatlı ve ızgaradan biraz dumanlı bir dokunuşla biraz daha yumuşak. Izgara Ananas Sizin İçin İyi mi? Evet, şekerli bir sosla kaplanmaması şartıyla. Ananas harika bir C vitamini, diyet lifi ve folat kaynağıdır ve Boston, MA'daki Dana-Farber Kanser Enstitüsüne göre anti-inflamatuar özelliklere sahip bromelain adlı bir enzim içerir. (Enstitü aslında ananasın biraz acı biber, kişniş, tarçın ve tuza atılmasını, ızgaradan önce bir saat bekletilmesini, tonlarca kalori veya yağ eklemeden lezzet katmasını tavsiye ediyor. İşte onların tarifi.) Kaynak: Pure Wow Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.