Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

PC Yapınızı Renkli en yeni mini-ITX anakartı ve RTX 3060 GPU ile küçültün


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

PC Yapınızı Renkli en yeni mini-ITX anakartı ve RTX 3060 GPU ile küçültün

Renkli Teknoloji, anakart ve GPU serisine, özellikle küçük form faktörlü yapılardan hoşlanan bilgisayar meraklılarını hedef alan iki yeni modeli tanıttı.

AANmPt5.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

CVN B560I Gaming Series mini-ITX anakartlar iki modelde gelir: beyaz ve gümüş renkli CVN B560I Gaming Frozen ve siyah ve gümüş renkli CVN B560I Gaming Pro. İki model, inşaatçıların siyah veya beyaz PC yapılarında eşleşen renklere sahip olmalarını sağlar.

Her iki anakartta da 10. nesil ve 11. nesil Intel Core işlemcileri destekleyen Intel B560 yonga seti bulunuyor. Anakartlar, çok çekirdekli işlemcilere yeterli güç iletimi sağlamak için 60A DrMos güç modülleriyle 6+2 güç fazı tasarımı kullanır. Anakart ayrıca hızlı kablosuz bağlantı için en yeni Intel Wi-Fi 6 çözümüyle donatılmış olarak gelir. Genişletme yuvaları için, 11. nesil Intel Core işlemcilere sahip en yeni AMD Radeon ve NVIDIA GeForce grafik kartları için bir PCIe 4.0 X16 yuvası elde edersiniz.

Anakartlar ayrıca, kurulu NVMe SSD'lere soğutma sağlamak için daha büyük bir PCH soğutucu, VRM'lerde genişletilmiş soğutucu ve M.2 yuvasındaki soğutucu dahil olmak üzere gelişmiş soğutma metodolojisine sahiptir. Anakartlar ayrıca, iGame Center yazılımı kullanılarak kontrol edilebilen ve özelleştirilebilen daha fazla ARGB cihazını desteklemek için ek bir 5V ARGB başlığı ile birlikte gelir.

Tatlım GPU'yu küçülttüm

Bu kompakt anakartları tamamlamak için şirket ayrıca iGame GeForce RTX 3060 MINI OC 12G L küçük form faktörlü grafik kartını tanıttı. Yalnızca 182 mm uzunluğunda ve 2 yuvalı bir PCI genişletme yuvasına sığan bu ürün, "MINI" kırmızı etiketli beyaz ve gümüş renkli bir temaya ve görünür tarafta bir RGB ışık çubuğuna sahiptir.

iGame GeForce RTX 3060 MINI OC grafik kartı, hızlı hız aşırtma için arka G/Ç'de bir geçiş anahtarı olan Colorful'ın Tek Tuşlu OC özelliği ile birlikte gelir. Akıllı Otomatik Durdurma Teknolojisi fanı kapatarak düşük yüklerde sessiz çalışmayı sağlarken, ısı dağılımı için dört adet 6 mm çapında ısı borusuna sahip büyük bir soğutucu kullanır.

Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik

CVN B560I Gaming Pro ve CVN B560I Gaming Frozen anakartlarının fiyatları sırasıyla 185 dolar ve 195 dolar. iGame GeForce RTX 3060 MINI OC için fiyatlandırma henüz açıklanmadı.

Kaynak: TechRadar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.