Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Anlam veremedigim yalnizligim


berke.altin

Önerilen İletiler

Merhaba ben Berke, 21 yasindayim. Ozguvenim bir hayli yuksek ve sosyal becerileri gelismis biriyim. Olayi tam aciklamak icin herseyi kendi gozumden yazmak istiyorum. Lisedeyken cok iyi basketbol oynardim, profesyonel olarak bateri caliyorum ve muzigi cok severim, lisede muzige olan ilgim sayesinde de cogu enstrumani caliyorum. 185 boyundayim, hayatimdan asla sporu ihmal etmem, kisacasi kendime bakan birisiyim. Iyi bir vucut beyaz bir dis bronz bir ten hepsine sahibim.

Avrupada okuyorum, okudugum bolum ve okul da iyi. 21 yasindayim ve okuyorum fakat buna ragmen de 1 senelik is tecrubem var (garsonluk, ayrica canli performans), yani cok bos bir insan degilim. Sanatla asiri ilgiliyim, yazdigim bir roman ve bir kac tane kisa hikayem var, sporla ilgiliyim maclari takip ederim vesaire. Kendimide begenirim, bana kalirsa gayet  yakisikli birisiyim. Fakat hayatimda hic sevgilim olmadi ve son iliskim diyebilecegim bir kac yil once internet uzerinden suren bir iliskiydi, birbirimizi hic gormedik bile. Fakat onu cok seviyordum. Mesafelerden dolayi bitti. 

21 yasinda olmama ragmen sadece 2 kez cinsel deneyimim oldu, ilki esc.rt idi. Merak ettigimden denemek istemistim. Ikinicisi ise benden yasca buyuk biriydi 8 - 9 yas. Begendigim, hoslandigim yada ilgimi ceken biri degildi. Fakat beni tavladi ve birlikte olduk, sonrasinda pisman oldum ve zaten sonradan ogrendim ki her onune gelenle yatan biriymis. Yaptigim basardigim hic bir isin reklamini yapmam, mutevazi bir insan oldugumu dusunurum fakat sanirim bunu yazdigima gore cokta mutevazi biri degilim. Ortamim cok iyi, arkadaslarim iyi insanlar ve hepsinin eli yuzu duzgun hepsini cok seviyorum, basarili insanlar zeki insanlar.

Hepsinin iliski durumlari harika, zaten 3 tanesinin sevgilisi var. Kalanlarda hic yoktan haftada 2 kere randevuya gider. Kendi arabam var ailevi durumum iyi cok sukur, zengin bir aileden geliyorum, inancli bir insan degilim fakat yine de sukur. Muhabbetim iyidir arkadaslarim komik oldugumu soyler, ve yeni tanistigimi biri bana cabuk isinir. Arkadas canlisi davranirim yabancilara. Hayatimda bir kac sorunum var hersey dort dortluk degil. Fakat yine de mutlu sayilirim. Her sabah yalniz uyanmak zor, artik bu konuyu kafama takmaya basladim. Cunku hayatimi olumsuz etkiliyor, yalniz iken, gun icinde birden modumu dusurebiliyor, bazen aniden intihar etmek isteyebiliyorum, sinirlenip duvara vuruyorum, kendime zarar veriyorum.

20 yasindayim ve benden hoslanan tek bir kisi bile olmadi, cok asik oldugum flortumu opmek istedigim zaman bana tacizci dediler, lise sonda olmasina ragmen onca sene gecmesine ragmen hala acitiyor bu olay canimi. Kendini ne kadar begensen de, hal boyle olunca sende begenmemeye basliyorsun ve kendi kendine tabi tipsiz bir ezigin onde gidenisin diyorsun. Her ne kadar tanimadigin insanlardan bile iltifatlar alsan bile. Sorunum ne bilmiyorum, fakat kafaya takiyorum.

Derdini seveyim, diyebilirsin, ama bunu bi yardim cagrisi olarak degilde, icimi dokmek icin yaziyorum. Zira cevremdekilere asla bu yanimdan bahsetmem, zayifliklarimi gosteren birisi degilimdir. Ama sanirim akisina birakmam gerek, sorun su ki sonsuza kadar yalniz olacagimi dusunuyorum, boyle dusunmedigim zamanlarda ise daha onceki cinsellik tecrubelerim gibi, begenmedigim, hoslanmadigim ne kafa olarak ne de yasam tarzi olarak benimle hic uyusmayan birisi olacak. Dusuncesi bile midemi bulandiriyor fakat hayat bu sanirim, uzerimde baski hissetmeye basladim, okuduysan buraya kadar tesekkur ederim. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.