Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ananas Izgara Nasıl Yapılır (Bu Şekilde Tadı Daha İyi Oluyor)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Ananas Izgara Nasıl Yapılır (Bu Şekilde Tadı Daha İyi Oluyor)

Mevsiminde taze ananası geliştirmek zordur - siz onu ızgaraya atıp şekerlerinin karamelize olmasına ve tatlılığını daha da ortaya çıkarmasına izin verene kadar (biraz dumanlılık eklemekten bahsetmiyorum). Ananas nasıl pişirilir diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İdeal ürünü seçmede, parçalamada (ki bu gerçekten en zor kısımdır) ve Insta-layık sararmış işaretleri elde etmede size rehberlik edeceğiz.

AANyiN6.img?h=806&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

1. Olgun Ananas Nasıl Seçilir

Ananas mevsimi Mart'tan Temmuz'a kadar sürer, ancak zirvede bir tane almamanız meyvenin tadını çıkaramayacağınız anlamına gelmez. Sarı veya hafif yeşil (tamamen yeşil değil) ve sağlam ama sıkıldığında biraz verim veren birine bakın. Yumuşaksa, muhtemelen fazla olgunlaşmıştır. Ayrıca, yüksek su içeriğinin bir işareti olan boyutuna göre oldukça ağır hissettirmelidir, bu nedenle güzel ve sulu olacaktır.

2. Izgara için Ananas Nasıl Kesilir

Bunu yapmanın birkaç yolu var, ancak ızgara söz konusu olduğunda, onları mızrak şeklinde kesmenin onları yönetmeyi en kolay hale getirdiğini gördük (ızgaralar arasında kayma riski en düşük olan). Yukarıdaki video size ananası nasıl parçalayacağınızı gösterecek, sadece puanı aldığınız bölüme geldiğinizde, her bir ananası yarım ay yerine mızrak şeklinde kesiyorsunuz. İşte adım adım yapmanız gerekenler:

Her İki Ucunu da Kesin

Ananasın kıvrımlarını takip ederek dikenli cildi kesin.

İki dikdörtgen yarım daire ananas elde etmek için ikiye bölün.

Çekirdeğin etrafında puanlama yapmak için bir bıçak kullanın.

Her bir ananası uzunlamasına ikiye bölerek uzun mızraklar oluşturun.

Çekirdeği çıkarmak için bir kaşık kullanın.

AANygKY.img?h=806&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

1. Izgarayı yüksek ısıya getirin

AANym8M.img?h=806&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

2. Ananas dilimlerini yağ ile fırçalayın

Isıtılmış ızgaraya yerleştirmek için bir çift maşa kullanın. Her tarafta yaklaşık 4 dakika kömürleşene kadar pişirin.

AANyvt0.img?h=806&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

3. Servis yapmadan önce biraz soğutun

Onları olduğu gibi servis edebilir veya parçalara ayırabilirsiniz.

AANym8T.img?h=1420&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Son olarak: Izgara Ananas İle İlgili Sorularınızı Cevaplayalım

Izgara Ananas Tadı Nasıldır?

Taze ananastan daha tatlı ve ızgaradan biraz dumanlı bir dokunuşla biraz daha yumuşak.

Izgara Ananas Sizin İçin İyi mi?

Evet, şekerli bir sosla kaplanmaması şartıyla. Ananas harika bir C vitamini, diyet lifi ve folat kaynağıdır ve Boston, MA'daki Dana-Farber Kanser Enstitüsüne göre anti-inflamatuar özelliklere sahip bromelain adlı bir enzim içerir. (Enstitü aslında ananasın biraz acı biber, kişniş, tarçın ve tuza atılmasını, ızgaradan önce bir saat bekletilmesini, tonlarca kalori veya yağ eklemeden lezzet katmasını tavsiye ediyor. İşte onların tarifi.)

Kaynak: Pure Wow

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.