Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Amerika'nın Irkçı Polisleri İşbaşında: Bu Videoyu İzlemelisiniz - Virginia'da Bir Polis Memuru Siyah Genci Tutukluyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Amerika'nın Irkçı Polisleri İşbaşında: Bu Videoyu İzlemelisiniz - Virginia'da Bir Polis Memuru Siyah Genci Tutukluyor

Bir sözcü, bir sözcü, Siyah bir sürücüye, adamı arabasından şiddetli bir şekilde çıkarmadan önce "çığlık atacaksın" diyen viral bir videoda görülen bir Virginia Eyalet Polisi askerinin artık kurumda olmadığını söyledi.

VSP İletişim Direktörü Corinne Geller, ajansının ek ayrıntılar vermesinin yasaklandığını söyledi, ancak sürücünün avukatı, olayla ilgili davanın çözümü sırasında yapılan görüşmelerde Charles Hewitt'in videodan aylar sonra Şubat ayında kovulduğu söylendiğini söyledi. halka açıldı.

Avukat Joshua Erlich, Derrick Thompson'ın saldırıya uğradığını ve anayasal haklarının asker tarafından ihlal edildiğini iddia eden federal davanın bu ay 20.000 $ 'a karara bağlandığını, ancak eyaletin herhangi bir suçu kabul etmediğini söyledi. Virginia Başsavcılığı bir anlaşmayı onayladı ancak anlaşmayı tanımlamadı veya başka bir yorum yapmadı. Hewitt için çalışan bir telefon numarası bulunamadı.

Erlich, "Bay Thompson bu davayı açtı çünkü Trooper Hewitt'in davranışı mantıksızdı ve Bay Thompson sonuçtan memnun." "Parasal tazminatı hak ettiğini - ve aldığını - düşünüyordu. Ve VSP herhangi bir suçu kabul etmemesine rağmen, Bay Thompson yürekli Trooper Hewitt artık sokakta değil ve Virginia'nın bunun için daha güvenli olduğunu düşünüyor."

Erlich'in geçen yaz Twitter'da ilk olarak yayınladığı video binlerce kez retweetlendi ve haber raporlarında geniş yer buldu, Woodbridge'in 29 yaşındaki Thompson, süresi dolmuş bir inceleme için Nisan 2019'da Fairfax County Çevre Yolu'na çekilmesinden sonra başlıyor. çıkartma. Durağı başlatan bir asker, Thompson’un arabasından fışkıran esrar kokusunu alabildiğini söyledi, ancak Erlich araçta hiçbir uyuşturucu bulunmadığını söyledi.

Hewitt olay yerindeki üç askerden biriydi ve videodaki tüm konuşmaları yaptı.

Thompson karşılaşmayı cep telefonuyla filme aldı. Videoda, bir tehdit olmadığını ve aracından çıkma talebinin hukuka aykırı olduğunu iddia ederek arabasının direksiyonunda oturduğunu gösteriyor. Videonun çoğunda ellerini havaya kaldırmış ve pasif olarak Hewitt'e direniyor.

Bir noktada Hewitt, Thompson'a doğru eğildi ve bağırdı: “Bana bir bak. Ben tam burada lanet bir örneğim dostum. Son sinirime de kapıldın, tamam mı? "

Thompson, Hewitt'e ellerini havada tuttuğunu söyler.

Hewitt daha sonra ona şöyle dedi: "Boğulacaksın." Sonra şöyle devam etti: "Sana bir şans daha vereceğim. Bunu yanınızda getirebilirsiniz - her şeyi çekmenize izin vereceğim. "

Biraz daha tartıştıktan sonra Hewitt, Thompson'a tutuklandığını söylüyor, kameraya bakıyor ve "Gösteriyi izleyin millet" diyor.

Hewitt daha sonra Thompson'ı arabadan zorla çıkarır, onu yere götürür ve tutuklar. Thompson, geçen yıl Fairfax İlçe Genel Bölge Mahkemesinde adalete kabahat veya engelleme suçunu kabul etti.

Geller video hakkında yorum yapmayı reddetti, ancak Virginia Eyalet Polisi şefi Albay Gary T. Settle, kısa bir süre sonra Hewitt'in davranışının uygunsuz olduğunu söyledi. Güç kullanımıyla ilgili daha önce yapılan bir iç soruşturma, onu herhangi bir yanlış işlemden temizlemişti ve Fairfax İlçe savcıları ona karşı dava açmayı reddetti.

Kaynak: Public Safety

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.