Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Mia Khalifa İsrail Hakkında Ne Dedi?


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Mia Khalifa İsrail Hakkında Ne Dedi?

AAKADyn.img?h=280&w=378&m=6&q=60&o=f&l=f

Mia Khalifa, İsrail-Filistin çatışmasına verdiği son yanıtta İsrail'i "apartheid devleti" olarak damgalayarak internette İsrail'i hedef aldı.

Associated Press'e göre, bölgedeki gerginlikler 11 günlük bir çatışmayla sonuçlandı ve en az 230 Filistinlinin yanı sıra İsrail'de en az 12 kişi hayatını kaybetti.

Lübnan asıllı Amerikalı eski yetişkin sinema oyuncusu Khalifa, Filistin'e verdiği desteği sosyal medyada dile getirdi.

Pazar günü, Twitter'da biri 1943, diğeri 1945 tarihli iki şişe şarapla poz verdiği bir fotoğrafını paylaştı.

"Şarapım senin apartheid 'devletinden' daha eski" diye yazı yazdı.

Tweet'i şarabın yakından çekilmiş bir fotoğrafıyla takip etti ve "günlerssss (yılsssss) için tortu" içerdiğini ekledi.

Tweetler, Amerikan Yahudi Komitesi'ndeki Küresel İletişim Genel Müdürü Avi Mayer ile "Nazi işgali altındaki Fransa'da üretilen şampanyayı sergilemekle" suçlayarak eleştiri aldı.

Khalifa daha sonra New York Post'tan bir makale paylaştı, manşet şöyleydi: "Mia Khalifa, Nazi dönemi şampanyasıyla poz veriyor, 'apartheid' İsrail'i eziyor."

Buna karşılık, web kamerası modeli, Fransız şarkıcı Édith Piaf'ın 1947'de piyasaya sürülen "La Vie En Rose" adlı şarkısının kendisine bir bardak portakal suyu döktüğü sırada dans ettiği bir video paylaştı.

"NYPost'un 1940'ların Fransa'sında üretilen şeyler hakkındaki mantığına göre "nazi dönemi" müziği olarak sınıflandırılacak müziğin keyfini çıkarmak," diye yazdı.

Daha sonra İsrail markalarını destekleyen insanları kınayarak şunları ekledi: "78 yılda aynı enerjiyi İsrail markalarını ve apartheid'ı finanse eden ürünleri destekleyen insanlarla sürdürelim."

Newsweek yorum için Khalifa'nın temsilcileriyle temasa geçti.

Tweetler, medya kişiliğinden gelen bir dizi Filistin yanlısı mesajın ardından geldi.

Hafta sonu boyunca, gökyüzünü toplayan ve fotoğraflayan insanların bir listesini de paylaştı. Görüntülerde İsraillilerin "İsrail'in Gazze'yi vuran bombalarını neşelendirmek için toplandığını" gösterdiğini iddia etti.

Khalifa daha önce İsrailli aktris ve Wonder Woman yıldızı Gal Gadot'u çatışmayla ilgili açıklamasının ardından "soykırım Barbie" olarak adlandırdığında manşetlere çıkmıştı.

Gadot'un paylaşımına ailesi ve arkadaşları için endişelendiğini söyleyerek başladı ve çatışmanın çok uzun süredir devam eden bir "kısır döngü" olduğunu da sözlerine ekledi.

"İsrail özgür ve güvenli bir ulus olarak yaşamayı hak ediyor, komşularımız da aynı şeyi hak ediyor" diye devam etti. "Kurbanların ve akıl almaz düşmanlıklarının sona ermesi için dua ediyorum, liderlerimizin bir çözüm bulmaları için dua ediyorum, böylece yan yana barış içinde yaşayabiliriz. Daha iyi günler için dua ediyorum."

Marvel aktörünün açıklaması, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu tarafından da "İsviçre'denmiş gibi tarafsız" olduğunu söyleyerek eleştirildi.

Kaynak: Newsweek

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.