Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Southwest Havayolları yolcusu bir uçuş görevlisinin suratına yumruk atıp 2 dişini kırdı: Video


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Southwest Havayolları yolcusu bir uçuş görevlisinin suratına yumruk atıp 2 dişini kırdı: Video

AAKvhtG.img?h=560&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Bir Southwest Airlines yolcunun bir uçuş görevlisine saldırdığı anı gösteren yeni bir video ortaya çıktı.

Videoda kanama görülen uçuş görevlisi, kavga sonucu iki dişini kaybetti.

FAA, son aylarda havayollarında agresif davranışların arttığını söyledi.

Bir Southwest Havayolları yolcusunun bir uçuş görevlisinin suratına yumruk atıp iki dişini kırdığı anın yeni bir videosu ortaya çıktı.

Olay, 23 Mayıs'ta Sacramento'dan San Diego'ya yapılan bir uçuşta, 28 yaşındaki Vyvianna Quinonez olarak tanımlanan bir kadının "uçuş sırasında standart talimatları defalarca görmezden gelmesi ve inişte sözlü ve fiziksel olarak taciz edici hale gelmesinden" meydana geldi. havayolları Insider'a söyledi.

Video, uçağın arkasındaki koridorda oturan Quinonez'i gösteriyor, zıplıyor ve izleyiciler çığlık atarken uçuş görevlisine defalarca vuruyor. 28 yaşındaki, başka bir erkek yolcu müdahale edene ve kendisini uçuş görevlisi ile arasına sokana kadar sallanmaya devam ediyor.

"Bir uçuş görevlisine böyle dokunmaya cesaret etme," diye bağırıyor adam, yerine oturan Quinonez'e. Arkasında, yanağından aşağı bir kan damlası akarken, şok içindeki uçuş görevlisinin yüzünü sildiği görülüyor.

Aşağıdaki anı izleyin:

USA Today'in bildirdiğine göre, iniş sırasında Quinonez polis tarafından gözaltına alındı ve adli dava ile suçlandı. Bir Southwest sözcüsü NBC News Friday'e yaptığı açıklamada, havayolu ile bir daha asla uçmaktan men edildiğini söyledi.

Kimliği gizli tutulan uçuş görevlisi, tedavi için Scripps Memorial Hastanesine kaldırıldı.

Bir Southwest sözcüsü Insider'a verdiği demeçte, "Yolcularımızın güvenliğinden sorumlu olan Uçuş Ekiplerimizin sözlü veya fiziksel suistimaline göz yummuyoruz veya hoşgörü göstermiyoruz," dedi ve şirketin güvenliği artırmak için Federal Havacılık İdaresi (FAA) ile birlikte çalıştığını ekledi. uçuş görevlileri ve yolcular için önlemler.

Bu ayın başlarında FAA, havayollarında asi ve agresif davranışlarda artış gördüğünü söyledi. Ajans, uçuş görevlilerine müdahale etmek ve onlara saldırmakla suçlanan beş yolcu için 15.000 dolara kadar para cezası teklif etti.

Southwest Airlines Cuma günü yaptığı açıklamada, uçuş sırasında yaşanan kesintilerin son zamanlarda artmasının ardından Temmuz ayı sonuna kadar uçakta alkol hizmetlerine devam etmeyeceğini söyledi.

Bir Southwest sözcüsü, "Sektör genelinde uçakta meydana gelen aksaklık olaylarındaki son artış göz önüne alındığında, daha önce duyurulan alkol servisinin Haziran (Hawaii uçuşları) ve Temmuz'da yeniden başlatılmasını durdurma kararı aldık," dedi bir Southwest sözcüsü.

CDC, birçok alanda tamamen aşılanmış kişiler için maske yetkisini kaldırmış olsa da, müşterilerin ticari uçuşlarda hala maske takmaları gerekmektedir.

Kaynak: Business Insider

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Southwest Havayolları yolcusu bir uçuş görevlisinin suratına yumruk atıp 2 dişini kırdı: Video

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.