Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TikTok'da beyaz kızın dansı tam bir keyif


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

TikTok'un beyaz kızın dansı tam bir keyif

Beyaz kız dansından daha özgürleştirici çok az aktivite vardır, ki bu daha az bir dans ve daha çok hayal edilebilecek en yüksek titreşime aşkın bir yolculuktur.

AAKLRW2.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

İlk beyaz kız dans videolarından birinde, yaratıcı Elijah McWilliams, bir çamaşırhanede dans ederken kendini gösteren bir TikTok yayınladı, "Bazen sadece durup beyaz kızdan kurtulmanız gerekir." Calvin Harris ve Disciples'ın 2015 şarkısı, beyaz kız dansı için yapılmış bir kulüp bop olan "How Deep Is Your Love" ile eşleştirdi.

McWilliams 8 Mayıs'ta videosunu yayınladığından beri, #whitegirldance etiketi 61,4 milyon görüntüleme aldı. Platformda "How Deep Is Your Love" şarkısını kullanan yaklaşık 140.000 video ve yüklenen başka bir sürümünü kullanan 111.500 video var. Beyaz kız dansı trendi yaz için havayı belirledi.

 

Beyaz kız dansı, sıfır ritim ve utanmaz bir öz-bilinç eksikliği içeren geçici, serbest biçimli bir harekettir. Nihai beyaz kız dansı, genellikle başın üzerinde kaldırılan kolları, tam olarak ritmi olmayan yılan gibi vücut yuvarlanmalarını ve katıksız mutluluğu içerir. Beyaz kız dansı, sevinçli olduğu kadar belirsiz de olan bir dans olarak yaşama sevincinin en yüksek ifadelerinden biridir. Beyaz kız dansı, dış dünyadan ayrı bir eşikte bulunur ve dansçının kesintisiz bir hedonizm anı yaşamasını sağlar.

Pop kültüründe dans eden beyaz kız en iyi Twin Peaks'teki Audrey Horne veya Marriage Story'deki Scarlett Johannson veya kelimenin tam anlamıyla 2000'in çığır açan kız patron filmi Coyote Ugly'deki diğer tüm sahneler aracılığıyla örneklenir. Gigi Hadid, "How Deep Is Your Love" müzik videosunda kendini beyaz kız dans ediyor - neon kulüp ışıklarının altında dalgalanan ve dönen saçları mutlaka şarkıdaki herhangi bir vuruşla sınırlı değil, bunun yerine titreşimleri takip ediyor.

Beyaz kız dansının en çekici yanı, bunu başarmak için herhangi bir ritim duygusuna veya koreografiyi ezberlemenize gerek olmamasıdır; Eğer vibe yapabilirsen, beyaz kız dansı yapabilirsin. Bir Twitter kullanıcısı, beyaz kızı ritimle dans etmek yerine şarkı sözleriyle dans etmek olarak tanımladı.

Görünürde beyaz bir kız olmayan biri olarak ben de beyaz kız dansı yapmaktan suçluyum. Ancak dansın neşesi bulaşıcıdır ve McWilliams'ın TikTok'unda dediği gibi, bazen gerçekten sadece beyaz kızı dışarı çıkarmanız gerekir. Pop kültüründe dans eden kayda değer beyaz kız, genellikle aşırı gerilimli bir dönemden sonra veya bu dönemde ortaya çıkar.

Marriage Story'de, kötü şöhretli beyaz kız dansı sahnesi, filmin ana karakterlerinin aşklarını kaybetmesiyle çekişmeli bir boşanmanın ortasında geçiyor. Grey's Anatomy'de başarılı, parlak, çığır açan cerrahlar, ameliyathanede geçen yorucu günlerden sonra bir gün içki içen üniversite öğrencileri gibi dans ediyor. Skins'den Effy Stonem, her parti sahnesinde beyaz kız dansının özünü gösterdi - müzik yeterince yüksek olduğunda uçucu ev hayatı ve madde bağımlılığı önemsizdi.

Bir yıldan fazla bir süre tecritte ve küresel sağlık krizi üzerine paniğin zirvesinde geçirdikten sonra, beyaz kız dansı serbest bırakıldı. Beyaz kız dansı pandemi sırasında bir molaydı ve ülke yavaş yavaş tekrar açılırken, bizi daha az yalnız bir yaza taşıyacak.

Pandemi henüz bitmedi; Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayanlar, dünyanın çoğunun sahip olmadığı aşılara erişim konusunda muazzam bir ayrıcalığa sahiptir. Amerika Birleşik Devletleri'nin yüzde 41'i COVID-19'a karşı tamamen aşılanmış ve eyaletler sosyal mesafe kısıtlamalarını hafifletmeye başlasa da, nüfusun çoğunluğu yaklaşık bir buçuk yılı kriz modunda geçirmekten kaynaklanan toplu bir travmayı paylaşıyor.

Bir dans, ruh sağlığı sorunlarındaki eşi benzeri görülmemiş artışı, pandeminin neden olduğu ekonomik yıkımı ya da son iki yıldan kısa bir süre içinde yaşanan akıl almaz insan yaşamının kaybını çözemez. Ancak bu kadar tecrit edici ve yürek parçalayıcı bir dönemden sonra, nihayet sevinci kutlayan bir çevrimiçi trendi görmek harika. Beyaz kız dansı trendi - ve bunu yaparken TikTok kullanıcılarının yaşadığı eğlenceli - çevrimiçi olan cehennemde bile kendimize bir an mutluluk verebileceğimizi coşkulu bir hatırlatma.

Kaynak: Mashable

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi TikTok'da beyaz kızın dansı tam bir keyif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.