Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 fırında patatesli tavuğu daha lezzetli hale getirebilecek aşçılarımız varmı acaba hani olur ya şöyle özel tarifler biliyosan eğer lütfen benden saklama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir şevval Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 sana bir öneride bulunabilirim tavugu fırına atarken 1 limon- 2 diş sarımsak-pul biber(karabiberde olabilir)-kekik-yarım su bardagı kadar yogurt-1 yemek kaşıgı pekmez bunları hepsini karıstırıyosun fırça yardımıyla tavuk parçalarının üstüne sürüyorsun sonrada fırına veriyorsun enfes bişe oluyor test edilip onaylanmıstır sevgiler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mystic river Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Tavuğa bir sos da benden: yoğurt,salça,kekik,tuz,kimyon,pul biber,biraz da sıvı yağ hepsinini iyice karıştır ,tavuğa sür,buzdolabında en az 1 saat beklet,istediğin malzemeyle fırına ver.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 1 yemek kaşıgı pekmez pekmez miii? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir şevval Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 pekmez miii? DELETERİOUS şaşırma osmanlı mutfağını incelersen göreceksin ki tatlılar ve tuzlular beraber cok yerde kullanılır (iç pilav bi örnek olabilir tarçın var içinde mesela) pekmeze hiçbirşey karıstırmadan da tavugun üzerine sürdügünde gene harika bir lezzet yakalayabilirsin tabi abartıp üzerine kavonozu dökersen sonuc ne olur onu hiç bilmem sevgiler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 saolun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 tavukları bir gece öncesinden sodaya yatır....sonrada patatesle beraber at fırına gitisin.....baharatı isteğe göre ekiver..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mutfaksefi Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 bence cook fırın torbası ürününü denemelisin. Gerçekten çok lezzetli oluyor torbayı kullanınca. Hem vitamini içinde kalıyor hemde yumuşacık ve lezzetli oluyor. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.